موضوعات

از ولایت حضرت علی و حضرت زهرا
پرش به:ناوبری، جستجو

بسم الله الرحمن الرحیم

[بدون عنوان] (1289 موضوع)
  1. '''«یاد»''' باید با امر توأم باشد(یاد [1381])
  2. «الغیبةُ أشدُّ مِن الزِّنا». گذشت‌داشتن. فقط کینه بدعت‌گذار دین را داشتن. تولّی و تبرّی(تجسس [1378])
  3. «إسمُه أعظم». کفران‌کردنِ مردم در آخرالزمان اسم اعظم را و گرفتن آن از مردم. قدرت مال کیست؟ پرچم امر و پرچم من و تکبّر. منافق و چندرُو بودن. تقویت‌کردنِ نفس. نفس چیست؟ خودسازی چیست؟(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  4. «جلسه» همگانی است؛ «دور هم نشستن» همگانی نیست(نازله [1388])
  5. «ربّ إرجعونی أعمل صالحاً» گفتن و از منا برگشتن. خوش‌اخلاقی و خوش‌رفتاری در خانه. با صادراتِ خود، انسان‌سازی کردن. امر اطاعت کردن و ماوراء را دیدن. اصبغ و شنیدن نغمه‌های بهشت و ناله‌های جهنم. باید پرچم امر دست‌تان باشد(حج ابراهیمی [1378])
  6. «رجبیون» کسانی هستند که امر امیرالمؤمنین را اطاعت کرده‌اند(عصاره زیارت [1377])
  7. «رحمة للعالمین»؛ یعنی رحمت [ولایت] به دست پیامبر به کل خلقت صادر شد(بوی ولایت [1376])
  8. «شرار الخلق» کیست؟ کسانی هستند که با ناس مخالفند و ما را به گناه می‌کشند(القاء [1378])
  9. «قلب المؤمن عرش الرحمن» قلب مؤمن و اطلاعیه نازل کردن. ارزش مؤمن. دوستی کردن با غیر خدا و ندای خدا. خدا یک نفر است و دارد تمام خلقت را اداره می‌کند(تجسس [1378])
  10. «لا إله‌ إلّا الله» یعنی هیچ مؤثری مؤثر نیست. متقی و گفتن «لا إله إلّا الله» به جوان‌ها. «لا إله إلّا الله» گفتن و دنبال تأییدی خلق نرفتن. آدم تسلیم خلق نباید بشود. ولایتِ هر کسی را خواستن. امیرالمؤمنین و درِ دکان میثم رفتن(العلم نور [1378])
  11. «من» آدم را کافر می‌کند، امر، آدم را به خدا می‌رساند(ولایت، شرط قبولی سنت و عبادت؛ تولید [1384])
  12. «وابستگی» یا علی‌کشی است، یا از علی جدا شدن(وابستگی [1386])
  13. «هل من ناصر» امام‌زمان و متقی. صراط مستقیم را انتخاب‌کردن و مشاور امام‌زمان شدن(رمضان 92 [1392])
  14. «هل من ناصر» امام‌زمان و یک نفر دنبالش نرفتن. نازل‌شدن ملائکه در شب قدر به روح و آوردن تقدیرات ما. ضبط‌شدن تمام حرف‌ها در نامه اعمال ما(شکر [1378])
  15. «هل مِن ناصر» خدا و امام‌حسین(شجره توحید [1375])
  16. «هل من ناصر» متقی. افتخار اهل جلسه در صحنه محشر. تشکر از کتاب گنجینه(رمضان 92 [1392])
  17. آتش‌زدن خیمه‌ها و ادب و آمادگیِ حضرت زینب که حاضر است بسوزد و امر خدا را اطاعت کند؛ امام نمی‌سوزد اما ممکن است لباسش بسوزد(عاشورای 77 [1377])
  18. آخر ماه صفر از خدا چه بخواهیم؟(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  19. آخرالزمان اول زمان است؛ یعنی گناه به پایان می‌رسد و طغیان می‌کند؛ نه این‌که زمان تمام شود. گفتن پیامبر اکرم علائم آخرالزمان را(آخرالزمان 76 [1376])
  20. آخرالزمان مثل اول زمان است که دین مردم را بردند و چیز دیگری به آن‌ها دادند(آخرالزمان 76 [1376])
  21. آخرالزمان نه که زمان تمام شود؛ یعنی خدا هشدار می‌دهد که این کارها را نکنید تا مبتلا به عذاب شوید. آمدن اسم اقوام گذشته در قرآن برای این‌که ما عبرت بگیریم(آخرالزمان 76 [1376])
  22. آخرالزمان و ارزش نداشتن بشر. ناصرالدین شاه و پایِ خارجی‌ها را در ایران باز کردن(آخرالزمان 76 [1376])
  23. آخرالزمان و نبودن مؤمن در صُلب مردم و لغو شدن دنیا و آمدنِ امام‌زمان . زندگی‌کردنِ مردم به واسطه مؤمن؛ اما او را اذیت می‌کنند(نیمه شعبان 75 [1375])
  24. آخرالزمان، بدترین زمانهاست(آخرالزمان یا شر الازمنه [1380])
  25. آخرالزمان، فتنه است(شناخت امام [1388])
  26. آدم شدن با عمل کردن به ولایت و امر؛ نه با دعا؛ عصمت انبیاء و ترک اولای آن‌ها و گناه‌کردن ما؛ گناه و گناه ولایتی؛ ترک اولای آدم و یونس(آدم شدن [1376])
  27. آدم، شبیه آدم و انسان. انسان کسی است که ولایت داشته باشد(شکر [1378])
  28. آدم، قانع و راضی نبود(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  29. آدمی که بی‌امر است، انسان نیست(افشای شیعه [1384])
  30. آرام باشید؛ روزی شما را کسی نمی‌خورد(آدم [1381])
  31. آقایان عزیز، از خودتان حرف نزنید(تکلیف و بلوغ [1380])
  32. آقایانی که کتاب می‌نویسید؛ این چه چیزی هست که به مردم نمره می‌دهید؟ علت‌های آن را هم بگویید(ولایت، شرط قبولی سنت و عبادت؛ تولید [1384])
  33. آگاهی ولایت از تمام خلقت؛ سؤال موسی از خدا راجع به رزق دادن موجودات(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  34. آمدنِ آن شخص برای رفع حاجتش پیش امام‌حسن و پیش امام‌حسین نرفتن چون نماز می‌خواند. کار شیعه را راه انداختن. امام‌حسن‌عسکری و عقیقه‌کردن برای امام‌زمان . متقی و کمک‌کردن به دیگران. انفاق‌کردن و مواظب‌بودن که به چه کسی بدهیم؟ تمام دنیا را لقمه‌کردن و دهان مؤمن گذاشتن(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  35. آمدن امام حسین بالای سرِ آقا علی‌اکبر و آمدن حضرت زینب به میدان(عاشورای 77 [1377])
  36. آمدن امام‌زمان ولو یک روز از دنیا باقی مانده باشد. آیا ما منتظریم یا مثل گوساله‌پرست‌هاییم؟ افشا شدن گوساله‌پرست‌ها، ما هم در آینده افشا می‌شویم. فکری بودن نه سیاسی بودن(پرورش ولایت [1378])
  37. آمدنِ امیرالمؤمنین به بازار کوفه. مردم نیشابور و امام‌زمان . جریان شطیطه. قبول‌کردنِ عبادت از مؤمن. لغو بودن کارهای ما(نیمه شعبان 75 [1375])
  38. آمدن دویست نفر از علماء در کربلا و هُل‌دادنِ لشکر ابن‌زیاد رُو به کشتن امام‌حسین(شجره توحید [1375])
  39. آمدن عطیه و جابربن‌عبدالله انصاری به کربلا. فکر آدم باید بالا باشد نه این‌که ثواب‌خواه باشد. امریه امام‌سجاد به اهل‌بیت در مورد حرکت کردن از کربلا به سمت مدینه. بشیر و رسیدن به مدینه. عبدالله به امر امام‌حسین در مدینه ماند. عبدالله و نشناختن حضرت زینب . از دنیا فارغ‌شدن و در حرف ولایت‌ آمدن(تذکر 90 [1390])
  40. آن شخصی که همیشه دنبال روایت و حدیث ائمه می‌گشت؛ ما باید دست از دامن وِلای ائمه بر نداریم؛ قانع نشدن در ولایت؛ یاد‌گرفتن از مکتب ائمه و تسلیم شدن(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  41. آن کسی که دستش را جلوی کسی دراز کند؛ شیعه نیست(رفاقت و رحمیت؛ عظمت شیعه [1377])
  42. آن کسی‌که نزد امام صادق آمد و از عبادت‌های فلان شخص تعریف کرد. عقل یعنی ولایت، عبادت ولایت را از بین می‌برد، به توسط عبادت ما را گول می‌زنند. منافقی هارون و مأمون(پرورش ولایت [1378])
  43. آنچه بین علماء راجع به تسبیحات حضرت زهرا مرسوم است.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  44. آنچه که باعث کفر تو است، در درون تو است(آدم [1381])
  45. آنها که مستقیماً به بهشت جاویدانی می‌روند، کسانی هستند که امر خدا را به امر خودشان ترجیح داده‌اند(شناخت الست [1387])
  46. آنهایی که دارای ولایت هستند، بوی ولایت می‌دهند(بوی ولایت [1376])
  47. آوردن بهترین کفن و دفن کردن ظاهری امام موسی‌بن‌جعفر در قبرستان اعیان(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  48. آیا اگر شما اسلام دارید با این مصیبتهایی که سر اهل بیت امام حسین آمده می‌روی ویدئو و ماهواره می‌زنی؟(اربعین 92 [1392])
  49. آیة اللهِ ولایت ‌شدن. کار کردن در ولایت یعنی اطاعت کردن امر ولایت(حج ابراهیمی [1378])
  50. ائمه کسری دوستان خود را در روز قیامت برطرف می‌کنند(عنایت پنج تن به شیعه [1390])
  51. ائمه، کشته جلسه بنی‌ساعده هستند(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  52. ابراهیم با اطاعت، خلیل خدا شد(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  53. ابراهیم و حفظ کردن زنش. دست‌درازی کردن به ولایت و خشک شدن دست و سیلی خوردن(آخرالزمان 76 [1376])
  54. ابراهیم و ساختنِ خانه خدا. توهین به مؤمن. وابستگیِ تمام ممکنات به ولایت. ارزش ولایت خیلی ابعادش بالاست(شناخت عید [1376])
  55. ابرهه و غصب‌ کردنِ خانه خدا و یقین ابوطالب. یقین کردن به دو چیز: 1- صاحب‌بودنِ ولایت، 2- توهین کردن به ولایت و چوب خوردن. حافظ ‌گذاشتنِ خدا برای شیعه. کار کردن در حرف‌ولایت. حفظ کردن جبرئیل یوسف را در چاه. گلستان ‌شدنِ آتش برای ابراهیم(حج ابراهیمی [1378])
  56. ابعاد داشتن سؤال. عقد امیرالمؤمنین و زهرای عزیز در عرش مُعلّی. کار کردن روی کلام و سؤال کردن(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  57. اتصال‌ بودن به حبل ‌المتین و گناه نکردن(معرفت ولایت [1378])
  58. اتصال شدنِ اصحاب امام حسین به او و شوخی کردن اصحاب در شب عاشورا(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  59. اثر کردن عزای مجلس واقعی امام حسین به دیوارها و جماد. نزول ملائکه در مجلس امام حسین(معرفت ولایت [1378])
  60. اثر گذاشتن پول حرام در نسل آدم. روایت امام‌صادق در مورد تمام ابعاد مسلمانی را داشتن و از اهل‌بیت دَم زدن و اهل آتش بودن. منافق مدیون خدا و مردم است(نیمه شعبان 75 [1375])
  61. اثرات حساسیت. حامی اصحاب‌یمین خداست؛پس نباید این‌قدر از خودشان دفاع کنند(تجسس [1378])
  62. احترام بزرگترها را داشته باشید(جلوه و تجلی [1380])
  63. احتیاج داشتن مؤمن به آن قصر. عظمت مؤمن. خدا کار بیهوده نمی‌کند(پرورش ولایت [1378])
  64. اذان(اشراف و اذان [1376])
  65. اذان‌گفتنِ بلال بعد از رسول‌الله . آمدن آن شخص نزد پیغمبر از طرف قومش برای رستگار شدن(نیمه شعبان 75 [1375])
  66. ارادة‌الله را خرج امر کردن نه خرج اراده خود کردن(اشرف مخلوقات [1375])
  67. ارتباط یعنی به فکر فقرا بودن(ارتباط 87 [1387])
  68. ارتباط یعنی تولی و تبری(ارتباط 87 [1387])
  69. ارتباط، نجات‌دهنده اهل جهنم(ارتباط 87 [1387])
  70. ارزش بشر به ولایتش است. پرچم امر داشتن(حج ابراهیمی [1378])
  71. ارزش تمام عالم، به واسطه امام‌زمان و مؤمن است. نامه قولویه یا زکریابن‌آدم به امام‌رضا و پاسخ امام به او و رفتن متقی سر قبرش و نجوا با او. علائم آخرالزمان از زبان پیغمبر برای سلمان. متقی و رفتن به آن مجلسی که قرآن را با نی می‌خواندند(نیمه شعبان 75 [1375])
  72. از امام زمان بخواهیم چشم ولایت ما را بینا کند.؛ یقین به امام زمان شناخت و اطاعت امام زمان است.؛ خدا یقین به ولایت را نمی‌سوزاند.؛ معنای یقین به امام زمان ؛ اطاعت کردن و امرُ الله شدن؛ تمام ائمه یک نورند و یک امر دارند.(آدم شدن [1376])
  73. از امام‌زمان چه بخواهیم؟ چیزی که تولیدش به دوستان امیرالمؤمنین علی می‌رسد را باید بخواهیم(شکر [1378])
  74. از اول جوانی گناه‌نکردن و جواب‌گوی یک عالَم شدن. من‌داشتن و پیرو شیطان‌بودن(سوم رمضان 96 [1396])
  75. از جلسه دست برنداشتن و امام‌زمان را خوشحال‌کردن. بیرون‌کردنِ دنیا از دل و پیوند با امام‌زمان(رمضان 92 [1392])
  76. از خدا چه بخواهیم؟(خلق و امر [1375])
  77. از خدا چه بخواهیم؟ شیطان و درخواستش از خدا(خداشناسی [1375])
  78. از خدا مال بخواهید که آن را در راه خودش خرج کنید(ارتباط 87 [1387])
  79. از خدای تبارک و تعالی، ولایت و صاحب ولایت را بخواهید(یاد [1381])
  80. از درِ خانه علی کنار نرفتن و درست شدن دنیا و آخرت(خداشناسی [1375])
  81. از دنیا خارج شدن و جزء ملکوت شدن(خلق و امر [1375])
  82. از دنیا رفتن مؤمن و با ائمه ارتباط داشتن. جریان آقای امینی و خدمت امام‌زمان رسیدن.(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  83. از زمان پیامبر یک نگاه کن؛ همه باسوادها بی‌کمال شدند، بی‌سوادها به جمال رسیدند!(شناخت الست [1387])
  84. از ماوراء بالاتر؛ وجود دوازده امام، چهارده معصوم(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  85. از نور ولایت، بهشت و فردوس خلق شده است، نه از خود ولایت(امام حسین؛ شناخت ولایت [1376])
  86. از یقین بالاتر(یقین [1375])
  87. از یوم‌های دنیا درآمدن و صفات خدا شدن. ولایت عقل کامل است. «سلام الله علیه» شدنِ ابراهیم(معرفت ولایت [1378])
  88. از یوم‌های دنیا درآمدن. نجوای متقی با خدا در مورد حرف‌زدن برای مردم. معنای یوم(معرفت ولایت [1378])
  89. استفاده از حرف ولایت. مخیّر بودن انسان و اشرف‌مخلوقات شدن. حیوانات منتظر امر هستند(شناخت عید [1376])
  90. اسم ائمه فقط در دهان ماست. انجام‌دادنِ هر کاری با پایه و اساس. به اسم امام‌زمان برای غیرِ امام‌زمان کار کردن. دروغ‌گفتن برای جمع‌کردنِ چند شاهی پول(نیمه شعبان 75 [1375])
  91. اسم علی را باید خدا بگذارد(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  92. اسم و رسم داشتن و آقایی کردن؛ اصحاب امام حسین آقا بودند؛ انتظارالفرج یعنی امام‌زمان! ما هیچ نداریم، یک جان داریم می‌خواهیم فدایت کنیم.(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  93. اشراف(اشراف و اذان [1376])
  94. اشراف نداشتن و ندانستن مبنای هر چیز؛ پاسخ دادن امیرالمؤمنین به کسی‌که یک‌ذره خداشناس باشد(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  95. اشرف مخلوقات کیست؟(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  96. اشرف مخلوقات؛ یعنی در آن‌چه که خدا مخلوق دارد، پیغمبر اشرف است(القاء [1378])
  97. اصحاب الیمین(معرفت امام؛ اصحاب الیمین [1378])
  98. اصحاب امام حسین با اطاعت به جایی رسیدند که امام زمان می‌فرماید: پدر و مادرم به قربانتان(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  99. اصحاب امام حسین، دنباله‌رو ولایت(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  100. اصحاب رسول الله کسانی بودند که امر ایشان را اطاعت می‌کردند(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  101. اصحاب شمال، طرفداران عمَر و ابابکر هستند(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  102. اصحاب یمین خیلی کم هستند(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  103. اصحاب یمین شدن خیلی مشکل است(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  104. اصحاب یمین شدن، به تأیید امام زمان است(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  105. اصحاب یمین مستقیماً به بهشت می‌روند(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  106. اصحاب یمین مواظب است که به یمین خدشه نخورد(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  107. اصحاب یمین و اصحاب شمال. دو ضربه‌ای که به ولایت خورد: یکی این‌که برای خودشان باب درست کردند و دیگر این‌که اصحاب شمال به خود یمین می‌گویند که بیا پیرو ما بشو!(پرورش ولایت [1378])
  108. اصحاب یمین، آبروی افراد را حفظ می‌کنند(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  109. اصحاب یمین، از اول باید یک سازندگی داشته باشند(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  110. اصحاب یمین، به حرف ولایت یقین دارند(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  111. اصل این است که یک محبوب داشته باشی؛ محبوبت علی باشد(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  112. اصل دین، اطاعت است(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  113. اصل، اطاعتِ ولایت است(شجره توحید [1375])
  114. اصلاً خلق، حق امر ندارد(عاشورای 84 [1384])
  115. اصلاً نباید در مقابل خدا، هستی داشت(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  116. اصول دینِ ما و اصول دین اهل‌تسنن. صحبت ابن‌سعد با امام‌حسین . ما حواس‌مان در دنیا و ریاست است. نرسیدن ابن‌سعد به آرزویش(نیمه شعبان 75 [1375])
  117. اصول‌ دین. نباید خدا را مجسم بدانیم و بگوییم خدا عادل است، این کفر به توحید است؛ باید بگوییم خدا عدالت می‌خواهد. نبوت و تسلیم امرش شدن(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  118. اطاعت از همسر، باعث آمرزش خود و پدر و مادر(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  119. اغلب این مردم نه به قیامت اعتقاد دارند، نه به رجعت(اربعین 92 [1392])
  120. افشای خدا کافر بودن عمر و ابابکر را بعد از رسول‌الله برای این‌که کسی دنبال آن‌ها نرود. امروز ما سنّی ممکن است بشویم؛ اما یهودی، انگلیسی و آمریکایی نمی‌شویم. هفتاد و سه فرقه‌شدنِ اُمت پیغمبر . ما می‌خواهیم بدانیم از کدام فرقه‌ هستیم! رِجال شدن عمر و ابابکر بعد از رسول‌الله و مردم هم دنبال‌شان رفتند. دنبال رِجال رفتن و تولید داشتن(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  121. افشای عظماییت ائمه برای هدایت مردم(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  122. افضل عبادت از برای زن، جریانِ آمدن آن کور، در نزد حضرت زهرا(اشرف مخلوقات [1375])
  123. اقسام ولایت. دست و جوارح خود را در نزد خدا گذاشتن و امر را اطاعت کردن. مِنّا أهل‌البیت شدنِ سلمان. راه ندادنِ حضرت‌زهرا عمویش را. زنده‌شدن و مُردن در دنیا و قیامت(نیمه شعبان 75 [1375])
  124. اگر '''«یاد»''' خدا و ائمه باشید، آن‌ها شما را '''«یاد»''' می‌کنند(یاد [1381])
  125. اگر ابوذر می‌دانست در دل سلمان چه می‌گذرد، ممکن بود او را بکُشد.(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  126. اگر ارتباط داشته باشید، در آسمانها طیران می‌کنید(ارتباط 87 [1387])
  127. اگر از عمَر و ابابکر حقی ظاهر شده، به خاطر منافقی‌شان بوده است(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  128. اگر از مؤمن واقعی جدا شدی، جزء لعنت هستی(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  129. اگر از ولایت کمک بخواهی، خدا هدایتت می‌کند(یقین [1375])
  130. اگر اطاعت کنید، اطاعةُ الله و امرُ الله می‌شوید، جزء ذات می‌شوید.(خلق و امر [1375])
  131. اگر امر خلق را اطاعت کنید، مشرک به امر شده‌اید(نازله [1388])
  132. اگر امر را از غیر امر بالاتر بدانید، می‌توانید جلوی خدشه شیطان و خلق را بگیرید(آفات ولایت [1381])
  133. اگر امر را اطاعت کردی، امر به تو جزا می‌دهد(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  134. اگر امر را اطاعت کردی، تا حتی برادر رسول الله می‌شوی(آدم [1381])
  135. اگر با خدا باشی، خدا تو را حفظ می‌کند(حضرت یوسف [1389])
  136. اگر با خدا بودی، خدا برای تو اراده کلام می‌کند(حضرت یوسف [1389])
  137. اگر بخواهید آن تخصص واقعی را داشته باشید، باید علی را در تمام وجودتان پیاده کنید(علی، علی [1384])
  138. اگر بخواهید مطلبی را بفهمید آقا امام‌زمان حالیِ شما می‌کند.(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  139. اگر به عمل قومی راضی شدید، جزء آن قوم هستید(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  140. اگر به لقاء رسیده باشید، تمام لذتهای عالم، پیش شما ذلت است(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  141. اگر تو قرآن را قبول داری، باید قرآن ناطق را قبول داشته باشی(یاد [1381])
  142. اگر جهاد با نفس باشد، عدالت است؛ اگر نباشد، عدالت نیست(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  143. اگر حرف ولایت بایگانی نشود، مثل روح برای انسان کار می‌کند(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  144. اگر خودتان را نفروشید، خدا و ائمه شما را خریداری می‌کنند(آخرالزمان یا شر الازمنه [1380])
  145. اگر درِ خانه امام زمان رفتید، ایشان به شما پاسخ می‌دهد(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  146. اگر در خانه خود امر خدا را اطاعت کردید، عیسی‌پرور می‌شوید(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  147. اگر در راه خدا اطاعت کنید، جزء شهدایید(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  148. اگر در واقع شکرگزار بودید، خدا شما را ارادة الله می‌کند(آخرالزمان یا شر الازمنه [1380])
  149. اگر دنبال آنها که با حضرت زهرا خوب نیستند بروی، یک ذره هم محبت حضرت زهرا را نداری!(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  150. اگر رفیق ناجوری را خواستی، تو جزء ظالمین هستی(ارتباط 87 [1387])
  151. اگر زنت بداخلاقی می‌کند، تو خوش اخلاقی کن(اذن الله شدن و ایرادی نبودن شیعه [1375])
  152. اگر زنی خانه‌داری کند و امر شوهرش را اطاعت کند، جزء شهداست(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  153. اگر شکرانه امر را به جا آوردید، خدا به شما علم حکمت می‌دهد(آخرالزمان یا شر الازمنه [1380])
  154. اگر شما «وابسته» نشوید و امر را اطاعت کنید، عضو آنها می‌شوید(وابستگی [1386])
  155. اگر شما به خودسازی مشغول شوی، داری عالم را می‌سازی(یتیم آل محمد [1378])
  156. اگر شما جلوه درونتان را با عدالت خرج کردید، به تجلی می‌رسید(جلوه و تجلی [1380])
  157. اگر شما خدا و قرآن را قبول نداشته باشید؛اما امیرالمؤمنین را بخواهید، خدا یک تقبل‌الله هم به شما می‌گوید و یک‌جا هم به شما می‌دهد.(خلق و امر [1375])
  158. اگر شما رفیقی بگیری که تو را یاد خدا بیندازد، خدا قصری به تو می‌دهد که خلق اولین و آخرین را بخواهی جا بدهی، جا داری(اذن الله شدن و ایرادی نبودن شیعه [1375])
  159. اگر شما یقین داشته باشید، آن تجلی یقین، شیطان و تمام گناهان را فراری می‌دهد(جلوه و تجلی [1380])
  160. اگر عناد باشد، عدالت وجود ندارد(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  161. اگر فاسقی مدتی در دنیا باقی ماند، برای این است که شقاوتش کامل شود(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  162. اگر فکر ولایت باشی، دعای تو مستجاب می‌شود(علی، علی [1384])
  163. اگر قانع و راضی بودید، می‌توانید با امام زمان نجوا کنید(آدم [1381])
  164. اگر قانع و راضی شدید، اتصال به امر می‌شوید(آخرالزمان یا شر الازمنه [1380])
  165. اگر قانع و راضی نباشی، یعنی خدا را قبول نداری(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  166. اگر قصدتان خدا باشد، این اشیاء به شما جلوه می‌دهد(جلوه و تجلی [1380])
  167. اگر کار دست ولیّ خدا نباشد دست احمق‌ها می‌افتد. حَکَم قرار دادن ابوموسی اشعری نه مالک اشتر(القاء [1378])
  168. اگر کسی ولایت در دلش باشد و یک قدری ولایتش کامل شود، اصلاً گناه نمی‌کند(وابستگی [1386])
  169. اگر ما بیاییم، یکی یکی خودمان را درست کنیم، دنیا درست می‌شود(ولایت، شرط قبولی سنت و عبادت؛ تولید [1384])
  170. اگر متقی شدید، دیگر در وجود شما بدی نیست؛ اما هیجان هنوز هست(آفات ولایت [1381])
  171. اگر مقصد خدا امیرالمؤمنین است، خواست او عدالت است. باید با اشیاء با عدالت رفتار کنی(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  172. اگر مهریه حضرت زهرا نباشد، نه این دنیا؛ بلکه تمام عالم خشک می‌شود(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  173. اگر می‌گویی امیرالمؤمنین، باید امرش را اطاعت کنی(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  174. اگر ولایت را تشخیص دادید، برای درمان [‌بی‌ولایتی] خود، دیگر پیش هیچ دکتری نباید بروید و دوایش را بخورید؛ اگرچه تلخ باشد(میلاد امام حسین 78 [1378])
  175. اگر یتیم شدی، باید صغیر هم باشی(یتیم آل محمد [1378])
  176. اگر یک ذره پیش بروند، دانشگاه ما هم مثل دانشگاه آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها است(وابستگی [1386])
  177. اگر یک فاسق به شما حرفی زد، شما ناراحت نشو(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  178. اگر یک فشاری به شما آمد به کون و مکان بد نگویید، راضی باشید(اذن الله شدن و ایرادی نبودن شیعه [1375])
  179. اگر یک گناهی کردید، آن گناه پیش شما خیلی بزرگ نباشد، خدا پیش شما بزرگ باشد(علی، علی [1384])
  180. اگر یک مؤمن را دوست داشته باشید، وصل به ولایت هستید(جلوه و تجلی [1380])
  181. الان تمام بدبختی ما دوستان امیرالمؤمنین این است که «وابسته» هستیم(وابستگی [1386])
  182. الان که آمدی، باید هم خودت اینجا باشی، هم قلبت اینجا باشد(اربعین 87 [1387])
  183. الان که به تکلیف رسیده‌ای، خدا می‌خواهد شما به بلوغ برسید(تکلیف و بلوغ [1380])
  184. القاء چیست؟ القاء آن است که خدا قبول کند، بعضی القاها القای شیطان است(القاء [1378])
  185. امام ، از تمام حوادث آینده باخبر است(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  186. امام حسین قیام نکرد، از دین دفاع کرد(امام حسین؛ شناخت ولایت [1376])
  187. امام حسین قیام نکرد، دفاع از دین کرد(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  188. امام حسین گفت: هر کس حق الناس به گردنش است نیاید؛ تو حق الناس گردنت است!(اربعین 87 [1387])
  189. امام حسین هم در صحرای کربلا، در حال اطاعت خداست(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  190. امام زمان ، امرش است(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  191. امام زمان ، دنیا را به بلوغ می‌رساند(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  192. امام زمان باید تو را بپذیرد وگرنه نمی‌توان پیش ایشان رفت(آخرالزمان یا شر الازمنه [1380])
  193. امام زمان برای عمه‌اش زینب حاضر است خون گریه کند(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  194. امام صادق عید را تایید کرده؛ چون به مردم خیر می‌رسد(ارکان [1382])
  195. امام صادق و آن دوستش که مریض شد و بهتر شد. ناراحتی شیعه واقعی، ناراحتی وجود امام‌زمان و ناراحتی خداست(شکر [1378])
  196. امام صادق و احترام کردن هشام(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  197. امام صادق، غبطه به مجلس ولایت می‌خورد(شرک به ولایت [1388])
  198. امام‌زمان رزّاق رزق است، روزیِ شطیطه را داد. متقی و بیرون‌آمدن از سردابه امام‌زمان(نیمه شعبان 75 [1375])
  199. امام‌صادق و آن شخصی که از عبادت‌های دیگری تعریف می‌کرد(شجره توحید [1375])
  200. امام‌کاظم و زنی که ادعا می‌کرد من زینبم(شجره توحید [1375])
  201. امتحان مقداد به خاطر رسیدن به درجه ولایت(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  202. امر ائمه را اطاعت‌کردن نه این‌که بگوییم ائمه را می‌خواهیم. اویس و امر را اطاعت کردن(القاء [1378])
  203. امر ائمه طاهرین به ما واجب است.(خلق و امر [1375])
  204. امر اطاعت کردنِ اصحاب امام‌حسین و امام‌زمان درباره آن‌ها چه می‌گوید؟ دعا کردنِ متقی هر کدام از رفقا را روی حساب. خدا میزبان ولایت است. پیغمبر و غلام بنی‌ریاح(شناخت عید [1376])
  205. امر اطاعت نکردن و بل هم أضلّ شدن(اشرف مخلوقات [1375])
  206. امر اطاعت نکردن و به مملکت خود خیانت کردن(خلق و امر [1375])
  207. امر اطاعت نکردن و فلج شدن مملکت(خلق و امر [1375])
  208. امر اطاعت نکردن و گم‌شو شدن(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  209. امر اطاعت‌کردنِ حیوانات و بی‌اطاعتیِ ما(شجره توحید [1375])
  210. امر امیرالمؤمنین غریب است(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  211. امر خدا را به جوان‌ها گفتن. قرآن به پشتوانه ولایت نازل شده. تمام‌کردنِ خدا نعمت را بر بندگان(القاء [1378])
  212. امر را اطاعت کردن و جزء ائمه شدن؛ وگرنه مثل عمر و ابوبکریم(القاء [1378])
  213. امر را اطاعت کردن و ماورایی شدن. ائمه می‌خواهند شما را به ماوراء ببرند که تا خدا خدایی می‌کند زنده باشید. در دنیا و قیامت مُردن و زنده شدن. اصل زندگی و حیات بشر ولایت است(پرورش ولایت [1378])
  214. امر مهم‌تر از کلام است. امر باید کلام را افشا کند.(خلق و امر [1375])
  215. امروز، اگر تفکر نداشته باشید، هیچ چیز ندارید(غلامان ولایت [1376])
  216. امضا کردن حضرت زهرا پسریِ آقا ابوالفضل را؛ شکستنِ کمر امام‌حسین در شهادت آقا ابوالفضل یعنی ضربه به ولایت خوردن(عاشورای 77 [1377])
  217. امضای شیعه‌گی این است که ملت از ابراهیم داشته باشیم(شناخت امام [1388])
  218. امیدوارم ان‌شاءالله حتی الامکان، خانمهایتان و دخترهایتان را شبیه حضرت زهرا کنید(عنایت پنج تن به شیعه [1390])
  219. امیرالمؤمنین ، برای یک بچه یتیم کرنش می‌کند(یتیم آل محمد [1378])
  220. امیرالمؤمنین از دو عده بدش می‌آید: ظالم و مظلوم. گذشت‌داشتن اما ظالم‌پرور نبودن. ائمه طاهرین خودِ سلیم هستند. متقی و کسی‌که به او حرف زشتی می‌زد(تجسس [1378])
  221. امیرالمؤمنین به ابوذر امر نکرد که حرف نزن. اگر این را به او گفت، می‌خواست ابوذر صدمه نبیند.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  222. امیرالمؤمنین رحمة للعالمین است(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  223. امیرالمؤمنین نجات‌دهنده قبر و قیامت(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  224. امیرالمؤمنین و حرفش را در چاه زدن. افشا شدن حرف‌های چاه در زمان ظهور امام‌زمان . لیاقت نداشتن مردم. تولید جلسه بنی‌ساعده حسین‌کُشی بود(العلم نور [1378])
  225. امیرالمؤمنین هر نفسش، افضل از عبادت ثقلین است(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  226. انبیاء آمدند عدالت را پیاده کنند؛ اما پیامبر آمد ولایت را پیاده کند(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  227. انبیاء به اسم ولایت، اعجاز می‌کردند(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  228. انبیاء، نوکر شیعه واقعی امیرالمؤمنین(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  229. اندیشه داشتن روی کلام ولایت و از دنیا فارغ شدن(اشرف مخلوقات [1375])
  230. انسان با اطاعت به جایی می‌رسد که دیدنش، ثواب زیارت دوازده امام، چهارده معصوم را دارد(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  231. انسان قانع و راضی به بهشت هم توجه نمی‌کند(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  232. ان‌شاءالله قدر مجلس ولایت را بدانید(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  233. انواع گریه [نَفَس‌های عالَم، در قبضه قدرت زینب است](خداشناسی [1375])
  234. انواع گریه بر امام حسین(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  235. انواع گریه. اتصال‌بودنِ مؤمن به امام‌زمان و همیشه قلبش گریان‌بودن(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  236. انواع ولایت؛ با چشم یقین دیدن و خنثی شدن چشم ظاهری؛ با یقین به جایی رسیدن(آدم شدن [1376])
  237. اوج گرفتن یا سقوط هر کسی به واسطه ولایت است. تزلزل آدم و چهل سال گریه کردن. یونس و افتادن در دهانِ حوت. متقی و گرداندن آن لوح به اسم ائمه . متقی‌کردن پیامبر و نازل‌کردنِ قرآن. متقی کیست؟ روایت امیرالمؤمنین به کمیل. زیادی عبادت و منافق‌بودن به ولایت(ولایت عمل صالح است [1378])
  238. اول رسیدگی به خود و اهل و عیال، بعداً رسیدگی فقرا(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  239. اول شهادتی که به ولایت داده شد، ولایت عقیق بوده است(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  240. اول فداییِ ولایت محسن است، بعد زهرای عزیز، [آمدن امیرالمومنین و حضرت زهرا از مسجد به خانه](خداشناسی [1375])
  241. اول محرم است، یک رحمی به یک نفر بکنید و دل یک بچه یتیم را خوش کنید(امام حسین؛ شناخت ولایت [1376])
  242. اُولوا الأمر باید قرآن را معنی کند. معاویه و پول دادن به عباس برای معنی نکردن قرآن، دلیل کشتن ائمه .(خلق و امر [1375])
  243. اویس با اطاعت، بوی بهشت می‌دهد(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  244. اویس، ولایت را ندیده، می‌شناسد(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  245. اهل تسنن، امر رسول الله را اطاعت نمی‌کنند، ما حرف رسول الله را اطاعت نمی‌کنیم(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  246. اهلیت نداشتن با ولایت و فاسق‌ترین مردم شدن(آخرالزمان 76 [1376])
  247. ای بی‌رحم‌ها! آیا ولایت به قدر صد هزار تومان پیش شما قیمت ندارد که از خدا تشکر کنید؟(یاد [1381])
  248. ای خانم، تو می‌خواهی مردم را به شهوت خودت تحریک کنی، آیا تو زینب هستی؟!(اربعین 87 [1387])
  249. ای مؤمن! عرش خدا در قلب توست؛ چرا خودت را ارزان می‌فروشی؟(رفاقت و رحمیت؛ عظمت شیعه [1377])
  250. این الست، الان «الست» است که قدرت داری، همه جا می‌توانی بروی(شناخت الست [1387])
  251. این جلسه را با چنگ و دندان حفظ کنید(نازله [1388])
  252. این حرفها همه‌اش به ماوراء وصل است(عصاره زیارت [1377])
  253. این علی، علی گفتن، لقلقه لسان است، امر را اطاعت کن تا علی در دلت کاشته شود(عاشورای 84 [1384])
  254. این قصری که خدا به مؤمن می‌دهد، تولید اوست. مؤمن امر خداست، با او بساز. نور مؤمن(پرورش ولایت [1378])
  255. این که به رفیقت ایمان داری، اشتباه است. ما باید اطمینان بی‌چون و چرا به دوازده امام و چهارده معصوم داشته باشیم(رفاقت و رحمیت؛ عظمت شیعه [1377])
  256. این ولایت در قلب تو تجلی دارد، با تجلی عشق کن(تکلیف و بلوغ [1380])
  257. این‌که گفت تسلیم پیغمبر بشوید، دوام نبوتی نیست؛ پیغمبر از برای ولایت کارساز است که گفت تسلیمش شوید. امر پیغمبر ، خودِ پیغمبر است. عمر و ابابکر کنار پیغمبر بودند؛ اما جِبت و طاغوت شدند. تسلیم پیغمبر بودن. نیم ساعت فکر بهتر از هفتاد سال عبادت است؛ یعنی این حرف‌ها را در خود پیاده کردن(پرورش ولایت [1378])
  258. اینها که با مقصد خدا طرف هستند، اصلاً شفاعت ندارند و آمرزیده نمی‌شوند(امام حسین؛ شناخت ولایت [1376])
  259. اینها که پشت به ولایت کردند، خودشان می‌خواهند جلو بروند(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  260. اینها که علی اکبر را کشتند، رسول الله را کشتند(عاشورای 84 [1384])
  261. اینها همیشه یکی با امیرالمؤمنین بغض و عداوت داشتند، یکی با حضرت زهرا(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  262. أنا عبدُ محمّد؛ یعنی امیرالمؤمنین بنده امر پیغمبر است نه خود پیغمبر ، امر پیغمبر هم امر خداست؛ یعنی امیرالمؤمنین بنده خدا و بنده امر خداست(پرورش ولایت [1378])
  263. با اطاعت امر، جلوه، شما را به تجلی می‌رساند(جلوه و تجلی [1380])
  264. با امر کار کردن و با روح سر و کار داشتن و با امام‌زمان (عجل الله فرجه) و امرش نجوا کردن(معرفت ولایت [1378])
  265. با امر، حجّ به جا آوردن و پاداش ‌دادن خدا. ارزش مؤمن. همیشه مُحرم ‌بودنِ مؤمن. مبنای این‌که می‌گوید توهینِ به مؤمن، خراب‌ کردنِ خانه خداست. از مکّه برگشتن و با امیرالمؤمنین و امام‌زمان نجوا کردن(حج ابراهیمی [1378])
  266. با اندیشه به فکر ماوراء یعنی قیامت بودن، مراعات‌کردنِ حفظ الصحةِ ولایت؛ نه این‌که فقط به فکر این بدن باشیم. دو جهت داشتن بدن: أشرف‌مخلوقات و بل هم أضلّ شدن. دستور دکتر را عمل ‌کردن و بدن سالم داشتن. مریض شدن موسی(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  267. با تفکر کار‌کردن نه خودسرانه کار‌کردن؛ روی مبنا کار‌کردن؛ امضای‌ اعمال ‌ما ولایت‌ است(عاشورای 77 [1377])
  268. با خانمت گذشت داشته باش و رفیق باش(جلوه و تجلی [1380])
  269. با خلقی که تأیید نشده ارتباط برقرار نکنید(ارتباط 87 [1387])
  270. با روایت و حدیث، حضرت زهرا را کشتند!(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  271. با زیردستِ خود با عدالت رفتار کردن، چون خدا دارد تو را با او امتحان می‌کند. حضرت زهرا و تقسیم کردن کارهای خانه(اشرف مخلوقات [1375])
  272. با مردم راهگذر و خوش اخلاق باشید(یتیم آل محمد [1378])
  273. باب‌الله و درِ امیرالمؤمنین علی چه کسانی هستند؟(خداشناسی [1375])
  274. باد آخرالزمان آمد، چه کسانی را از بین برد، به ما هم یک تکانی داد(خداشناسی [1375])
  275. بار دین بر روی دوش سخی(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  276. بالاتر از آدم شدن؛ ولایت به سلمان علم اولین و آخرین را داده است.؛ به خدا، ولایت و پیغمبر یقین داشتن و سلمان شدن(آدم شدن [1376])
  277. بالاتر بودن خوشحال کردن دل یک مؤمن از هفتاد حج و عمره. ثواب هزار ماه را به کسی می‌دهد که دل مؤمنی را خوش کند(شب قدر 76 [1376])
  278. باید از امام زمان، چیز مهم خواست، نه دنیا(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  279. باید از خدا کمک خواست، نه از خلق(حضرت یوسف [1389])
  280. باید از درِ شیعه خداشناس شویم [جریان قوم موسی و دیدن خدا](خداشناسی [1375])
  281. باید اندازه‌ای از مال خود را صرف فقرا کرد(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  282. باید اول امام حسین را بشناسیم، بعد عزاداری کنیم(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  283. باید با همدیگر مطالعه ولایت داشته باشید(نازله [1388])
  284. باید برای فکر ولایت، وقتی را فارغ کرد(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  285. باید به علمای واقعی خدمت کرد(حضرت یوسف [1389])
  286. باید به قلب شما علی وارد شود، نه شیطان و غیر امر(نازله [1388])
  287. باید در رانندگی، تنظیم باشیم(ارکان [1382])
  288. باید دور ولایتتان مانند پروانه بگردید(آفات ولایت [1381])
  289. باید شب قدر، آزادی بخواهیم(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  290. باید مجلس ولایت عوض‌تان بکند. حلال‌کردن مردم توسط متقی و خدا. بهشت‌رفتن و خجالت‌کشیدن(رمضان 96 [1396])
  291. باید مطهّر باشید و اسم امیرالمؤمنین را بر زبان بیاورید. آمدن پیامبر نزد حضرت زهرا و سراغ امیرالمؤمنین را نگرفتن(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  292. بُت‌پرست‌بودن ما. بُت کسی است که بدعت به دین بگذارد و مردم را از مسیر دین گمراه کند(آخرالزمان 76 [1376])
  293. بت‌پرستی، خیلی بهتر از خلق‌پرستی است!(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  294. بچه برادر متقی و ریختن نئوپان‌ها رویش و فشار آوردن به او. طاغوت شدن عمر و از بین بردن زحمت صد و بیست و چهار هزار پیامبر(آخرالزمان 76 [1376])
  295. بدانید ولایت چقدر ارزش دارد(تاسوعای 86 [1386])
  296. بدبختی بشر و امام را با خلق یک‌جور حساب کردن. آقا موسی‌بن‌جعفرِ به ظاهر سه روزه و از ماوراء خبر دادن(پرورش ولایت [1378])
  297. بدترین مردم کسی است که علی را دوست نداشته باشد(شناخت الست [1387])
  298. برای زیارت، باید کارت قبولی داشت(عصاره زیارت [1377])
  299. برای کسب روزی، خودتان را به زحمت بیش از حد نیندازید(آدم [1381])
  300. برکات جلسه. فارغ شدن از دنیا. این جلسه هدایت‌کنِ بشر است. شماها عالم هدایت‌کن هستید. کنار گذاشتنِ تلویزیون و راحت‌شدن و محشور شدن با حضرت‌زهرا(رمضان 92 [1392])
  301. بروجردی و حرام دانستن تلویزیون. سخاوت بروجردی(عید غدیر 94 [1394])
  302. بروز کردن أرحم الرّاحمینی(شجره توحید [1375])
  303. بشر باید با چهار رکن خدا، ولی، قرآن و ولایت نجوا کند(ارکان [1382])
  304. بشر باید هر کاری را از روی فکر انجام دهد(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  305. بعد از شهادت آقا ابوالفضل(عاشورای 77 [1377])
  306. بعضی روضه‌خوانی‌ها تهمت به ولایت است(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  307. بعضی شرایط صلح امام‌حسن با معاویه. جریان نامه‌نوشتن یزید به والی مدینه و حرکت امام‌حسین به طرف مکّه. سؤال یحیی‌بن‌أکثم از جواد الأئمه راجع به صید در مکّه. مبنای این‌که امام‌حسین از مکّه خارج شد. دفاع امام‌حسین نه قیام(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  308. بلال، غلام ولایت(غلامان ولایت [1376])
  309. بنده و نوکر ولایتِ شخص شدن. آدمی که عناد دارد تسلیم نیست. قضیه سامریّ و گوساله(پرورش ولایت [1378])
  310. به «لا اله الا الله» یقین کردم(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  311. به اولیای امور کار نداشته‌باشید و بروید کنار(رمضان 96 [1396])
  312. به بلوغ‌رسیدنِ دین توسط امام‌زمان . جریان صابونی. چرا امیرالمؤمنین به حضرت‌زهرا فرمود نفرین نکن؟(نیمه شعبان 75 [1375])
  313. به پیامبر بی‌عقبه می‌گفتند(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  314. به تمام آیات قرآن، زهرا به من دست داده است!(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  315. به تمام آیات قرآن، شیعه، «ذکر الله» است(علی، علی [1384])
  316. به جا نیاوردنِ مبطل در مکّه و تمرین دادنِ ما. مبطل، مبطلِ ولایت است. راه ندادن حضرت زهرا عمویش عباس را. توبه کردن از مبطل(حج ابراهیمی [1378])
  317. به خدا می‌گویم: مگر من بهشت را می‌خواهم؟ من تو را می‌خواهم(شناخت الست [1387])
  318. به روح اتصال شدن و دست برنداشتن از روح. تنزّل ملائکه و خدمت امام‌زمان رسیدن. دست برداشتن ما از امام‌زمان . امام‌زمان امرش است. حدّ داشتن این خلقت پهناور و امام حدّ آن را می‌داند‌(پرورش ولایت [1378])
  319. به عمل قومی راضی بودن و جزء همان قوم شدن(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  320. به عمل قومی راضی بودن و جزء همان قوم شدن. آمدن جابربن‌عبدالله انصاری به کربلا و نقل روایت پیامبر . اهلیت نداشتنِ پسر نوح(نیمه شعبان 75 [1375])
  321. به فکر بچه‌های معصومتان باشید(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  322. به کار علی کار نداشتن؛ وگرنه مشرک به ولایت می‌شوی(رمضان 96 [1396])
  323. به کمال رسیدن و جماد در اختیار بشر بودن به شرطی که دستش را از حبل المتین جدا نکند؛ مثل آصف. قطع شدن مؤمن از ائمه و گناه کردن(معرفت ولایت [1378])
  324. به لقاء رسیدن و تمام لذت‌های عالم ذلت شدن [مصداق لذت و ذلت](خداشناسی [1375])
  325. به مجلس ولایت به غیر از ولایتی کس دیگری نمی‌تواند برود. استشمام بوی عطر جلسه ولایت توسط ملائکه‌ها به خاطر آمدن ائمه در آن مجلس(رمضان 96 [1396])
  326. به میدان رفتن حضرت قاسم و بقیه شهدا(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  327. به میدان‌رفتن آقا علی‌اکبر(عاشورای 77 [1377])
  328. بهتر بودنِ بُت‌پرستی از شخص‌پرستی؛ چون شخص‌پرست تولید دارد. پیش‌بینی کردن. تولید داشتن رجال. پیش‌بینیِ پیغمبر در مورد آخرالزمان. رجال مقصدش خودش است؛ اما ائمه‌طاهرین مقصدشان خداست. تولید رجال جنایت است و تولید امام‌زمان عدالت و ولایت. هشدار متقی راجع به چند چیز خطرناک(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  329. بهشت خجالتی. کارت‌بهشت داشتن؛ اما خطری‌بودن. خدا وقتی بخواهد کسی را بیچاره کند عقلش را می‌گیرد؛ آن‌وقت دنیا را از آخرت بیشتر می‌خواهد(سوم رمضان 96 [1396])
  330. بی '''«یاد»'''ی تو را سقوط می‌‌دهد(یاد [1381])
  331. بیا امر خدا را به امر خودت ترجیح بده تا خدا شما را وارد بهشت جاودانی کند(تکلیف و بلوغ [1380])
  332. بیا خودپرور نباش، بیا ولایت‌پرور باش(اربعین 87 [1387])
  333. بیا در امر، تواضع داشته باش(عنایت پنج تن به شیعه [1390])
  334. بیا مشامت را از بوی دنیا خالی کن(بوی ولایت [1376])
  335. بیایید «سلام الله علیه» بشوید! ابراهیم و ساختن خانه خدا و مزد خواستنش. سخاوت ابراهیم و خدمت پیغمبر رسیدن و شیعه شدنش. چه کسانی تأیید شده‌اند؟ چه کار کنیم که تأیید شویم؟(معرفت ولایت [1378])
  336. بیایید آتش همسایه‌ها و فقرا را به اندازه وسعتان خاموش کنید(ولایت، شرط قبولی سنت و عبادت؛ تولید [1384])
  337. بیایید آزاد نباشید، بنده خدا باشید(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  338. بیایید از پست و مقامتان استفاده ماورائی کنید(اربعین 87 [1387])
  339. بیایید از خدا راضی باشیم(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  340. بیایید از ولایت دفاع بکنید، تا امام زمان بگوید: من به قربانتان بشوم(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  341. بیایید اطاعت کنید تا امام حسین شما را در بغل بگیرد(عصاره زیارت [1377])
  342. بیایید امر را اطاعت کنید تا امام حسین شما در بغل بگیرد(عاشورای 84 [1384])
  343. بیایید با اطاعت امر، فردای قیامت، جوابگوی در و دیوار و خانه خود باشیم(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  344. بیایید با اطاعت، سنخه ائمه شویم(عصاره زیارت [1377])
  345. بیایید با حرف ولایت، سنخه شوید(ارتباط 87 [1387])
  346. بیایید پدر و مادر خود را احترام کنید(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  347. بیایید حجتی جز دوازده امام، چهارده معصوم نداشته باشید و با این عقیده به آخر برسانید(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  348. بیایید خانه خودتان را بیت خدا قرار دهید(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  349. بیایید در آینه علی حیوان نباشید(عصاره زیارت [1377])
  350. بیایید در شُرف اصحاب یمین باشید(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  351. بیایید دست از ائمه برندارید تا دائم زنده باشید(عنایت پنج تن به شیعه [1390])
  352. بیایید دنبال آدم ولایتی بروید، سگ اصحاب کهف و دنبال خوبان رفتن، پسر نوح و با رفیقان بد نشست و برخاست کردن(اشرف مخلوقات [1375])
  353. بیایید دنبال تأییدی بروید(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  354. بیایید دنیا را از دلتان بیرون کنید(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  355. بیایید صفات الله داشته باشید(عصاره زیارت [1377])
  356. بیایید علی‌خواه شوید(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  357. بیایید قدری تفکر کنید(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  358. بیایید محرم حضرت زهرا شوید(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  359. بیایید ولایت هر کسی را بخواهید(عصاره زیارت [1377])
  360. بیاییم «من» ما عدالت نباشد؛ ما تسلیم عدالت شویم، نه عدالت، تسلیم ما بشود(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  361. بیاییم مثل سلمان و اباذر شویم(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  362. بیرون کردن دنیا از دل و متوجه این حرف‌ها شدن. خدا یک مقصد دارد، دو تا مقصد ندارد(آخرالزمان 76 [1376])
  363. بیست شرط داشتن متقی. هر کسی چیزی را برای خودش دین کرده(عید غدیر 94 [1394])
  364. بیشتر مشکلاتی که برای ما پیش می‌آید تقصیرِ خودمان است؛ چون امر را اطاعت نمی‌کنیم؛ جریان توهین کردن آن دو نفر متشخص کوفه به سلمان و قنبر(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  365. بیعت خواستن یزید از امام حسین(تاسوعای 86 [1386])
  366. پاسخ متقی به حرف مطهری راجع به عبادت‌های اهل تسنن که چون امام المتقین را قبول ندارند، فایده‌ای ندارد؛ فهم ولایت است.(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  367. پاسخ متقی درباره روایتی که می‌گوید چیزی به کسی بدهی هم کافری و هم مشرک(آخرالزمان 76 [1376])
  368. پافشاری حضرت‌زهرا برای گرفتن فدک. یک نَفَس ناراحتی کشیدن حضرت‌زهرا و حرکت‌کردنِ ستون‌های مسجد. سیلی‌خوردنِ زهرای عزیز . نفرین حضرت‌زهرا به عمر و پاره‌شدنِ شکمش و گریه حضرت‌علی(شناخت عید [1376])
  369. پایه اول سخاوت، از پول‌گذشتن است. سخاوت اصحاب امام حسین و جان‌شان را فدای امام‌کردن. تا حدِّ جان برای امر ولایت پیش آمدن و ارزش‌نداشتن مال(شکر [1378])
  370. پدر و مادرتان را احترام کنید(حضرت یوسف [1389])
  371. پذیرفتنِ امام‌زمان روحِ مؤمن را و جزء ماوراء شدن. نخواستنِ مردم امیرالمؤمنین را و در خانه نشستن. شفاعت مؤمن در قیامت. خواست حضرت‌زهرا و دیدن صحرای کربلا در قیامت(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  372. پرچم امر داشتن و مکّه‌رفتن. حجِّ مردم در آخرالزمان(حج ابراهیمی [1378])
  373. پنج چیز است شما را هدایت می‌کند: ولایت، عدالت، سخاوت، ائمه را خلق حساب نکنید، به حرف خلق نروید(عنایت پنج تن به شیعه [1390])
  374. پول انداختن در مرقد ائمه خلاف است؛ مگر آن‌ها محتاج هستند؟!(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  375. پی بردن به حقیقت ولایت و جایی نرفتن. تشخیص ولایت دادن و مقصدمان ولایت باشد و هر مقصدی به غیر از ولایت را باطل اعلام کردن. تمام اعمال ما باید امضای علی داشته‌باشد؛ آن‌وقت خدا می‌گوید من شدی(شناخت عید [1376])
  376. پیامبر اکرم فرمود: سه چیز است که در آخرالزمان، امت من را جهنمی می‌کند: یکی شکمشان، یکی فرجشان، یکی آمال و آرزویشان(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  377. پیامبر و آمدن جبرئیل برای بردنش و به فکر اُمّتش ‌بودن(شجره توحید [1375])
  378. پیامبر و معرفی امیرالمؤمنین ؛ تسلیمیت همه در برابر پیغمبر و امریه صادر شدن بر معرفی امیرالمؤمنین علی(عاشورای 77 [1377])
  379. پیامبر هم نتوانست امیرالمؤمنین علی را معرفی کند.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  380. پیرو امیرالمؤمنین و حضرت زهرا بودن و امرشان را اطاعت کردن، جریان حضرت زهرا و دادن پیراهن نویش به سائل(اشرف مخلوقات [1375])
  381. پیرو خلق نبودن و جزء اهل‌بیت شدن. سلمان و «مِنّا أهل‌البیت» شدن(سوم رمضان 96 [1396])
  382. پیرو ولایت بودن و مراقب حلال و حرام بودن(اشرف مخلوقات [1375])
  383. پیغمبر خودش ولایت است؛ اما دارد ولایت‌پروری می‌کند(القاء [1378])
  384. پیغمبران مُرسل و صاحب کتاب، آمدن پیامبر به قبرستان و بشارت به مُرده‌ها دادن. خداوند هر کاری را به وسیله می‌کند، وسیله ساز است.(خلق و امر [1375])
  385. تا حتی حضور امام، ارتباط نیست، باید با اطاعت ارتباط داشته باشید(ارتباط 87 [1387])
  386. تا قبل از روز غدیر اسلام بوده، اما با معرفی امیرالمؤمنین ایمان شد.(خلق و امر [1375])
  387. تا متقی نباشیم، علی امام ما نیست(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  388. تأیید خدا صحیح است، تأیید خلق باطل است(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  389. تبعید ابوذر و زنده ماندن دخترش که روزی پیامبر جریان را به او گفت. جریان آن سال گرانی و مادر متقی(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  390. تبلیغ ولایت نکردن و سُنّی شدن اکثر کشورها، فردای قیامت جواب زهرای عزیز را چه می‌دهید؟!(القاء [1378])
  391. تجددی شدن مدارس علمیه(آخرالزمان 76 [1376])
  392. تجلی نور شیعه به کوه طور و غَش‌کردنِ موسی(شجره توحید [1375])
  393. تجلیِ نور شیعه کرّوبین(شجره توحید [1375])
  394. تذکر آخر؛ بیایید دست از ویدئو و ماهواره بردارید تا بی‌دین از دنیا نروید(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  395. ترجیح دادنِ امر خدا بر امر خود و دادنِ هشت صفت. امرُ الله شدن(شناخت عید [1376])
  396. ترجیح دادن امر رسول‌الله به پیش رسول‌الله رفتن، امر رسول‌الله خود رسول‌الله است. جریان متقی و گذشتن از خود رسول‌الله(القاء [1378])
  397. تسلیم‌بودن؛ یعنی من از آن کارم دست برداشتم، تسلیم تو شدم؛ یعنی یقین داشتن و این‌که ما چیزی از خودمان نداریم. من داشتن و تسلیم‌نبودن.(القاء [1378])
  398. تشخیص نداشتن و شرعاً حرف نزدن. حرف‌زدن روی جامعه بشریت نه روی شخص(شکر [1378])
  399. تشخیص ولایت و مراقب خدشه ولایت بودن و مصادیق آن(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  400. تشریف آوردن امام‌زمان و پرورش دادن ولایت. معرفی ائمه عظمائیت خودشان را برای هدایت بشر(پرورش ولایت [1378])
  401. تصمیم گرفتم گناه نکنم(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  402. تعیین کردن خدا خلیفه روی زمین؛ واجب الإطاعة بودن انبیاء و برانگیخته‌کردن پیغمبر خاتم(عاشورای 77 [1377])
  403. تفاوت علم امام با پیامبر. گرفتن پیامبر در سفر حجةُ الوداع، پرده کعبه را و از گذشته و آینده خبر دادن(خلق و امر [1375])
  404. تفریح‌ رفتن و دل را از ولایت جدا نکردن(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  405. تفکر داشتن و عبرت گرفتن از قرآن. روح داشتن و درست شدن دنیا و آخرت. ورق خوردن تاریخ و کنار رفتن پرده‌ها و فهمیدن پستی خود و فایده نداشتن دنیا. ما ملت از ابراهیم و مذهب از امام صادق داریم(آخرالزمان 76 [1376])
  406. تفکر داشتن و فوری لبّیک نگفتن. کسی‌که بخواهد بشر را هدایت کند، خدا هدایت‌کنندگی به او می‌دهد؛ اما از خودش مایه نگذارد(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  407. تفکر نداشتن مردم و قبول کردن حرف شریح قاضی؛ امام حسین به خانه خدا پشت نکرده! او خود خانه است، استفاده کردن شریح از عمر در خلق حساب کردن ائمه(عاشورای 77 [1377])
  408. تفکر، آدم را خداشناس می‌کند(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  409. تفکر. سگ اصحاب‌کهف. پسر نوح. رفیق‌شدن با مؤمن. الاغ بلعم. ناقه صالح(شناخت عید [1376])
  410. تکامل خلقت به واسطه امر است. اگر امر دنبال خلق نباشد، رشد ندارد.(خلق و امر [1375])
  411. تکامل واقعی به تقواست(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  412. تلویزیون پخش‌کن فساد در دنیاست. ولایت هدایت‌کن تمام دنیاست. مصداق کتاب‌های جلسه ولایت در هیچ‌کجا نیست(رمضان 92 [1392])
  413. تمام ائمه خود را فدای امیرالمؤمنین می‌کنند(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  414. تمام ابعاد مسلمانی را داشتن اما اهل آتش بودن چون مال را چنگ می‌زنند.(اشرف مخلوقات [1375])
  415. تمام انبیا، در مقابل امام زمان خنگ هستند(افشای شیعه [1384])
  416. تمام این سختی‌هایی که ما داریم می‌کشیم مال این است که ما از ولایت جدا شدیم(یاد [1381])
  417. تمام این نفسها در قبضه قدرت امام حسین هست؛ [اما] امام حسین قدرتش را نشان نداد، امر خدا را نشان داد(عنایت پنج تن به شیعه [1390])
  418. تمام اینها که ائمه ما را کشتند، اطاعت خلق کردند(اربعین 87 [1387])
  419. تمام توجه‌تان به ناموس خود باشد(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  420. تمام خلق، کسری دارند، تا حتی انبیاء؛ اما ائمه وجه خدا هستند(آدم [1381])
  421. تمام خلقت به امر حضرت زهراست(شجره توحید [1375])
  422. تمام خلقت تا حتی عرش خدا باید ارتباط داشته باشند(ارتباط 87 [1387])
  423. تمام خلقت در فرمان امام سجاد است؛ اما دارد فرمان خدا را می‌برد(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  424. تمام خلقت یک در دارد، آن هم علی است. امیرالمؤمنین الگو برای خلقت است. شیعه باید از درِ علی برود(پرورش ولایت [1378])
  425. تمام گذشته‌های خلقت در قلب متقی است. متقی می‌خواهد مردم را از ناراحتی در بیاورد. پیرو خلق‌شدن و گمراه‌شدن. ما پیرو جهل هستیم نه پیرو امر(سوم رمضان 96 [1396])
  426. تمام نشستن و بلند شدن ما حساب دارد، حساب از ما می‌کشند! یک مجلس که ناجور است نرو!(القاء [1378])
  427. تمام وسیله‌ها به توسط امیرالمؤمنین علی است. اگر مِهر علی نباشد، خلقت به درد نمی‌خورد. شناختن امیرالمؤمنین و جان فدایش کردن(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  428. تنظیم کردن کار و تنظیم نکردن ولایت؛ عمر و ابابکر و مسیر ولایت را عوض کردن و جبت و طاغوت شدن(عاشورای 77 [1377])
  429. تنها مقصد متقی این است که می‌خواهد شما رستگار شوید(اربعین 92 [1392])
  430. تو اصلاً حد نداری. تو می‌توانی به خدا برسی؛ اما بهشت به کجا می‌تواند برسد؟(علی، علی [1384])
  431. تو باید پرچم «انا فتحنا لک فتحا مبینا» بالای خانه‌ات باشد، نه پرچم شیطان(وابستگی [1386])
  432. تو باید پرچم امر دستت باشد. تا خدا شما را در قیامت افشاء کند(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  433. تو باید ولایت‌خواه باشی و اسلام‌دار؛ نه اسلام‌دار باشی و بی‌ولایت(عاشورای 93 [1393])
  434. تو باید یکی را ببینی تا بشناسی! خدا دارد امرش را نشانت می‌دهد(القاء [1378])
  435. تو به فکر گرفتن هستی، به فکر دادن باش(عاشورای 84 [1384])
  436. تو خودت مکانی! ارزش خاک کربلا. شرافت حرم حضرت معصومه و امام رضا . شخص اصل است نه مکان(معرفت ولایت [1378])
  437. تو خیال می‌کنی ولایت داری! باید امر ولایت را اطاعت کنی(عاشورای 84 [1384])
  438. تو نباید همه جا بروی؛ اما یک وقت باید برای حفظ ولایتت بروی(رفاقت و رحمیت؛ عظمت شیعه [1377])
  439. تو نمی‌خواهد فدای علی باشی؛ تو مشابه درست نکن!(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  440. توان انبیاء با دوازده امام، چهارده معصوم قابل قیاس نیست(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  441. توان شکر ولایت را نداشتن؛ اصحاب امام حسین و دادن توان و اشراف به آن‌ها(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  442. توأم بودن درس با ولایت و دو بال شدن و به روح اتصال شدن. با روح کار ‌کردن نه با جسم(معرفت ولایت [1378])
  443. توبه نصوح. خدا و امام‌زمان را دیدن و گناه‌نکردن. تزریق ولایت و گناه‌نکردن(عید غدیر 95 [1395])
  444. توحید(ولایت؛ حقیقت توحید [1373])
  445. توکل به خدا یعنی چه؟(یتیم آل محمد [1378])
  446. تولید اصحاب یمین، انسان‌سازی است(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  447. تولید و کار مؤمن. فکر و کار فاسق و فاجر(شکر [1378])
  448. ثمره خلافت عمر زهراکُشی و امام حسین‌کُشی است؛ امام حسین می‌فرماید: سقیفه مرا کشت نه کربلا(آخرالزمان 76 [1376])
  449. ثواب شب قدر که مطابق هزار ماه است را به افراد سخی و خَیِّر می‌دهد. قیمت نداشتن انگشتری که مطابق خراجات شام است پیش امیرالمؤمنین علی . دنیای به غیر امر را رها کردن. با دین و ولایت بازی نکنید. جریان آن قالی‌فروش و فروختن قالی‌اش. جریان خمس و سهم امام دادن آن شخص(شب قدر 76 [1376])
  450. ثواب هزار ماه شب قدر برای این است که بگویی: خدایا، ما علی را نشناختیم، به ما شناخت علی بده(تکلیف و بلوغ [1380])
  451. جاذبه(جاذبه و تبلیغ [1378])
  452. جاری‌شدن حرف ماوراء به دهان مؤمن و متقی(عید غدیر 95 [1395])
  453. جایی که زن و مرد هست عذاب خدا دارد می‌ریزد، جریان رفتن متقی به سردابه امام‌زمان(اشرف مخلوقات [1375])
  454. جدا شدن از شجره توحید. گولِ دنیا را نخوردن و در ولایت ثابت‌بودن(شجره توحید [1375])
  455. جدا نشدن از شجره توحید(شجره توحید [1375])
  456. جدا‌کردن اطاعت از عبادت؛ تشنه فهم بودن؛ روح عبادت اطاعت است.(آدم شدن [1376])
  457. جریان آن دو نفری که می‌خواستند امام زمان را ببینند.(آدم شدن [1376])
  458. جریان آن سرهنگ زمان شاه و آن دزد نقشه‌کش؛ نقشه‌ای که جدا از ولایت باشد، نقشه شیطانی است.؛ باطل بودن نقشه‌کشی و صحیح بودن عکس‌برداری(آدم شدن [1376])
  459. جریان آن سیدی که متقی به او کمک کرد و خواب امیرالمؤمنین را دید؛ رضایت ائمه را به‌جا آوردن و اطاعت کردن و امرُ الله شدن(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  460. جریان آن شخص ریخته‌گر و دزدیدن وسایلش؛ مضطر شدن درباره ولایت(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  461. جریان امام حسن و امام حسین و برآوردن یک حاجت برادر مؤمن ‌که از هفتاد رکعت نماز امام بالاتر است(شب قدر 76 [1376])
  462. جریان امیرالمؤمنین و بستن آن یهودی مقداد را. نماز آن پنج نفر به حضرت‌زهرا و دادن رزقِ عالَم به توسط آن‌ها(نیمه شعبان 75 [1375])
  463. جریان به اصفهان رفتن متقی، همیشه متقی به فکر نجات وگمراه نشدن مردم است. وقتی امر ائمه را اطاعت کنی، آن‌ها هم امر تو را اطاعت می‌کنند.(اشرف مخلوقات [1375])
  464. جریان پیامبر و آن جنّ که بر او وارد شد.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  465. جریان دو برادر که یکی زاهد و دیگری اوباش بود و سرانجام هر کدام‌شان از کارشان پشیمان شدند. توبه، بوق من تشاء نمی‌خواهد.(خلق و امر [1375])
  466. جریان ریختن مردم درِ خانه حضرت زهرا و آتش زدن در [آن یهودی که وقتی طناب گردن امیرالمؤمنین انداختند، مسلمان شد، گفت: علی با تمام اجزای بدنش دارد امر را اطاعت می کند؛ به خاطر همین به او ایمان آوردم.](خداشناسی [1375])
  467. جریان سکینهٔ قلعه‌نشین(خداشناسی [1375])
  468. جریان عیادت صاحب‌عُروِه از آن عالِمی که در آخر عمرش ناراحت بود. پذیرفتن امام‌زمان شیعه را. پرواز روح از جسد مؤمن و خدمت امام‌زمان رفتن(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  469. جریان متقی و آمدن حضرت عیسی به زمین(خداشناسی [1375])
  470. جریان متقی و آن شاگرد کبابی(اشرف مخلوقات [1375])
  471. جریانِ متقی و آن شاگردش که دزد بود. روایت در مورد فحش‌دادن(ولایت عمل صالح است [1378])
  472. جریان ملاقات هنده با زینب در بارانداز و شناختن او(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  473. جریان ناقه صالح و پی کردن آن، خدا میلیون مردم را به واسطه ناقه، نابود کرد چطور همه عالم را به واسطه علی نابود نکند؟! ناقهٔ صالح نشانه خداست، امیرالمؤمنین آیات خداست، خودِ آیات است.(اشرف مخلوقات [1375])
  474. جریانات حاج شیخ عباس و متقی راجع به زیر شلواری و سلمانی رفتن(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  475. جزء اصحاب هستند؛ اما جزء اصحاب امر نیستند! قضیه اصحاب امام صادق که به اصحاب فرموده بود برای سفر در تابستان لباس زمستانی بردارند(القاء [1378])
  476. جزء خلق و اشتباه‌کار بودن هر شخصیتی در تمام خلقت؛ اما دوازده‌امام جزء خلق نیستند(شب قدر 76 [1376])
  477. جشن آسمانی‌ها جشن شکر ولایت است. علی عرشی است نه فرشی؛ یعنی خدا امیرالمؤمنین را به زمین نزول داد تا ما به تکامل برسیم.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  478. جُعده و به مقصدش نرسیدن(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  479. جلسه بنی‌ساعده درست کردنِ عمر و خلیفه مردمی معلوم کردن. بدتر بودنِ ما از اهل تسنن؛ چون مشابه درست کردیم(عید غدیر 94 [1394])
  480. جلسه خود متقی است. جلسه هدایت‌‌کننده است. هماهنگ بودن. متقی و نگاه‌نکردن به دنیا؛ اما نگاهش به رفقاست. خواست متقی(رمضان 92 [1392])
  481. جلسه ولایت مقصد متقی است(رمضان 92 [1392])
  482. جمره و سنگ ‌زدن به وسوسه. مبنای تقصیر و کشتنِ گوسفند(حج ابراهیمی [1378])
  483. جمع‌کردن امام حسین اصحابش را و برداشتن بیعت از روی آن‌ها؛ دفاع کردن آقا ابوالفضل از امام حسین نه مخالفت کردن با او(عاشورای 77 [1377])
  484. جنایت در مقابل سخاوت و ولایت است. پاسخ خدا به سخاوت‌مند و آدم فاسق و فاجر. مؤمن و از دست‌دادنِ توانش راجع به جنایت و غیر امر خدا(شکر [1378])
  485. جنگ صفین و آمدن معاویه و عمروعاص نزد امیرالمؤمنین . اعتقاد یقین و اعتقاد مصنوعی(عید غدیر 95 [1395])
  486. جوان عزیز، حالا که به تکلیف رسیدی، روی تو حکم آمده است(تکلیف و بلوغ [1380])
  487. جهاد اصغر و جهاد اکبر. جهاد اکبر، جهاد با نفس است که مبادا نفس شما امیرالمؤمنین علی را قبول نکند. به حرف پیغمبر بودن؛ اما امرش را قبول نکردن. امر اطاعت کردن و صفات الله دادن(العلم نور [1378])
  488. چرا «اشهد انّ علیاً ولی الله» در آن زمان افشاء نشد؟(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  489. چرا از شجره توحید جدا می‌شویم؟(شجره توحید [1375])
  490. چرا امیرالمؤمنین در چاه حرف می‌زد؟(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  491. چرا به امام رضا، عالم آل محمد می‌گویند؟(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  492. چرا حضرت زهرا به عمر و ابابکر در خانه‌اش راه داد؛ اما به عباس راه نداد؟(شجره توحید [1375])
  493. چرا خدا مُصرّ را نمی‌آمرزد؟؛ در مسیر ولایت‌بودن و سست‌شدن(آدم شدن [1376])
  494. چرا خدا می‌گوید: من این دنیا را خلق کردم، اما به آن نظر ندارم؟ چون در این عالم است که به ولایت جسارت می‌شود(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  495. چرا در کنارِ قبر امام حسین که در قلبت است، بخل و حسد و کینه می‌بری؟(خلق و امر [1375])
  496. چرا زینب به امام حسین گفت قربان دل پر غصه‌ات بروم(عاشورای 93 [1393])
  497. چرا شیعه برگ درخت توحید است؟ حدیث کساء و عبای پیامبر(شجره توحید [1375])
  498. چرا عید فطر و قربان می‌گیریم؟ خدا میزبان کیست؟ روح عید فطر و قربان، عید غدیر است(شناخت عید [1376])
  499. چرا مردم دنبال شجره توحید نمی‌آیند؟(شجره توحید [1375])
  500. چرا مسجد جمکران یا سهله در بیابانها است(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  501. چشم حیوانی و چشم انسانی؛ تأمین‌شدن چشم انسانی با ولایت یعنی با یقین؛ بستن چشم دنیایی و باز‌کردن چشم انسانی؛ باز‌کردن امیرالمؤمنین و امام زمان چشمان‌شان را به روی ولایت(آدم شدن [1376])
  502. چطور اطاعت کنیم؟ امر امام را دیدن نه خودش را، آن‌ها که امام را دیدند، او را کشتند(القاء [1378])
  503. چطور بشود که بشر درونش گناه نباشد؟ امام صادق و کسی‌که در نزد امام، از برادرش تعریف کرد(عید غدیر 95 [1395])
  504. چطور بشود که عمل کنیم؟(عید غدیر 95 [1395])
  505. چطور بشود که گناه نکنیم؟(عید غدیر 95 [1395])
  506. چطور شناخت ماورائی داشته باشیم؟ سواد و دوری از امام‌زمان . مصداق شناخت ماورائی. ضبط‌کردن حرف‌ها و نوشتن حرف‌ها(عید غدیر 95 [1395])
  507. چطوری دین‌مان را حفظ کنیم؟(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  508. چند حقیقت است که کسی توانایی فکر کردن درباره آن را ندارد(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  509. چه چیزی سنت پیامبر را از بین می‌برد؟ بی‌ولایتی(ولایت، شرط قبولی سنت و عبادت؛ تولید [1384])
  510. چه کار کنیم که تفکر داشته باشیم؟(غلامان ولایت [1376])
  511. چه کسانی به امیرالمؤمنین پشت کردند؟ تکلیف و بلوغ. در دنیا و بیت‌المال رفتن و پشت کردن به امیرالمؤمنین . به بلوغ ولایت رسیدن و یقین کردن به حرف ولایت(نیمه شعبان 75 [1375])
  512. چه کسی امیرالمؤمنین علی را می‌خواهد؟! در جلسه ولایت، هیکلت آمده؛ اما عقیده‌ات نیامده. متقی و از آسمان بالاتر رفتن؛ اما عیسی را به خاطر سوزن و نخ در آسمان چهارم نگه‌داشت. دور انداختن تلویریون و با امام‌زمان صحبت کردن(عید غدیر 94 [1394])
  513. چه کنیم که خود را از امر جدا نکنیم؟(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  514. چه کنیم که ریا نکنیم؟(یقین [1375])
  515. چه کنیم که ولایت ما سکونت داشته باشد؟ یقین داشته باشیم، برای ولایت و خودمان ارزش قائل شویم. امام حسن و آن شخص گدا. چرا ولایت‌مان را مُفتکی می‌فروشیم؟(پرورش ولایت [1378])
  516. چه موقع برادر رسول‌الله می‌شویم؟ پیرو امام‌زمان بودن نه پیرو زمان بودن. امام‌صادق و آن شخصی که دینش را به امام ارائه داد. چراغانی‌ها و ناراحت‌شدنِ متقی. سخاوت و انفاق‌کردن در شب تولد امام‌زمان(نیمه شعبان 75 [1375])
  517. چه‌کار کنیم امام زمان ما را در آغوش بگیرد؟؛ دادن امیرالمؤمنین علی علم اولین تا آخرین را به سلمان(آدم شدن [1376])
  518. چیزهایی که در درون مردم است و بی‌امری است، آنها را جهنمی می‌کند(تاسوعای 86 [1386])
  519. حاج‌شیخ‌عباس و اعتقادش به جهنم. غیر امر کار کردن(رمضان 92 [1392])
  520. حاضر بودن آقا امام زمان ؛ شهوت را از امام زمان بالاتر ‌دانستن؛ مؤمن کار لغو نمی‌کند.(آدم شدن [1376])
  521. حبل‌المتین‌بودن حرف ولایت و مواظب آن بودن. باید در فکر تنظیم ولایت‌مان باشیم. حرف‌های دنیا را کم کردن و رشد کردن(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  522. حجّاج و زیاد به مکّه ‌رفتن. شرط و شروط داشتن مکّه. علم و سواد(حج ابراهیمی [1378])
  523. حجّاج‌بن یوسف [منصور] و حرف جبیر به او و شهید کردنش(شجره توحید [1375])
  524. حدّ گذاشتن خدا روی شما. خدا می‌گوید مؤمن خودِ من است. امر خدا به موسی در مورد گفتن نعمت‌ها به بندگان برای رفیق‌شدنِ آن‌ها با خدا(شکر [1378])
  525. حر، نائب ائمه اطهار(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  526. حرام بودن تشبه به کفار، جریان آمدن آن چهار نفر از طرف سلطان نجران پیش پیامبر و راه ندادن آن‌ها(اشرف مخلوقات [1375])
  527. حرام‌بودن تجسس. تجسس آدم را توی مشغله می‌اندازد. سؤال از امام صادق راجع به بازار بغداد. تجسس‌نکردن و بدگمان‌نبودن به دیگران. آن شخصی که حرف امیرالمؤمنین را در مورد ظرف‌های ماست در زیرزمین قبول نکرد و ادب شد. حرف ولایت را قبول‌نکردن و ادب شدن(تجسس [1378])
  528. حرف بی‌خود زدن و از ولایت قطع شدن. حرف لغو نزدن مؤمن. موسی و تجلی نور شیعه آخرالزمان. صفات شیعه آخرالزمان. تنظیم‌کردنِ ذکر. جریان قالیچه حضرت‌سلیمان و آن دهقان(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  529. حرف ولایت را زدن و از ولایت جدا بودن(شجره توحید [1375])
  530. حرف ولایت زدن و خود را قاطی نکردن(آدم شدن [1376])
  531. حرف یاوه‌زدن و از ولایت قطع‌شدن. قضیه حضرت عیسی و قریه [یعنی روستا] فرو رفته. حاج‌شیخ‌عباس تهرانی و از خودش حرف نزدن(معرفت ولایت [1378])
  532. حرف‌زدن و چکش در مغز خوردن. حرف مؤمن. حضرت‌عیسی و گذشتن از کنار لاشه‌ای(شناخت عید [1376])
  533. حرف‌شنیدن به غیر از تسلیم‌بودن است. منکر سنّت پیامبر کافر است(القاء [1378])
  534. حرکت به سمت کربلا(اربعین 92 [1392])
  535. حرکت درخت به امر پیغمبر و دوباره به جای اولش برگشتن. وقتی درِ دل گذاشته شود، ولایت به آن اثر نمی‌کند. اول دیگری را تست کردن و بعد با او بحث کردن(شناخت عید [1376])
  536. حزب شیطان و حزب رحمان، حزب شیطان مردم را می‌بیند، اما حزب رحمان یقین به ولایت دارد و توکل بر خدا می کند(عاشورای 77 [1377])
  537. حساب کردن خدا روی ما؛ ولی ما روی خودمان حساب نمی‌کنیم. مراتب کلام ولایت(شکر [1378])
  538. حسد و کینه داشتن هفت میلیون نفر و دنبال آن دو نفر رفتن. حسد حسنات را می‌خورد، مثل آتشی که هیزم را بخورد. مبادا حسد و کینه داشته ‌باشید؛ اتصال به آن‌‌ها می‌شوید. چرا با ولایت کینه داشتند؟ دو آرزویی که عمر داشت و به آن نرسید.به فکر هم‌دیگر بودن و حزب‌الله شدن(العلم نور [1378])
  539. حسرت به ولایت یک قمارباز!(عصاره زیارت [1377])
  540. حضرت ابراهیم و قربانی‌ کردن پسرش. منبر رفتن و مواظب حرفِ خود بودن. اول روضه‌خوان، خداست. مبنای تشنگی و تَرَک تَرَک شدنِ بدن امام حسین . بی‌تفاوتی(حج ابراهیمی [1378])
  541. حضرت ابوالفضل و امر امام حسین در مورد آوردن آب؛ دین آقا ابوالفضل آقا امام حسین است(عاشورای 77 [1377])
  542. حضرت داوود باید «یا علی» بگوید(عصاره زیارت [1377])
  543. حضرت زهرا کل خلقت است. اگر زهرا نبود خلقت نبود(خداشناسی [1375])
  544. حضرت زینب از مادرش زهرای عزیز درس گرفته(خداشناسی [1375])
  545. حضرت زینب و نشنیدن صدای امام حسین ؛ درسی که حضرت زینب از مادش زهرای عزیز گرفته بود؛ لرزیدن زمین کربلا و اعلام آمادگی‌اش برای نابود‌کردن مردم(عاشورای 77 [1377])
  546. حضرت زینب، به امر ولایت بود(عصاره زیارت [1377])
  547. حضرت زینب، قدرت الله است(عصاره زیارت [1377])
  548. حضرت سلیمان و رزق‌دادنِ حیوانات. صفات‌الله شب‌پره(شناخت عید [1376])
  549. حضرت فرمود: ابوالفضل، سلمان خلق می‌کند(تاسوعای 86 [1386])
  550. حضرت قاسم و به میدان‌رفتنش(عاشورای 77 [1377])
  551. حضرت‌زهرا عصاره خلقت است(شجره توحید [1375])
  552. حکم‌گذاشتن خدا روی هر چیزی و مبنا داشتن هر چیزی. تنظیم بودن عالَم و توجه‌نداشتنِ ما. کار دنیا و کار ولایت(حج ابراهیمی [1378])
  553. حکومت با کفر سازگار است؛ اما با بی‌عدالتی سازگار نیست(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  554. حکومت ولایت، بر کل خلقت اشراف دارد، نه به عالم!(بوی ولایت [1376])
  555. حمایت خدا از کسی‌که مطیع است. متقی جواب‌گوی تمام خلقت. خوشیِ متقی(سوم رمضان 96 [1396])
  556. حمایت و دفاع خدا از مؤمن. متقی کیست؟ آخرالزمان و رفتن امانت در بین مردم. آخرالزمان و خیر بودن برای مؤمن. سلمان و سؤال از پیامبر راجع به آخرالزمان. بالاتر بودنِ یاورانِ امام‌زمان از شهدای کربلا و مبنای آن. یاور امام‌زمان بودن و فدا کردنِ جان خود. امام‌زمان و شهدای کربلا. مبنای این‌که یک نَفَس شیعه افضل از عبادت ثقلین است. نجوا کردن و صدقه دادن برای امام‌زمان(ولایت عمل صالح است [1378])
  557. حیای حر باعث نجات او شد(عاشورای 84 [1384])
  558. حیوان بودن بیشتر ما در مکه چون اطاعت نکردیم، عبادت کردیم.(آدم شدن [1376])
  559. حیوانات امیرالمؤمنین را بهتر می‌شناسند(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  560. خارجی شدن ما و از ولایت برگشتن. آخرالزمان و گرفتن فساد یعنی بی‌ولایتی، عالَم را. قضیه عیسی و قریه فرورفته(آخرالزمان 76 [1376])
  561. خانم عزیز، بیا حضرت زهرا و حضرت زینب پرونده تو را امضاء کند(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  562. خانم، پیامبر گفته توی خانه بنشین. تو کجا می‌روی؟(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  563. خانم، وقتی که امر شوهرت را اطاعت نمی‌کنی، سقوط کردی(شناخت الست [1387])
  564. خانمها متوجه باشند!(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  565. خانمها و آقایان باید «من» را کنار بگذارند(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  566. خانمها، بیایید خودتان را شبیه حضرت زهرا کنید(نازله [1388])
  567. خانمها! خانه شما، بیت الله است. خودتان را در معرض نامحرم قرار ندهید(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  568. خانه تو تا وقتی بیت خدا است که بت‌خانه نشود(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  569. خدا «لم یلد و لم یولد» است، امیرالمؤمنین «احد» است(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  570. خدا امیرالمؤمنین را ولیّ خودش قرار داده است.(اشرف مخلوقات [1375])
  571. خدا برای دادن رزق، قسم خورده است(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  572. خدا به پیامبر گفت اگر علی را معرفی نکنی کاری نکردی، پیغمبر وقتی مسامحه کرد معطل بود [که] خدا این حرف را بزند!(القاء [1378])
  573. خدا به رجبیون، محبت خودش را می‌دهد(یاد [1381])
  574. خدا به فقه و اصول کاری ندارد؛ اصل تأیید شدن است. مدال دادنِ خلق به خودش. آقا علی‌اکبر که عِلماً، مَنطقاً، خُلقاً و خَلقاً شبیه به رسول‌الله است. سلمان، حضرت ابوطالب، آقا ابوالفضل، مقداد و علم اولین تا آخرین را داشتن(العلم نور [1378])
  575. خدا تمام کارها را از قبل پیش‌بینی کرده. تمام خلق به غیر از ائمه طاهرین سِیر دارند، آن‌ها خودشان سِیرند. از امتحان و سیر درآمدن و ماوراء را دیدن. کمال داشتن انبیاء؛ اما باید به کل کمال که ولایت است، برسند(تجسس [1378])
  576. خدا تو را به تکلیف رسانده است، به چه چیزی دلت را خوش می‌کنی؟(تکلیف و بلوغ [1380])
  577. خدا چه گناهی را می‌آمرزد؟(عید غدیر 95 [1395])
  578. خدا خیلی رئوف است؛ اما برای علی غیور است(علی، علی [1384])
  579. خدا در ظاهر امیرالمؤمنین را از خودش بالاتر برده است. خدا نمی‌گوید: بگو یا الله! می‌گوید: بگو یا علی!(خلق و امر [1375])
  580. خدا درباره آن زن به وعده‌اش عمل کرد(حضرت یوسف [1389])
  581. خدا دنبال رفیق می‌گردد، می‌خواهد مافوق این خلقت را به تو بدهد؛ مشورت دادن به دیگران؛ منّت گذاشتن خدا بر بندگانش به خاطر نعمت ولایت(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  582. خدا روی دو چیز خیلی تکیه کرده است: ولایت و انفاق(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  583. خدا عطایی به شما کرده که حالا متوجه نیستید. شما الآن رزق روح-تان ولایت شده است.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  584. خدا می‌گوید: '''«یاد»''' من باشید(یاد [1381])
  585. خدا یک زن و خانه خوب را در اطراف ولایت می‌برد!(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  586. خدا، از شما توقع شکرانه دارد(آدم [1381])
  587. خدا، تنها از فقرا تشکر کرده است(عنایت پنج تن به شیعه [1390])
  588. خدا، صیغه عقد زهرا را خوانده است(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  589. خدا، ولایت را بالاتر از خودش می‌برد!(عصاره زیارت [1377])
  590. خدا، هیچ شهری را زیر و رو نکرد؛ به جز شهر قوم لوط(ولایت، شرط قبولی سنت و عبادت؛ تولید [1384])
  591. خداوند بعد از توحید، عدالت را می‌آورد(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  592. خدایا، ما را محتاج شرار نکن(شناخت الست [1387])
  593. خدشه‌خوردن به جامعه و ناراحت‌شدن مؤمن واقعی. هشدار متقی راجع به این‌که اجازه طلاق با خانم باشد. چادر سر کردن خانم‌ها و منع‌کردنِ آن‌ها(تذکر 90 [1390])
  594. خدمت کردن به متقی و دعای نیمه شبش(اشرف مخلوقات [1375])
  595. خدیجه در یک بُعد از سلمان هم بالاتر است(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  596. خراب شدن بزرگان و هرج و مرج شدن و مثالش(عید غدیر 95 [1395])
  597. خلق تأیید نیست. ائمه تأیید هستند(ارکان [1382])
  598. خلق حساب کردن امام حسین و حکم قتل او را دادن(عاشورای 77 [1377])
  599. خلق خلقت، به واسطه ائمه است، گردش افلاک به واسطه شیعه‌هاست(افشای شیعه [1384])
  600. خمس و سهم امام که می‌دهید به شجره‌های توحید کمک کرده‌اید(نازله [1388])
  601. خنثی کردنِ خدا تمام نقشه‌های شیطان را. تو اسمت شیعه است؛ اما تأیید نشدی، بیا تأیید بشو تا خدا سفارشت را بکند. پول و آبرو را خرج ولایت کردن. جریان آن کسی‌که پیغمبر به او پولی داد تا گوسفندی بخرد. دین‌فروشی و خودفروشی‌کردن و به جای پول، آتش پیدا‌کردن(شکر [1378])
  602. خواب آن شخص راجع به جشن آسمانی‌ها(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  603. خواست ائمه و اطعام‌کردن در ماه رمضان. دو چیز که شیطان خیلی دست و پا می‌زند و گاهی موفق می‌شود: انفاق و گناه(رمضان 92 [1392])
  604. خواست خدا از تمام خلقت، علی هست(بوی ولایت [1376])
  605. خواستِ متقی از خدا. جریان متقی و رفقا و نزول وحی که آنچه از خدا بخواهید مستجاب است.(خلق و امر [1375])
  606. خواست متقی، رساندن افراد به قله ولایت(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  607. خواستن امیرالمؤمنین علی و مَحرم حضرت زهرا شدن(عید غدیر 95 [1395])
  608. خواندن اشعار راجع به امام حسین و مطیع بودن و بخشیدن تمام هدایا از طرف امام صادق(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  609. خود با خدا فکر کردن و از کارهایتان برگشتن. اعتنا نکردنِ ما به اطلاعیه خدا(عید غدیر 94 [1394])
  610. خود را در اختیار ولایت گذاشتن و امضاء شدن کار. قطب عالم به دست یکی از شیعه‌های علی می‌گردد(خداشناسی [1375])
  611. خودتان را ارزان نفروشید(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  612. خوشا به حال کسی که به او بگویند: بگو(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  613. خوشا به حال کسی که دائم الانفاق باشد(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  614. خوش‌اخلاقی باید توأم با عدالت باشد، وگرنه شرط نیست(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  615. خوش‌ترین و بدترین روز برای امیرالمؤمنین . دنبال تأییدیِ خدا رفتن نه دنبال تأییدیِ خلق. مدال دادن به آن‌هایی که دنبال خلق نرفتند: راه دادن زهرای عزیز آن‌ها را در خانه‌اش. بلال حرم‌سرا شد. آمدن عمر و ابابکر به خانه زهرای عزیز و رُوبرگرداندن حضرت از آن‌ها(العلم نور [1378])
  616. خیلی از زنها توقع نداشته باشید(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  617. خیلی مشکل است دارا هدایت باشد(آفات ولایت [1381])
  618. دائم الذکر، همواره به فکر ولایت است(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  619. دائم به قلب شما امر نازل می‌شود(نازله [1388])
  620. دادن هوش به حیوانات و دادن فهم و عقل و تشخیص به بشر، مراقب باشیم مبادا ما بل هم اضلّ بشویم.(اشرف مخلوقات [1375])
  621. دارا و رفتن به حجّ. مکّه و نشان‌دادن قیامت. یقین کردن و نشان دادنِ ماوراء(حج ابراهیمی [1378])
  622. داستان زندگی(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  623. داستان مَرویّ، ارباب دارایی که درباره‌ آن عرق‌خور ستّارالعیوبی کرد. هول‌نبودن(القاء [1378])
  624. داشتنِ ذره‌ای محبت عمر و ابابکر و اهل‌جهنم شدن(شجره توحید [1375])
  625. در آخرالزمان باید محکم بود(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  626. در آخرالزمان دینشان را می‌دهند یا به خاطر لقمه یا هوای لقمه(وابستگی [1386])
  627. در آخرالزمان مسلمانی ما مثل خواب می‌ماند.(اشرف مخلوقات [1375])
  628. در آخرالزمان نگه داشتن دین مشکل است(آفات ولایت [1381])
  629. در انسان‌سازی، خیلی باید متوجه بود(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  630. در انفاق، چیز خوب به دیگران بدهید.(اشرف مخلوقات [1375])
  631. در این جلسه که حمایت از ولایت می‌کنید، والله، هر نفس شما افضل عبادت ثقلین است(نازله [1388])
  632. در این زمان، «اهل قرآن»، ولایت شما را خدشه‌دار می‌کند!(غلامان ولایت [1376])
  633. در تمام خلقت خدا یک مقصد دارد؛ آن‌هم امیرالمؤمنین است(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  634. در تمام زمانها نگذاشتند حرف ولایت زده شود(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  635. در تمام عمر پیامبر، هیچ‌کس ندید پیامبر بدود، مگر برای تشییع غلام بنی ریاح، دوست امیرالمؤمنین(غلامان ولایت [1376])
  636. در جلسه بنی‌ساعده شرکت کردن و با آن شریک شدن(اشرف مخلوقات [1375])
  637. درِ جیبتان مثل تار غاری که پیامبر درون آن رفت، نباشد(ارتباط 87 [1387])
  638. در حِجر اسماعیل چه بخواهیم؟ دعاهای متقی در حِجر اسماعیل(حج ابراهیمی [1378])
  639. در دامن امام‌زمان رفتن. امام‌زمان به متقی فرمود: مردم مسموم و اهل دنیا شدند. به جای این‌که به فکر رفع حاجت مؤمن باشیم، به فکر دنیا [عوض کردن خانه و ماشین‌مان] هستیم(عید غدیر 94 [1394])
  640. در روایت می‌گوید «إنّما الدُّنیا فَناء و الآخرةُ بقاء» اما برای ما برعکس شده، دنیا بقاء و آخرت فناء شده است.(اشرف مخلوقات [1375])
  641. در زمان قیام امام زمان ، در صلب مردم یک نفر شیعه نیست(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  642. در سخاوت، دنگی نباشید(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  643. در سرزمین منا روضه‌ خواندن بعد از قربانی ‌کردن. ذبح‌العظیم لکه ‌اشکی است که برای امام حسین می‌ریزی. خدا ماورای شما را می‌بیند. در عالَم آمدن و هدایت‌کُنِ بشر بودن(حج ابراهیمی [1378])
  644. در عاشورا حیوانات گریه می‌کنند(عاشورای 93 [1393])
  645. در عالم هنوز دو لذت باقی است: بیتوته کردن و خدمت امام زمان رسیدن(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  646. در عبادت کلاه سرِ خود گذاشتن. تسلیمِ امام‌زمان بودن، امرش را اطاعت‌کردن است. خودمختاری(القاء [1378])
  647. درِ علی، درِ خداست(خداشناسی [1375])
  648. در نوشته‌های خلق نیست که بگوید: «ائمه خلق نیستند»(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  649. در ولایت، ذوقی نشوید(تکلیف و بلوغ [1380])
  650. در هر ابعادی، امیرالمؤمنین، علی تایید شده است(تکلیف و بلوغ [1380])
  651. درخت تولید دارد، تو هم باید تولید داشته باشی(ولایت، شرط قبولی سنت و عبادت؛ تولید [1384])
  652. درخواست از خدا برای ضبط کردن اسم ما در طومار عزاداران امام حسین(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  653. درخواست متقی برای به آخر رساندن و دل پرخونش که غصه نادانی مردم را می‌خورد. میراث متقی(رمضان 92 [1392])
  654. درخواستهای از امام رضا(حضرت یوسف [1389])
  655. درخواستهای شب قدر(ارتباط 87 [1387])
  656. درخواستهای متقی از امام رضا(امام حسین؛ شناخت ولایت [1376])
  657. درس خواندن حاج‌شیخ‌عباس و مجتهد شدن. کارساز نبودن درس و خوب بودن آن برای دنیا(العلم نور [1378])
  658. درس ولایت بخوانید تا ماوراء در اختیار شما شود(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  659. درس ولایت خواندن؛ عبادت ذوق اطاعت است، دل یکی را خوش کردن و ذوق داشتن عبادت(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  660. درس‌خواندن به نیّت هدایتِ مردم. تمرینِ ولایت و جزء شهدا بودن. ارزش شیعه. رضایت شیعه برای قبولیِ عبادت(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  661. درک اهمیت دوستی ولایت(یقین [1375])
  662. دزد ریش و دزد ذکر نباشید!(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  663. دزد مالت را که می‌برد چیزی به تو نمی‌دهد؛ اما دزدِ آخرالزمان ولایتت را که می‌برد، جهنم به تو می‌دهد. مواظب دزد آخرالزمان بودن. تجددی شدن بلاهای آخرالزمان(آخرالزمان 76 [1376])
  664. دست از امام‌زمان (عجل الله فرجه) برنداشتن و حبل المتین را احترام کردن و روی زانوی امام‌زمان (عجل الله فرجه) جان دادن(معرفت ولایت [1378])
  665. دعا(آدم [1381])
  666. دعا(اربعین 92 [1392])
  667. دعا(ارتباط 87 [1387])
  668. دعا(افشای شیعه [1384])
  669. دعا(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  670. دعا(تاسوعای 86 [1386])
  671. دعا(حضرت یوسف [1389])
  672. دعا(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  673. دعا(رمضان 83 [1383])
  674. دعا(شناخت الست [1387])
  675. دعا(شناخت امام [1388])
  676. دعا(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  677. دعا(عاشورای 84 [1384])
  678. دعا(عاشورای 93 [1393])
  679. دعا(علی، علی [1384])
  680. دعا(عنایت پنج تن به شیعه [1390])
  681. دعا(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  682. دعا(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  683. دعا(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  684. دعا(نازله [1388])
  685. دعا(وابستگی [1386])
  686. دعا(ولایت، شرط قبولی سنت و عبادت؛ تولید [1384])
  687. دعا(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  688. دعا(یاد [1381])
  689. دعوت‌نامه عرش خدا؛ داشتن محبت علی(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  690. دفاع از ولایت؛ یعنی ولایت را درون خودتان پیاده کنید(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  691. دل‌خوش کردن امیرالمؤمنین هر کسی را روی ابعاد خود شخص(خلق و امر [1375])
  692. دل‌خوش کردن دیگران. کاری نکنیم که دیگران نسبت به ما عقده‌ای شوند. سلام کردن به دیگران(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  693. دَم زدن آن منبری از ولایت و حضرت‌زهرا را مثل دختر فلانی کردن(شجره توحید [1375])
  694. دنبال حرف خلق نرفتن؛ جریان امام صادق و قُرّاء قرآن(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  695. دنبال کسی نرفتم(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  696. دنیا را کنار زدن و خودتان را آراسته کردن و آمادگی پیدا کردن برای امام‌زمان(آخرالزمان 76 [1376])
  697. دنیا، پدر و مادر اهل دنیاست(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  698. دنیا، کِیف ندارد(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  699. دنیای تکمیلی که پیغمبر دستِ ما داد، خودمان ناقصش کردیم. عمر و ابابکر و عوض‌کردنِ مسیر ولایت(نیمه شعبان 75 [1375])
  700. دو امری که در عالم هست: امر شیطان و امر امیرالمؤمنین(خلق و امر [1375])
  701. دو چیز است که مهم است: یکی ولایت است، یکی سخاوت(عنایت پنج تن به شیعه [1390])
  702. دو چیزی که متقی را آتش زده(شجره توحید [1375])
  703. دوازده امام ، امر هستند؛ اما نبی، امر نیست. باید امر را اطاعت کند، باید با امر حرف بزند(افشای شیعه [1384])
  704. دور زدن تمام خلقت روی ولایت، بالیدن شیعه‌ها به خود‌ که علی دارید. قول امام رضا به برادرش زید النار(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  705. دیدم برای ورود به بهشت، کارت علی لازم است(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  706. دین بردن خیلی مشکل است مگر کسی دستت را بگیرد.(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  707. دین شناخت است. شناخت ماورائی. شکر مرغی(عید غدیر 95 [1395])
  708. ذکر ابوذر که ملائکه‌ها هم آن را می‌گفتند، القای خدا بود(القاء [1378])
  709. راه‌ندادنِ تجدد در خانه‌هایتان. بایگانی‌نکردن اسبابِ زندگی. خانه شما باید خانه خواست امام‌زمان باشد(رمضان 92 [1392])
  710. رجال کسی است که تسلیم ائمه نشود و می‌گوید امر مرا اطاعت کنید! رجال یعنی خودخواه. شکرانه مملکت ایران را کردن(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  711. رجبیون، دوستان علی هستند(یتیم آل محمد [1378])
  712. رحِم آن است که از علی ، از قرآن و از ماوراء قطع رحِم نکرده باشد(رفاقت و رحمیت؛ عظمت شیعه [1377])
  713. رحمة للعالمین بودن پیامبر برای این است که پیامبر، امیرالمؤمنین علی را معرفی کرد(ارکان [1382])
  714. ردّ شدن تمام عبادت‌های آن شخص و قبولی سخاوتش به آن بچه یهودی(شجره توحید [1375])
  715. رستگار شدن یا بل هم اضلّ شدن(خلق و امر [1375])
  716. رسیدن به لقاء بالاتر از سلطنت یوسف است(حضرت یوسف [1389])
  717. رسیدن حرف و کار. رسیدن رفاقت. قدردان رفیق خود بودن(القاء [1378])
  718. رسیدن روزیِ مؤمن. جریان متقی و آن کسی‌که زنش در اداره کار می‌کرد و بیمار شد. پول به خیال‌بافیِ خود درست کردن و خیر نداشتن(نیمه شعبان 75 [1375])
  719. رشد ولایت رفقا و تشکر متقی(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  720. رشد هیکلی داشتن و رشد ولایت نکردن. سلامتی بدن. سالم بودن تمام ائمه و انبیاء. دین در بدن سالم است. مریض‌ شدن امام سجاد . آن شخصی که برای امام صادق گریه می‌کرد. هر چه برای مؤمن اتفاق بیفتد به نفعش است(حج ابراهیمی [1378])
  721. رعایت تقوا، شرط دوستی ائمه(عصاره زیارت [1377])
  722. رفاقت با مؤمن و دادن قصر. فرق خلق با امام: خلق مردم را به خودش دعوت می‌کند؛ اما ائمه به خدا دعوت می‌کنند(پرورش ولایت [1378])
  723. رفتن از جلسه و دیگر خیر به دستش جاری نشدن، خیرش شرّ می‌شود(رمضان 92 [1392])
  724. رفتن امام حسین به میدان؛ گریه امام حسین به‌خاطر کافر شدن تمام لشکر ابن‌زیاد و دست به شمشیر کردن؛ آمدن امام‌زمان و کشتن کفار؛ دانستن غیر از عمل است(عاشورای 77 [1377])
  725. رفتن نبوت از کف یوسف و اثر گذاشتن در نسلش. رفتن ولایت از کف ما. بی‌حیا شدن بچه‌های آخرالزمان. قدردان بچه‌های ولایتی بودن. خدا قوم و خویشی با کسی ندارد(معرفت ولایت [1378])
  726. رفیقی بگیرید که شما را یاد خدا بیندازد(ارتباط 87 [1387])
  727. روایت امام رضا در مورد ایمن بودن قم از بلا به شرط نداشتن قمی‌ها سه صفت را(آخرالزمان 76 [1376])
  728. روایت امام‌رضا در مورد «لا إله إلّا الله» و شرط آن. بلال شرط «لا إله إلّا الله» را می‌داند(نیمه شعبان 75 [1375])
  729. روایت امام‌صادق در مورد زینت‌بودنِ شیعیان(شجره توحید [1375])
  730. روح روزه، ولایت است(یتیم آل محمد [1378])
  731. روحانی باید روح باشد. ما جسم هستیم(عید غدیر 94 [1394])
  732. روحانی یعنی روح؛ چرا جسم شدی؟(رفاقت و رحمیت؛ عظمت شیعه [1377])
  733. روز عاشورا اول کسی‌که به میدان رفت، آقا ‌علی‌اکبر بود. نجوای آقا امام‌حسین با آقا علی‌اکبر . وداع آقا علی‌اکبر با اهل خیمه. شهادت آقا علی‌اکبر و آمدن حضرت‌زینب به میدان(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  734. روز عید و اشکی برای امام‌حسین و آمرزش گناهان. خداحافظی حضرت‌زینب با رقیه. سفارش یزید به بشیر در مورد احترام‌کردن اهل‌بیت. رسیدن اهل‌بیت به دو راهی کربلا و مدینه. هوشیاری سکینه و شنیدن بوی کربلا. به کربلا رفتن و یاد کردن شهدا(تذکر 90 [1390])
  735. روز غدیر و اقرار کردن به ولایت امیرالمؤمنین . آن دو رفیقی که پیش امیرالمؤمنین آمدند و گفتند علی‌جان! تو را دوست داریم(عید غدیر 94 [1394])
  736. روزه یعنی اطاعت. خدا میزبان ولایت است. عبادت و اطاعت. خوشحال کردن ائمه رضایت آن‌هاست. زیارت مؤمن(شب قدر 76 [1376])
  737. روزه، تمرین اطاعت امر ولایت است(یتیم آل محمد [1378])
  738. روزی با رزق فرق می‌کند. اسلام و ایمان دوتاست.(خلق و امر [1375])
  739. روزی خوب است که شما گناه نکرده باشید(وابستگی [1386])
  740. روضه(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  741. روضه(شناخت امام [1388])
  742. روضه(عاشورای 93 [1393])
  743. روضه(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  744. روضه امام حسین(امام حسین؛ شناخت ولایت [1376])
  745. روضه حضرت زهرا(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  746. روضه و دعا(نازله [1388])
  747. روضه یعنی‌چه؟ مجلس امام‌حسین و اجازه ملائکه(شجره توحید [1375])
  748. رهبری‌کردن شجره توحید ما را(شجره توحید [1375])
  749. زائر واقعی محشور با گریه‌های امام زمان است، نه تماشاگر لهو و لعب(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  750. زدن عمر و ابوبکر عدالت را و تسلیم امر نبودن. امر پیغمبر رحمت است نه خودش. قبول‌نداشتن اهل‌تسنن امامت و عدالت را و کافر شدن به خدا و رسول و قرآن و ولایت. حمایتِ خدا از ولایت(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  751. زمان همین‌طور تنگ‌تر و بدتر می‌شود، باید ولایت گسترش داشته باشد. آمدن امام‌زمان و گسترش ولایت و اتصال شدن دنیا به آخرت. متقی و خواستش از خدا که کاش او را به دنیا نیاورده بود(آخرالزمان 76 [1376])
  752. زمین از زیر مکه، به تمام قسمتها کشیده شد(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  753. زهر خواستن معاویه از قیصر روم برای کشتن امام حسن(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  754. زهر دادنِ مأمون به امام‌رضا و مخفی‌کردنِ امام آن را. سپردنِ امام‌رضا امامت را به جواد الأئمه . روایت امام‌صادق در مورد اذیت کردن بنی‌عباس ائمه طاهرین را. منافق کیست؟ منافق و رسوایی‌اش(ولایت عمل صالح است [1378])
  755. زهرا ، جانش را فدای ولایت کرد(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  756. زهرا می‌خواست اسلام بی‌علی پایه‌گذاری نشود(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  757. زیارت ائمه اطهار و مکه خیلی ارزش دارد(عصاره زیارت [1377])
  758. زیارت رفتن و امر را بردن؛ اطاعت چیست؟(آدم شدن [1376])
  759. زیارت رفتن و رسیدگی نکردن به نزدیکان خود(آدم شدن [1376])
  760. زیارت مؤمن به مثابه زیارت دوازده امام، چهارده معصوم!(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  761. زیارت مستحب است؛ اما نگاه به نامحرم حرام است(تکلیف و بلوغ [1380])
  762. زیارت من از اول یک کلام بوده است: «تسمع کلامی و ترد سلامی»(شناخت الست [1387])
  763. زیارت، با اطاعت و معرفت صحیح است(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  764. زیارت‌رفتن و امر بردن، نه فکر باطل و شهوت و خیال را بردن. متقی و به کربلا رفتن. کربلا رفتن و یاد آقا ابوالفضل و حضرت‌زینب و آقا علی‌اکبر بودن نه در فکر خریدن لهو و لعب. پنجره‌بوس بودن مردم نه حقیقت‌بوس و حقیقت‌فهم بودن. آن جوانی که در کربلا الگو بود. کربلا رفتن و تماشای تلویزیون(تذکر 90 [1390])
  765. زیارت‌رفتن و بی‌دین از دنیا رفتن. امام در همه خلقت هست. سؤال متقی از امام‌رضا(تذکر 90 [1390])
  766. زیارت‌رفتن و کار بودن آن؛ به خاطر همین بی‌دین از دنیا می‌رود. عبادت‌کردن و نمره به خود دادن. متقی و به آرزویش‌رسیدن. زیارت‌رفتن و دل یکی را خوش‌کردن و تحویل‌گرفتن امام. تمام ابعاد مسلمانی را داشتن و اهل آتش‌بودن(تذکر 90 [1390])
  767. زیدُ النّار و قول امام رضا به او. شخصیت خلق درست نیست، ولایت باید به شما شخصیت بدهد. اطاعت کردن و پاسخ ولایت. «العلم نورٌ یقذفه الله فی قلب من یشاء» را به چه کسی می‌دهد؟(العلم نور [1378])
  768. زینب به امر امام ، ولی الله شد(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  769. ساییده‌شدنِ سنّی‌ها به شیعیان(شجره توحید [1375])
  770. سؤال کردن و عناد نداشتن. عیب نداشتن انتقاد. مبارزه داشتن آقایی که دکترا دارد با شخصی که فقه و اصول خوانده. سواد سیاهی است(العلم نور [1378])
  771. سؤال‌کردن. معنای عرفه و عرفات(شناخت عید [1376])
  772. سخاوت پرچم هدایت است(شجره توحید [1375])
  773. سخاوت حاج‌شیخ‌جعفر شوشتری به سگ و گفتن امام‌زمان بسم الله را به او(آخرالزمان 76 [1376])
  774. سخاوت خیلی ابعاد دارد. سخاوت یکی از شعبه‌های هدایت است. مؤمن با سخاوت به جایی می‌رسد. سخاوت و پاداش خدا(شکر [1378])
  775. سخاوت نداشتن و به درد نخوردن. خدا به شخص سخی صفات الله می‎دهد. صفات خدا ولایت است. سخی نبودن و از جلسه رفتن(عید غدیر 94 [1394])
  776. سخاوت، از نماز زهرا بالاتر است(عنایت پنج تن به شیعه [1390])
  777. سخاوت، باید مطلق باشد(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  778. سخاوت، منحصر به شیعه نیست(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  779. سخن آخر(امام حسین؛ شناخت ولایت [1376])
  780. سخن پایانی(جلوه و تجلی [1380])
  781. سخی‌بودن و از دنیا گذشتن و رفتن درِ خانه امام‌زمان(شجره توحید [1375])
  782. سِرُّ الله بودن سلمان و فرق او با ابوذر. جریان آمدن آن جنّ نزد پیامبر و رفتن امیرالمؤمنین با او و گفتن آن سِرّ مگو به سلمان(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  783. سرُّ الله شدن. حقانیت معلوم است(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  784. سرِ سفره ائمه نشستن و بی‌عاطفه‌گری ما(شجره توحید [1375])
  785. سرد و سلامت‌بودنِ آتش برای شیعه‌های امیرالمؤمنین علی . آتش دنیا فقط چهارده‌معصوم را نمی‌سوزاند(حج ابراهیمی [1378])
  786. سرزمین عرفات و مستجاب‌شدنِ دعا. اعمال حجّ و عرفات. عرفه یعنی‌چه؟(شناخت عید [1376])
  787. سعی صفا و مروه. جریان اضطراب هاجر و دویدنش و بالا زدن آب از زیر پای اسماعیل و زمزم(حج ابراهیمی [1378])
  788. سفارش به خانم‌ها در مورد لباس و کارهایشان، کار بی‌فکر کردن و نتیجه آن، قرآن یاد گرفتن مستحب است اما عمل به قرآن واجب است.(اشرف مخلوقات [1375])
  789. سفارش پیغمبر در مورد افطاری دادن؛ ولو به قدر یک خرما. امیرالمؤمنین خودش «هل أتی» است؛ دارد یاد ما می‌دهد؛ امیرالمؤمنین و خیرات کردن به آن شخص دارا(شب قدر 76 [1376])
  790. سفارش متقی درباره جلسه که فهمیدن و اجرا کردن آن و تزلزل‌نداشتن است(رمضان 92 [1392])
  791. سلامُ ‌الله کسی است که خدا به او سلام می‌رساند.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  792. سلام خدا به حضرت‌زهرا(شجره توحید [1375])
  793. سلام‌دادن بر امام‌حسین(شجره توحید [1375])
  794. سلمان مسلمان بود؛ وگرنه این‌قدر متدین نبود.؛ زندگی سلمان و خریدن پیامبر و امیرالمؤمنین او را از زن یهودیه(آدم شدن [1376])
  795. سلمان، غلام ولایت(غلامان ولایت [1376])
  796. سند «اشهد انّ علیاً ولی الله»، اذان سلمان و اباذر در روز غدیر است(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  797. سند پوشیدن لباس مشکی(اربعین 87 [1387])
  798. سنگی را دوست داشته‌باشی با آن محشوری. اول بدعت‌گذار عمر و ابابکر هستند(رمضان 96 [1396])
  799. سواد سیاهی است، یک بادی دارد(اشرف مخلوقات [1375])
  800. سواد کانالی است که دنیای شما را اداره می‌کند. سواد من دارد. نه فقط فقه و اصول و دکتری، بلکه باید خودتان را فدای امام‌زمان کنید؛ آن‌وقت امام‌زمان خودش را فدای شما می‌کند. مطیع بودن اصحاب امام حسین و پاسخ ولایت به آن‌ها. افشا کردن خدا ولایت را نه خودش را(العلم نور [1378])
  801. سه چیز در عالم که هیچ مغزی آن را نمی‌فهمد: خدا، ولایت، قرآن(شجره توحید [1375])
  802. سه دفعه یک حرفی را به دیگری گفتن و مراتب آن. یک‌بار پیش رسول خدا رفتن آن شخص و دلش مملوّ ایمان شدن. آن شخصی که با یک آیه خواندن پیامبر گفت مرا بس است(شکر [1378])
  803. سه طایفه‌ای که خدا در شب‌قدر آن‌ها را نمی‌آمرزد. عظمت مؤمن به واسطه وابستگی به ولایت است. کافر حربی بودنِ اهل‌تسنن و مرتدّ و کافر شدنِ آن‌ها. عناد داشتن و نپذیرفتنِ ولایت. موسی و مریض شدنِ همسایه‌اش. شیعه و حفظ شهری به واسطه او(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  804. سِیر دادن و به تکامل رساندن. دوازده امام، چهارده معصوم خودشان سِیر هستند. معراج رفتن پیامبر و قدری فضائل امیرالمؤمنین علی را گفتن(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  805. شاهد و بیّنه آوردن متقی برای قبول کردنِ ما. ولایت نداشتن و ارزش نداشتن و کافر شدن هفت میلیون نفر بعد از رسول‌الله . عمل‌کردن و جزء ائمه شدن(شکر [1378])
  806. شب عاشورا و صحبت امام‌حسین با ابن‌سعد. قضایای شب عاشورا و وقت گرفتن امام‌حسین . امام‌حسین و کَندنِ تیغ‌ها. روایت راجع به کَندنِ بوته تیغی از جلوی راه مسلمانی(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  807. شب قدر و یاد گرفتن علم ولایت. علم یعنی ولایت. رفتن به مجلس ولایت به عنوانی که تمرین ولایت کنید. رفتنِ به مجالس و هیچ تغییر نکردن. تمام ابعاد مسلمانی را داشتن و اهل آتش بودن(شکر [1378])
  808. شب قدر، تمام مشکلات خودت را روی کاغذ بیاور، یا خودت بگو تا اصلاح شوی(تکلیف و بلوغ [1380])
  809. شب قدر، خودت را در مقابل خدا و امام زمان محتاج بدان(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  810. شب‌قدر و شکرانه‌کردن. سه نعمتی که خدا بر آن منّت گذاشته. علم حکمت. رضایت خدا(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  811. شجره توحید و اجزایش(شجره توحید [1375])
  812. شجره توحید و شجره خبیثه(شجره توحید [1375])
  813. شخص‌شناس نبودن، ولایت‌شناس بودن(عاشورای 77 [1377])
  814. شخصیت و معنویت به اطاعت و ولایت است(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  815. شرایط قبولی صدقه(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  816. شرط «لا إله إلّا الله» شناخت امام است. کفران ائمه و گرفتنِ اسم‌شان. معرفی امیرالمؤمنین و تمام کردنِ نعمت(ولایت عمل صالح است [1378])
  817. شرط «لا إله إلّا الله». اطاعت‌کردن و تأیید شدن. یقینِ عبدالعظیم‌حسنی. روح‌نداشتنِ عبادتی که اتصال به ولایت نیست(ولایت عمل صالح است [1378])
  818. شرط خدایی شدن:  به فکر فقرا بودن(یقین [1375])
  819. شرط دستیابی به ماوراء؛ تبری از دشمنان ولایت(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  820. شرط رسیدن به ماوراء؛ بیرون کردن دنیا از دل(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  821. شرط زیارت؛ پاکی از جنابت(عصاره زیارت [1377])
  822. شرط زیارت؛ پرهیز از دروغ(عصاره زیارت [1377])
  823. شرط زیارت؛ نداشتن حد بر گردن(عصاره زیارت [1377])
  824. شرط قبولی صدقه(عاشورای 93 [1393])
  825. شرمنده خدا و ولایت بودن(خلق و امر [1375])
  826. شش‌ماه جنگ کردنِ اصحاب و هشدار دادنِ پیامبر آن‌ها را به جهاد اکبر. جهاد اکبر، جهاد با نفس است. جهاد با نفس نکردن و امیرالمؤمنین را اذیت‌کردن و زهرای عزیز را کشتن و پیرو خلق شدن. خودسازی کردن و تولیدِ هدایت داشتن(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  827. شکر نعمت؛ منّت گذاشتن خدا به خاطر سه نعمت و مبنای آن(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  828. شکرانه خدا را کردن؛ نگاه‌کردن به رفیقِ وابست به ولایت(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  829. شکرانه رفقا. جسارت به مقصد خدا کردن و کافرِ حربی شدن و خدا کافر اعلام‌شان کرد(العلم نور [1378])
  830. شکرانه نعمتها را به جا بیاورید(جلوه و تجلی [1380])
  831. شکستن حریم ولایت و عادی شدن ائمه ، خلق از خلیفه خدا می‌خواهد که خلیفه مردمی را اطاعت کند(عاشورای 77 [1377])
  832. شکسته‌شدن ارکان خدا و رقت جهنمیان گنهکار (نه طرف‌دار بدعت‌گذار) و نجات آن‌ها(رمضان 92 [1392])
  833. شما باید از امتحانهای دنیا درآیید تا ملکوتی شوید(آخرالزمان یا شر الازمنه [1380])
  834. شما باید با یقین تأمین شوید(آدم [1381])
  835. شما باید جلسه ولایت را تأیید کنید، وگرنه تکذیب هستید(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  836. شما باید در مقابل ولایت باید صغیر باشید، یتیم باشید(جلوه و تجلی [1380])
  837. شما باید شادکن باشید، نه قصاص‌کن(حضرت یوسف [1389])
  838. شما باید قشنگ کار کنید(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  839. شما دائم با «الست» روبرو هستی. باید به خدا لبیک بگویی(شناخت الست [1387])
  840. شناخت ولایت پیش خداست(شجره توحید [1375])
  841. شناخت ولایت. فرستادن زن مغنیه به زندان در نزد آقا موسی‌بن‌جعفر(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  842. شهادت دادن چهل نفر بر خوبی یک شخص و عفو خدا؛ گرچه گناه‌کار هم باشد. قلب کینه‌دار پیرو شیطان است. حمایت خدا از پیامبر و سلمان. دفاع از خود کردن صحیح نیست، خدا باید دفاع کند(تجسس [1378])
  843. شیخ‌مفید و آن طلبه‌ای که به او «بسم‌ الله» را گفتند(شجره توحید [1375])
  844. شیطان تا می‌تواند شما را وسوسه می‌کند(آفات ولایت [1381])
  845. شیطان خداشناس بود. امرِ خدا، خداست. امر اطاعت نکردن و گمشو شدن(خداشناسی [1375])
  846. شیطان نمی‌تواند به شکل ائمه طاهرین در بیاید. کجاها خدا به شیطان گفت گمشو؟(خداشناسی [1375])
  847. شیطان و بچه‌های شیطان دست به دست هم داده‌اند ولایت را از ما بگیرند(خداشناسی [1375])
  848. شیطان و گمراه‌کردن بنی‌آدم(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  849. شیطان همواره مواظب توست که ولایتت را بگیرد. مبارزه‌کردن با شیطان انسی و جنّی و صفات‌الله دادنِ امیرالمؤمنین . آصف و آوردنِ تخت بلقیس. در پناهِ امام‌زمان رفتن. خنثی‌کُنِ شیطان(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  850. شیعه باید پیرو امیرالمؤمنین باشد(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  851. شیعه نباید ایرادی باشد(اذن الله شدن و ایرادی نبودن شیعه [1375])
  852. شیعه و آسمان به فرمانش‌بودن(شجره توحید [1375])
  853. شیعه واقعی، اصلاً به غیر از ولایت ایجاد کلام ندارد(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  854. شیعه واقعی، کشته جلسه بنی‌ساعده است(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  855. صادرات متقی، امر است(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  856. صحبت راجع به اشراف؛ متقی و واسطه قرار دادن رفقا بین خود و خدا؛ موسی و مریض شدن همسایه‌اش(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  857. صحبت راجع به حضرت زهرا [جریان آقای امینی و صحبتش با کاتب راشدین](خداشناسی [1375])
  858. صحبت راجع به خداشناسی، ائمه نور خدا هستند، از درِ امیرالمؤمنین علی رفتن و خداشناس شدن(خداشناسی [1375])
  859. صحبت شیطان با پیامبر بعد از برگشتن از معراج. سجده نکردنِ شیطان بر آدم و مُزد خواستن از خدا. نجوای متقی با خدا در مورد گم‌شو گفتن به او(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  860. صحبت‌های متقی برای خلقت نه برای شخص. خوب‌شدنِ هر کسی و خوب‌شدنِ دنیا. آمدنِ امام‌زمان و خوب‌شدنِ عالم. نظر کردنِ ائمه و متقی‌شدن. جریان امام‌صادق و بُشر(ولایت عمل صالح است [1378])
  861. صدقات، شما را حفظ می‌کند(آدم [1381])
  862. صدقه، امر خداست(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  863. صدقه، باعث رفع بلا(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  864. صدقه، کافر را مسلمان می‌کند و مسلمان را کافر(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  865. صراط مستقیم خدا، علی است(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  866. صفات اصحاب یمین. اصحاب یمین شدن صبر و تحمل می‌خواهد. به امر رجال نرفتن. اویس مصداق اصحاب یمین است(پرورش ولایت [1378])
  867. صفات اللهِ اَصبغ و شنیدن نغمه‌های بهشت و ناله‌های جهنم. امام‌زمان و روح دادن به فقه و اصول. مخلّد بودن علمای اهل‌تسنن در جهنم؛ اما امتحان کردن عوام‌شان. تبریک گفتن عمر به امیرالمؤمنین در غدیر خُم و جلسه بنی‌ساعده تشکیل دادن. روز غدیر و آن کسی‌که به پیغمبر گفت حرف خودت بود یا خدا؟(العلم نور [1378])
  868. صفات خدا چیست؟ انفاق به مردم است(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  869. صلوات یعنی تسلیم‌بودن. عبادتی‌شدن. تفکر داشتن که مبادا ولایت را از ما بگیرند! اسم اعظم(شناخت عید [1376])
  870. ضربه‌هایی که به ولایت خورده اسلام زده. اسلام است که طناب گردن علی می‌اندازد(رمضان 96 [1396])
  871. طناب گردن امیرالمؤمنین انداختن و مسلمان‌شدنِ آن یهودی(شجره توحید [1375])
  872. طواف و دور زایشگاه امیرالمؤمنین علی گشتن(حج ابراهیمی [1378])
  873. طوری باشید که خودتان را فدای پول نکنید(آفات ولایت [1381])
  874. ظهور امام‌زمان و جمع شدن مؤمنانِ شهرستان‌ها در یک حدودی. عذاب‌شدنِ هشت‌شهرِ قوم لوط و رفتن لوط به شهرِ نُهم. صیحه آسمانی قبل از ظهور و از بین رفتن ثلث مردم. به بلوغ رسیدن مردم(نیمه شعبان 75 [1375])
  875. ظهور امام‌زمان و ندای امام‌زمان و از آن‌طرف ندای شیطان(اشرف مخلوقات [1375])
  876. عالَم را یک لقمه کردن و دهان مؤمن گذاشتن و اسراف نکردن. معلوم کردن ارزش ولایت. مؤمن اتصال به ولایت است. به سفر عمره رفتن آن رفیق متقی و انفاق کردنش. خدا از خودخوری خوشش نمی‌آید. مطابق شأن زندگی کردن(شب قدر 76 [1376])
  877. عباء قیمت دارد یا ائمه؟(شجره توحید [1375])
  878. عبادت‌ اهل تسنّن مثل نماز بی‌وضو است.(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  879. عبادت را نجات خودتان قرار ندهید؛ نجات بشر، علی است(افشای شیعه [1384])
  880. عبادت، ذوق ولایت است(ولایت، شرط قبولی سنت و عبادت؛ تولید [1384])
  881. عبادت، مقصد خدا نیست(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  882. عبادتی کردن مردم و گرفتنِ ولایت. اتصالِ ذکر به ذکرِ امیرالمؤمنین علی . روح عبادت(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  883. عبدالعظیم حسنی، عالم نبوده، یک فرد عادی بوده؛ اما به جایی می‌رسد که زیارت او، مطابق زیارت امام حسین است(تکلیف و بلوغ [1380])
  884. عدالت خدا، پیامبر و غیر پیامبر نمی‌شناسد(حضرت یوسف [1389])
  885. عدالت ذلت ندارد، بی‌عدالتی ذلت دارد(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  886. عذاب شدن و مصیبت شدن شهر. خوش به حال آن‌ها که در بیابان با حیوان‌ها سر می‌کنند(آخرالزمان 76 [1376])
  887. عزرائیل جا را نشان کسی می‌دهد که جایش را نفروخته باشد(ارکان [1382])
  888. عزیز من، مکان شرط نیست، خودت شرط هستی(اربعین 87 [1387])
  889. عشق بازی در جهان، بدنامی بسیار دارد!(اربعین 87 [1387])
  890. عصاره هر چیزی را فهمیدن، داستان بلعم(اشرف مخلوقات [1375])
  891. عقل رهبر ماست. اطاعت نکردن و گرفتنِ خدا عقل را از بشر(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  892. عقل یعنی ولایت. ولایت یعنی اطاعت(شجره توحید [1375])
  893. علت این‌که پیامبر اول گفت قرآن، بعد گفت عترت؛ ریشه تمام فساد عالم، عمر و ابابکر است؛ دیدن ثمره خباثت عمر و لعنت فرستادن به غاصبین(عاشورای 77 [1377])
  894. علت این‌که می‌گویم هر جایی نروید(شجره توحید [1375])
  895. علم را به کسی می‌دهد که آن را صرف دیگران کند نه صرف خودش. امیرالمؤمنین علی و امام‌زمان باید به تو مدال بدهند نه خلق. جریان سلمان و آن شکارها و هل مِن ناصرش(العلم نور [1378])
  896. علی اسماء خداست؛ بالاتر از اسم خدا است(علی، علی [1384])
  897. علی با '''«یاد»''' سر و کار دارد، نه با کرامت خودش(یاد [1381])
  898. علی بالاتر از این است که بیاید یک عالمی را خلق کند(امام حسین؛ شناخت ولایت [1376])
  899. علی خواستن، امر علی را اطاعت کردن است.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  900. علی گفتن و ارادة الله شدن و مصادیق آن(خداشناسی [1375])
  901. علی نداشتن و هیچ‌نداشتن. ظاهر شدن امیرالمؤمنین در سیزده رجب. چرا امیرالمؤمنین نداریم؟ احترام کعبه و احترام مؤمن(تذکر 90 [1390])
  902. عُمَر «لعنة‌الله علیه» دنیا و شجره خبیثه است؛ اما امیرالمؤمنین شجره توحید است(شجره توحید [1375])
  903. عمر به معاویه نوشت: معاویه، بدان زهرا ، دیگر مصحف را افشاء نمی‌کند(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  904. عمر و ابابکر و تسلیم امر پیامبر نبودن. جنگ صفین و تسلیم امیرالمؤمنین نبودن(القاء [1378])
  905. عمر و ابابکر و جدا کردنِ مردم از ولایت(شجره توحید [1375])
  906. عمق داشتن ولایت و نبودن اغلب ما در عمق ولایت. بیشتر کارهای ما ریاست. عمق کار در غدیر و معرفی امیرالمؤمنین است(عید غدیر 94 [1394])
  907. عناد داشتن و زیر بار ولایت نرفتن. خداوند اجر و مزد هر کسی را می‌دهد. منافق بودن و به توسط قرآن و حدیث جوانان را گمراه کردن(پرورش ولایت [1378])
  908. عناد نداشتن و سؤال الهی داشتن. زانو زدن در مقابل ولایت و همه چیز را کنار گذاشتن و قدردانی‌ کردن. شب قدر، شب مُحرم شدن و کنار گذاشتن تمام تعلقات است(شب قدر 76 [1376])
  909. عناد نداشتن و سؤال کردن. کسری عقل داشتن و تماس داشتن با شخصی که عناد دارد؛ چون نتیجه ندارد(شکر [1378])
  910. عهد و پیمان‌کردن برای این‌که هم‌دیگر را رها نکنیم(شجره توحید [1375])
  911. عیسی با اطاعت، صاحب اعجاز شد(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  912. غدیر مثل عاشورا بوده ‌است؛ امیرالمؤمنین و بهتر بلد بودن راه‌های آسمانی از زمینی. در تمام موقعیات مشکل‌گشا علی است. فرعون و قصد کشتن موسی را کردن و دیدن امیرالمؤمنین . منصور دوانیقی و قصد کشتن امام صادق را کردن(العلم نور [1378])
  913. غریب‌بودن دین و ولایت(شجره توحید [1375])
  914. غریبی امام رضا، برای این است که حرفش را قبول نداشتند(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  915. غصه روزی خوردنِ بیشتر ما. معلوم بودن روزی. امام‌سجاد می‌فرماید: صبح کردم و یقین کردم که کسی روزی‌ام را نمی‌خورد و کسی واجباتم را به جا نمی‌آورد. مصداق معلوم بودن روزی. از اصحاب‌یمین بالاتر رفتن(تجسس [1378])
  916. غصه متقی. مخالفت عمر با پیامبر و گفتنِ «حسبنا کتاب الله». کافر و مشرک‌شدنِ اهل‌تسنّن. متقی و صادراتش. امیرالمؤمنین گِلِ آدم را سِرشت. حرف ناجور زدن و متقی نبودن. قول پیامبر در مورد هفتاد و سه فرقه شدنِ مردم. بطلانِ قول مثنوی راجع به توهینِ عَمرو بن عَبدود به امیرالمؤمنین(ولایت عمل صالح است [1378])
  917. غصه، باید از سر امر باشد(حضرت یوسف [1389])
  918. غلام امام حسین ، غلام ولایت(غلامان ولایت [1376])
  919. غلام امام سجاد ، غلام ولایت(غلامان ولایت [1376])
  920. غلام امام‌سجاد و باریدن باران(شجره توحید [1375])
  921. فاش شدن عظمائیت مؤمن بعد از مُردن. حمایت خدا از ولایت به شرط اطاعت‌کردنِ امر. حمایت خدا از یوسف(معرفت ولایت [1378])
  922. فاطمیه باید همیشه در قلب شما باشد(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  923. فداکاری اصحاب امام حسین ؛ روز عاشورا و نشان دادن امام حسین جای اصحابش را؛ عمر حسین ما را کشت، شریح دستیار عمر بود(عاشورای 77 [1377])
  924. فردای قیامت سؤال می‌شود دل چه کسی را خوش کردی؟ تو دلت باید چاه باشد بگوید علی علی علی!(رمضان 96 [1396])
  925. فرق آگاهی و یاد دادن؛ دائم به فکر دوست ولایتی خود بودن؛ وگرنه این دوستی قطع است(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  926. فرق دانش‌داری و دانشجو بودن. مثل دختر اباذر با چنگ و دندان ولایت‌مان را حفظ کردن. حدّ نداشتن دانش و ولایت(آخرالزمان 76 [1376])
  927. فرق عذاب و گناه. فهمیدن مطلب از قرآن و کسی که القاء به او شده نه از خلق؛ وگرنه خودت را در دست‌انداز انداخته‌ای. آخرالزمان و یقین کردن(آخرالزمان 76 [1376])
  928. فرمان پدر و مادر صحیح است؛ اما تا جایی که خدشه به ولایت نخورد.؛امر بالاتر از پدر و مادر است.؛ احترام کردن پدر و مادر(آدم شدن [1376])
  929. فساد در ماه رمضان. امر قرآن امیرالمؤمنین علی است(القاء [1378])
  930. فطرس و سِمَت او. ماورایی‌بودنِ انسان نه خاکی‌بودنش. خسته‌نشدن از تمرین ولایت. عظمت شیعه در قیامت(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  931. فقط امیرالمؤمنین علی ، در نماز فکر نکرد. فکر حضرت زهرا نماز است!(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  932. فقط خدا توان معرفی امیرالمؤمنین را دارد(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  933. فقط دوازده امام، چهارده معصوم تطهیر هستند.(اشرف مخلوقات [1375])
  934. فقه و اصول و عبادت‌های بی‌علی به درد نمی‌خورد(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  935. فکر کردن در مورد جدا نشدن از شجره توحید(شجره توحید [1375])
  936. فکر ‌نداشتن و مطلب را خوب نفهمیدن. باید درس در وجود شما سرایت‌ کند؛ وگرنه یقین به آن درس ندارید(معرفت ولایت [1378])
  937. فهمیدنِ حرف، نه فهمیدنِ شخص. دین، نماز، روزه، حج و امر به معروف نیست، این‌ها ذوق اطاعت است. اصلِ نماز و روزه و امر به معروف امیرالمؤمنین علی است(خداشناسی [1375])
  938. فهمیدن عصاره روایت و حدیث(شجره توحید [1375])
  939. قاطی نکردن تفکر با تجسس. قرار دادن خدا خمس و سهم امام را برای کسری مردم. متقی و دیدن امام‌زمان که به او فرمود ثلث سهم امام را به تو اجازه دادم(تجسس [1378])
  940. قانع نبودن باعث انقطاع نسل(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  941. قانع و راضی باش تا از حوادث آخرالزمان در امان باشی(آخرالزمان یا شر الازمنه [1380])
  942. قبر امام حسین در دل مؤمن(خلق و امر [1375])
  943. قبر امام حسین درون دل شما است، کجا این لهو و لعب‌ها را می‌زنی؟(اربعین 87 [1387])
  944. قبول داشتن تمام آسمانی‌ها و ملائکه به غیر از خلق، غدیر را. مخیّر بودن بشر و از مَلَک بالاتر رفتن. شیعه شدن ابراهیم و «سلام الله علیه» شدنش. خدا سلام به ولایتی که درون ابراهیم است می‌دهد. زیارت مؤمن. غدیر بوده اما غدیر خُم، عصاره امتحان بیست و دو سال زحمت پیغمبر است(العلم نور [1378])
  945. قبول داشتن خدا به خیر الرّازقینی و قبول داشتن امیرالمؤمنین علی و امرش را اطاعت کردن(عید غدیر 94 [1394])
  946. قبول شدن اعمال از متقی؛ چه کسی پیرو است؟ مصداق پیرو(عاشورای 77 [1377])
  947. قبول‌شدن توبه در سرزمین منا به واسطه‌ وجود امام‌زمان(حج ابراهیمی [1378])
  948. قبولی حج، به قبولی امیرالمؤمنین است(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  949. قدردانی کردن از روز و شب عید غدیر. کناری رفتن و با خدا حرف زدن و منافق‌بازی درنیاوردن. ارزش مؤمن پیش خدا و ائمه(عید غدیر 94 [1394])
  950. قرآن حرف نمی‌زند، امیرالمؤمنین علی حرف می‌زند؛ می‌فرماید: «أنا قرآن الناطق»(خلق و امر [1375])
  951. قرآن درون علی است؛ نه علی درون قرآن(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  952. قربانی مال امام حسین است. هاجر و خراشیده‌شدن زیرِ گلوی اسماعیل(حج ابراهیمی [1378])
  953. قضایای روز عاشورا(اربعین 92 [1392])
  954. قضایای شام(اربعین 92 [1392])
  955. قضایای قبل از کربلا(اربعین 92 [1392])
  956. قضایای یوسف(حضرت یوسف [1389])
  957. قضیه آگاهی امام باقر از زهرآلود بودن زین و خبر دادن از کسی‌که درخت را نشانده و بریده و زین را ساخته و هشدار به آن مأمور منصور که دست از این کار بردار(پرورش ولایت [1378])
  958. قضیه آن چهار نفر اعیان کوفه که می‌خواستند امیرالمؤمنین علی برای آن‌ها خصوصی حرف بزند. امیرالمؤمنین و در چاه حرف زدن. به کمیل هم فرمود در چاه حرف بزن(پرورش ولایت [1378])
  959. قضیه آن سنّی و کتک‌زدن آن کسی‌که می‌خواست به کربلا برود و شکایتش به امیرالمؤمنین(شجره توحید [1375])
  960. قضیه ابابیل. مواظب باشیم گناه نکنیم. شهادت‌دادنِ ریگ بیابان بر گناه ما. آمدنِ آب و باد و سنگ برای نابودی یزیدیان. تمام ممکنات به امر امام هستند. باید کلّ خلقت در برابر ولایت، تسلیم باشند(شناخت عید [1376])
  961. قضیه برخورد خضر با امیرالمؤمنین(حضرت یوسف [1389])
  962. قضیه حاج‌شیخ‌عباس تهرانی و گرفتن علم از ماوراء(العلم نور [1378])
  963. قضیه رجبعلی خیاط و جوان گنه‌کار و «سَتّار العیوبی» خدا(القاء [1378])
  964. قضیه سکینه قلعه‌نشین(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  965. قضیه عابد در زمان امام صادق و امام باقر و تهمت منصور به دو امام(پرورش ولایت [1378])
  966. قضیه عُدوه و ابوسفیان و نازیدن هر کدام به کارهایشان و تکذیب شدن آن‌ها از طرف امیرالمؤمنین و پیغمبر(العلم نور [1378])
  967. قضیه غلام امام حسین و دعای امام در حق او(معرفت ولایت [1378])
  968. قطع‌شدن از ولایت و رحم‌نداشتن(شجره توحید [1375])
  969. قطع‌نشدن از اتصال. طیور و غافل‌شدن از ذکر خدا. آن شخص خیار فروش که در ماوراء هم خیار خیار می‌گفت. مواظب پرونده خود بودن. جریان سلیمان و آن دهقان(ولایت عمل صالح است [1378])
  970. قلب سلیم عضو قلب مبارک امام‌زمان است. قلب سلیم و تجلی نور ائمه در دل و دیدن ماوراء. آن شخصی که در زمان پیغمبر ماوراء را می‌دید، چگونه به این مرتبه رسیده بود؟(تجسس [1378])
  971. قلب سلیم. آن حاجی و کسی که به او می‌گفت مرا حلال کن. متقی و آن حاجی که به او گفت مرا حلال کن(تجسس [1378])
  972. قلب مؤمن جای دوازده امام، چهارده معصوم است(خداشناسی [1375])
  973. قلب مؤمن، زیارتگاه ملائکه(اخلاق در خانواده؛ من نداشتن [1375])
  974. قول خدا به موسی در مورد گفتن نعمت‌ها به بندگان(شجره توحید [1375])
  975. قیامت کارت علی می‌خواهد. متقی و دیدن پیامبر روی منبر و اهل تسنن در اطرافش. به جای کارت علی کارت تلویزیون و ویدئو و ماهواره داشتن(عید غدیر 94 [1394])
  976. قیامت و بازخواست‌کردن؛ تا حتی فوتی که به آتش می‌کنید. متقی و خدمت امام‌زمان رسیدن. صلوات‌های روزانه متقی. کار کردن و شکر خدا را به جا آوردن(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  977. قیمت داشتن وقت. کلید انداختن عمر در راه خدا و امام. سر به زیر بودن در مقابل امام‌زمان . گریه امام‌زمان برای جدّش امام حسین اما تو مشغول تلویزیون و رقاصی هستی(عید غدیر 94 [1394])
  978. قیمت هر شخصی به ولایتش است. معنای تقوا، کسانی که دنبال تقوای خودشان رفتند، جبت و طاغوت شدند.(اشرف مخلوقات [1375])
  979. کار خدا خیلی دقیق است. جریان تحقیق‌کردن راجع به خواستگاری از دختری از آن شخص محترم و پاسخش(نیمه شعبان 75 [1375])
  980. کار علی به جایی رسید که باید ثابت می‌کردند کافر نیست(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  981. کار عیب ندارد، اهل دنیا شدن عیب دارد(آفات ولایت [1381])
  982. کار کردن با کلام ولایت و محشور شدن با ولایت(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  983. کار کردن و رضایت خدا و پیغمبر را در نظر گرفتن. آخرالزمان، خیلی خانه هم‌دیگر نروید! رفت و آمد کردن با رَحِمِ خود. رَحِم کیست؟(العلم نور [1378])
  984. کار، خیلی خوب چیزی است(آدم [1381])
  985. کارساز بودنِ یقین نه عبادت(شجره توحید [1375])
  986. کارساز را امام زمان بدانیم و اطاعتش کنیم تا حال و رفتارمان بهتر شود.؛ اطاعت کردن و اطاعةُ الله شدن؛ امام زمان مؤمن را از ناراحتی درمی‌آورد.؛ متقی و ناراحتی رفقا(آدم شدن [1376])
  987. کار‌کردن در مسیر ولایت، جهاد اکبر است.؛ جهاد اکبر و جهاد اصغر(آدم شدن [1376])
  988. کارها و عبادت‌های خیالی. هارون و زندان کردن آقا موسی‌‌بن‌جعفر(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  989. کاش یک معامله مسلمانی با علی می‌کردند(خداشناسی [1375])
  990. کامل‌تر شدن ولایت و بزرگ‌تر شدن شیطان. قضیه شیطان و آتش ابراهیم(شکر [1378])
  991. کاملی عقل، کاملی ولایت است(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  992. کتاب بی‌علی دفتر است(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  993. کتاب، امر نیست، مشغول کردن هست(افشای شیعه [1384])
  994. کثرت انبیاء در یک زمان؛ اما ولایت یکی است؛ اطاعت کردن امام حسین با تمام مقامش از امام حسن ؛ کنار گذاشتن عمر «لعنة الله علیه» عترت را(عاشورای 77 [1377])
  995. کجا حضرت زهرا کمک خواسته است؟(خداشناسی [1375])
  996. کرنشی که من از ابراهیم می‌کنم، به واسطه ولایتش است(علی، علی [1384])
  997. کروبین به این دو نفر لعن می‌کنند که بالای عرش خدا جای دارند(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  998. کرّوبین و لعنت به عمر و ابابکر. موسی و تجلی نور شیعه آخرالزمان به کوه سینا(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  999. کسری خلقت را دیدم، دیدم مافوق همه این‌ها علی است(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  1000. کسری رفیقت را درست کن، نه هستی‌اش را(رفاقت و رحمیت؛ عظمت شیعه [1377])
  1001. کسی تأیید مطلق دارد که دشمن ولایت پیش او مطلق باشد(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  1002. کسی در تمام مدت عمر حضرت زهرا خنده به لبش ندید.(اشرف مخلوقات [1375])
  1003. کسی را خجالت ندهید(یتیم آل محمد [1378])
  1004. کسی که ارتباط دارد، با لهو و لعب ارتباط ندارد(ارتباط 87 [1387])
  1005. کسی که به مؤمنی توهین کند، انگار خانه خدا را خراب کرده است(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  1006. کسی که پیرو است باید عمل کند. جریان امیرالمؤمنین و دادن پیراهن نو به قنبر(اشرف مخلوقات [1375])
  1007. کسی که عدالت ندارد، در هر پست و مقامی که می‌خواهد باشد، مجرم است(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  1008. کسی که علی ندارد، ایمان ندارد(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  1009. کسی‌که بخواهد ارتباط کامل با امر داشته‌باشد، نباید ارتباط با عقیده و خیال خود داشته‌باشد؛ قضیه مالک که عقیده خودش را نسبت به کشتن معاویه و عمروعاص داشت(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  1010. کسی‌که غدیر را قبول ندارد، پیغمبر را هم قبول ندارد. خدا به چه کسی مُزد می‌دهد؟(شناخت عید [1376])
  1011. کفران جلسه ولایت، سیلی خوردن و مبتلا شدن(رمضان 96 [1396])
  1012. کفواً أحد بودنِ امیرالمؤمنین و حضرت‌زهرا و امام‌حسین . متقی و رفتن به خانه آقای بروجردی. گِل پای سینه‌زن امام‌حسین و شفای چشم آقای بروجردی. حسین گفتنِ واقعی و گِل پایت تربت شدن(تذکر 90 [1390])
  1013. کلام ولایت از برای کسی است که ولایت داشته باشد نه برای همه کس(خداشناسی [1375])
  1014. کم امام داریم مانند امام باقر که این‌‌جوری صدمه خورده باشد. امام باقر شکافنده علم و امام صادق رئیس مذهب است. دعوای بنی‌امیه و بنی‌عباس و یک اندازه‌ای افشا کردن امام باقر و امام صادق ولایت را(پرورش ولایت [1378])
  1015. کمک به ظالم و شریک بودن در گناهش. رفتن به زیارت امام حسین و بُت‌پرست و مجسمه‌پرست بودن؛ امام حسین و تسلیم خدا بودن(شب قدر 76 [1376])
  1016. کنار رفتن و فکر کردن. اسماً ائمه را قبول داشتن و بی‌دین از دنیا رفتن(عید غدیر 94 [1394])
  1017. کناری رفتن و بیتوته کردن. به جای عمل امّ‌داوود بازی درآوردن. روی هر چیزی مارک باطل زدن. دنبال شخص رفتن و بدبخت شدن. گناه کردن و از ولایت جدا شدن(عید غدیر 94 [1394])
  1018. گرفتن دین یعنی علی از مردم. زمین بی حجت نمی‌ماند. زمان حجتش باید ظاهر باشد. گله گوسفند، چوپان می‌خواهد(آخرالزمان 76 [1376])
  1019. گرفتن کفر روی زمین و تمام عالم. ثمره و تولید بی‌ولایتی در آخرالزمان. متقی و جان دادن برای اسم علی . متقی و رفتن به مکه و نبودن اسم علی در آن‌جا(آخرالزمان 76 [1376])
  1020. گریه باید از روی ولایت بلند شود(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  1021. گریه باید از روی ولایت بلند شود(عاشورای 84 [1384])
  1022. گزیده‌نشدنِ مؤمن از یک‌جا دو دفعه(شجره توحید [1375])
  1023. گفتگوی امام حسین با ابن‌سعد در شب عاشورا(عاشورای 77 [1377])
  1024. گناه دور و نزدیک و بالاتر از آن. ادب‌داشتن(عید غدیر 95 [1395])
  1025. گناه نابخشودنی این است که یا بدعت به دین می‌گذاری و یا پیرو بدعت‌گذار می‌شوی(ولایت، شرط قبولی سنت و عبادت؛ تولید [1384])
  1026. گناه و گناه کبیره. آوردنِ آخرت جزء دنیا(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  1027. گناه یک حرف است، بی‌ولایتی حرف دیگری است. پسر نوح و اطاعت نکردن امر پدرش. اهلیت‌نداشتن اغلب‌ ما(آخرالزمان 76 [1376])
  1028. گناه، جدا شدن از جلسه است. خواست امام‌صادق جلسه ولایت است. هشدار متقی. حساب‌نکردنِ متقی روی شخص. انتظار متقی از رفقا(رمضان 92 [1392])
  1029. گناه، خیلی مهم نیست؛ نشناختن ائمه مهم است(عنایت پنج تن به شیعه [1390])
  1030. گوشه و کناری رفتن و فکر کردن از زمان رسول‌الله تاکنون. سلمان و مِنّا أهل البیت شدن. مقدسی اُسامه. متدین بودن نه مقدس بودن(عید غدیر 94 [1394])
  1031. گوینده باید حرفی که به‌ درد مردم می‌خورد بزند؛ وگرنه «لعنةُ‌الله‌علیه» است. گوینده باید حامی ولایت و قران و دین باشد. عالم ربّانی(تجسس [1378])
  1032. ما باید از امام زمان تقلید کنیم(تکلیف و بلوغ [1380])
  1033. ما باید انسان باشیم تا خدمت انسان برویم؛ نه اینکه حیوان بشویم و بخواهیم خدمت انسان برویم(نازله [1388])
  1034. ما باید به جایی برسیم که از لقای خدا لذت ببریم؛ کار‌کردن متقی و در فکرِ رفتن به گوشه‌ای و نجوا‌کردن با خدا و ولایت(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  1035. ما باید پیرو علی باشیم و عدالت را مراعات کنیم(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  1036. ما باید طوری باشیم که لذت از غیر ولایت نبریم(جلوه و تجلی [1380])
  1037. ما به اسم ولایت کارهایی می‌کنیم که خیانت به ولایت می‌کنیم، فردای قیامت به هیچ عنوانی نمی‌توانیم جواب آنها را بدهیم(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  1038. ما بیشترمان درباره ولایت مثل هروئینی‌ها هستیم امیرالمؤمنین قدرة الله است.(خلق و امر [1375])
  1039. ما دو چشم داریم: چشم حیوانی، چشم انسانی؛ چشم ولایت، به ولایت وصل است(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  1040. ما شکرانه‌مان کم است. رضایت حضرت‌زهرا در این مجلس است. غبطه‌گاه امام‌صادق مجلس ولایت است(رمضان 92 [1392])
  1041. ما عقب‌افتاده ولایتیم. حضرت‌زهرا و راه‌ندادنِ عمویش و از بین‌رفتنِ مَحرمیّت. دنبال بدعت‌گذار و مردم‌رفتن و با همان‌ها محشور شدن. مجتهدِ خطاب‌بودن نه مجتهدِ کتاب(سوم رمضان 96 [1396])
  1042. ما می‌خواهیم بدانیم درس القایی کجاست؟ فقه و اصول نجات‌دهنده نیست. اتصال شدن ولایت به فقه و اصول و دو بال برای آدم شدن(العلم نور [1378])
  1043. ما نباید برخورد به ولایت داشته باشیم؛ باید عمل به ولایت داشته باشیم(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  1044. ما نمی‌توانیم قرآن را معنی کنیم(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  1045. مافوق اَلست. ولایت مافوق تمام خلقت است. صحبت آن شخص با متقی راجع به کهکشان فَلَک. اشرف مخلوقات بودنِ پیامبر . نازل‌شدنِ آیه«إنّ الله و ملائکة یصلّون علی النبیّ» برای کل خلقت. احترام سنگ و ریگ و دیوار به ولایت(ولایت عمل صالح است [1378])
  1046. مال حرام خوردن و خوش نیامدن از حرف ولایت [حرف امام حسین به زهیر](خداشناسی [1375])
  1047. مالک‌ اَشتر و آن کسی‌که آب دهان به صورتش انداخت. نیمه‌شب دعا کردن به کسی‌که به شما جسارت کرده، تا قلبش سلیم شود. امام حسن و آن کسی‌که به او توهین کرد. حرف حق و حرف تلخ. متقی و حرف غیر ولایت در مقابلش زدن. قلب سلیم به قلب امام‌زمان اتصال است(تجسس [1378])
  1048. مالک‌اشتر و آن کسی‌که آب دهان به صورتش انداخت. شرط متقی‌بودن. گوشه‌ای رفتن و نجوا کردن. گریه امام‌حسین برای اهل‌کوفه. توهین به مؤمن و قبول‌نشدنِ عبادت(ولایت عمل صالح است [1378])
  1049. ماوراء جسم است، مجلس ولایت، روح است(شناخت امام [1388])
  1050. ماوراء در اختیار شیعه واقعی امیرالمؤمنین(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  1051. ماوراء؛ یعنی آمادگی حضور(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  1052. مؤمن باید در هر حال به فکر فقرا باشد(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  1053. مؤمن باید مثل کوه ریشه‌دار و محکم باشد. نباید تزلزل داشته باشد. صد بار گناه کردن و توبه شکستن و رُو به خدا آوردن(پرورش ولایت [1378])
  1054. مؤمن جلد قرآن است. حفظ کردن قرآن در سینه‌. جریان حاج‌شیخ‌عباس محدّث و جمع کردن حدیث و روایت(تجسس [1378])
  1055. مؤمن در یک جایی باشد آن‌جا به واسطه او عذاب نازل نمی‌شود و حفظ است. مکان شرط نیست، خود شخص شرط است(معرفت ولایت [1378])
  1056. مؤمن عجب ندارد، تکبر ندارد(علی، علی [1384])
  1057. مؤمن واقعی هم «هل من ناصر» می‌گوید(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  1058. مؤمن، وصل به ولایت است(یتیم آل محمد [1378])
  1059. مأمون و پیشنهاد ولیعهدی به امام‌رضا . کنار گذاشتنِ امام‌زمان شلمغانی را و انتخاب بقّال و دوره‌گرد به عنوان نایبش. آمدنِ امام‌زاده‌ها از مدینه به سمت طوس. آمدنِ حضرت‌معصومه برای دیدن برادرش و بیمار شدن در شهر ساوه و مخفی‌کردنِ فوتِ حضرت(ولایت عمل صالح است [1378])
  1060. مبتلا بودن همه ما. متقی و رفتن به مطب آن دکتر و گذاشتن تلویزیون در آن‌جا. مفاسد تلویزیون(عید غدیر 94 [1394])
  1061. مبتلا نشدن یوسف به گناه؛ اگر یک مؤمن به ولایت برسد، خیانت در دلش نیست.؛ به امام زمان یقین‌‌کردن و خلاف‌نکردن(آدم شدن [1376])
  1062. متقی از کارها و گناهان مردم تعجب نمی‌کند، از اهل جلسه که گناه می‌کنند، تعجب می‌کند؛ غرق لقای خدا بودن و لذت نداشتن گناه(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  1063. متقی حاضر است جان بدهد تا شما هدایت شوید و در درجه پیغمبر باشید. به حرف متقی رفتن و در درجه پیغمبر بودن(رمضان 92 [1392])
  1064. متقی رفقایش را از فرزندانش بیشتر می‌خواهد.(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  1065. متقی عقبی را می‌بیند.؛ دنیا ما را بازی گرفته است، بیایید از این بازی‌ها کنار بروید.؛ بیایید پرچم امام زمان و پرچم توحید را در دست بگیرید!(آدم شدن [1376])
  1066. متقی کیست؟(خداشناسی [1375])
  1067. متقی می‌خواهد انسان کامل شوید. انسان فقط احتیاج به خدا و امام‌زمان و بیتوته شب دارد. توبه کردن و وارد ولایت شدن(عید غدیر 94 [1394])
  1068. متقی می‌خواهد ما را به جایی برساند.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  1069. متقی نمی‌تواند بیشتر افشا کند؛ می‌خواهد شما خوب شوید(عید غدیر 94 [1394])
  1070. متقی و آن استاد حوزه که می‌گفت پیامبر مثل ماست(شجره توحید [1375])
  1071. متقی و آن شاگردش که دزد بود. صبر داشتن و آبروی دیگران را نریختن. تجاوز کِنِف‌کردنِ دیگران است. گذشت از جان و آبرو، نه فقط گذشت مالی. فحش‌دادن به دیگری و توبه‌نکردن(تجسس [1378])
  1072. متقی و امام حسین او را در بغل گرفتن. امر را اطاعت کردن و امام حسین تو را در بغل گرفتن و امام‌زمان پیشت آمدن و تقبّل‌الله به تو گفتن(شب قدر 76 [1376])
  1073. متقی و با حدیث و روایت حرف‌زدن. سواد ملاک نیست، اتصال به «حبل المتین» ملاک است. عناد داشتن و مردم را از ولایت باز داشتن. شهادت امیرالمؤمنین در مسجد و گفتنِ مردم این‌که مگر علی نماز می‌خواند؟! دنبال سلمان و اباذر نرفتن و دنبال فقیه رفتن. فقیه بودنِ عمر و از فقاهتِ خودش حرف‌زدن. آن کسی‌که از طرف قومش پیش پیغمبر آمد و گفت یک کلمه به من بگو تا رستگار شویم. گرفتن رفیقی که آدم را یاد خدا بیندازد(معرفت ولایت [1378])
  1074. متقی و به استقبال مرگ رفتن و از دست مردم غصه خوردن. روایت در مورد این‌که در سایه سنّی‌ها ننشینید. متقی و نرفتن از تونلی که در مِنا زده‌اند(عید غدیر 94 [1394])
  1075. متقی و تخمه‌خواستنِ یک بچه. خواستن از امام‌زمان و دلش خوش شدن. چرا امام‌زمان خواسته‌های ما را مستجاب نمی‌کند؟(شکر [1378])
  1076. متقی و تمام عمر توی فکر ائمه بودن و کارهای آن‌ها را کردن. ما تبلیغ می‌کنیم، هدایت با خداست(رمضان 92 [1392])
  1077. متقی و دنبال اسم علی گشتن در مکه. گرفتن علی از ما در آخرالزمان(آخرالزمان 76 [1376])
  1078. متقی و دیدن حاج‌شیخ‌عباس بعد از مرگش. «إن أکرمکم عندالله أتقاکم». کجا امام‌زمان خرجی شما را به عهده می‌گیرد؟(رمضان 92 [1392])
  1079. متقی و رفقا. متقی و سؤال از او راجع به چین کمونیست و آخرتِ آن‌ها(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  1080. متقی و عطای رسول الله ؛ محبت عمر و ابابکر را داشتن و سهام بردن؛ قبول کردن ولایت و سهام داشتن؛ متقی حواسش پیش سهام است.(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  1081. متقی و گفتن جمله «واللهُ خیر الرّازقین»! آخرالزمان و برای جُرم و خطاکردن، خود را به یک‌عالِم چسباندن(نیمه شعبان 75 [1375])
  1082. متقی و معامله نکردن زهرای عزیز با بهشت و جنّات؛ اگر اشراف داشته باشید، بازی نمی‌خورید؛ عمر خلقتی را گمراه کرده، حالا آیا از زیر بار سهامش در می‌آیید؟! چگونه به اشراف برسیم؟(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  1083. متقی و میثم دوباره‌ای شدن. متقی و تکذیب و تأیید نکردن هیچ‌کسی(عید غدیر 94 [1394])
  1084. متقی هم درد و هم دوا را می‌گوید. حرف زدن متقی در روز و شب چه حالی دارد!(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  1085. مثل پدر امام‌زمان گوسفند برای امام‌زمان عقیقه کردن و به شیعه‌ها دادن(القاء [1378])
  1086. محبت بدعت‌گذار، عین هیروئین است(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  1087. محبت دنیا؛ مانع خدایی شدن(یقین [1375])
  1088. محبوب متقی، طواف نیست؛ تا حتی زیارت پیامبر هم نیست، محبوبش علی است(افشای شیعه [1384])
  1089. محتاجِ ولایت بودن و رفع گرفتاری‌ها؛ اشرافی که امیرالمؤمنین به انبیاء داده است؛ دانشجوی ولایت بودن(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  1090. محمد‌بن‌ابوبکر از صُلب کثیف‌ترین مردم بود.(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  1091. مخیّر کردن بشر و گذاشتن یک سرمایه در اختیارش؛ اما گفته «ألا لَهُ الخلق و الأمر». واجب بودن مکّه و مستحب بودن زیارت امام حسین(شب قدر 76 [1376])
  1092. مداح‌ها سنّی تشویق‌کُن هستند. علی نداشتن و بدترین مردم شدن، کافر و مرتدّ شدن. ما حرف علی می‌زنیم؛ اما علی نداریم؛ چون امرش را اطاعت نمی‌کنیم؛ به خاطر همین به زمان جاهلیت می‌میریم(عید غدیر 94 [1394])
  1093. مدینه، محل تشکیل جلسه بنی‌ساعده و شهادت زهرا و فرزندان زهرا ، بعد از تأیید، تکذیب شده است(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  1094. مذمت تهران و بغداد در آخرالزمان؛ چون محل فسق و فجور است. زیارت شاه عبدالعظیم حسنی. ائمه آمده‌اند که ما را شبیه خودشان کنند. دو نفر که زیارت‌شان، واجب شدنِ بهشت است(معرفت ولایت [1378])
  1095. مراعات کردن امیرالمؤمنین حضرت زینب را در شب ضربت خوردن. آمادگی حضرت زینب در کربلا برای سوختن. آن دختری که دامانش آتش گرفته بود. دست برداشتن مردم از ولایت(شب قدر 76 [1376])
  1096. مراقب ولایتِ خود بودن [جریان آن شخص نداری که پیش امام صادق یا امام باقر آمد]. از دست دادن ولایت با یک سلام(خداشناسی [1375])
  1097. مرجع تقلید باید از امام‌زمان تقلید کند. نامه امیرالمؤمنین به حُنین راجع به این‌که هر کسی باید پیرو رهبرش باشد(اشرف مخلوقات [1375])
  1098. مرجع تقلید بودن و اهل دنیاشدن(اشرف مخلوقات [1375])
  1099. مرحوم مجلسی و تأثیر درس روی بچه‌اش که او را در گهواره در کلاس درس می‌آورد(معرفت ولایت [1378])
  1100. مردم دنبال هر کسی به جز ائمه طاهرین رفتند، جهنمی شدند(عید غدیر 94 [1394])
  1101. مُرده و زنده شدن در این دنیا(خلق و امر [1375])
  1102. مریض‌شدنِ امام‌هادی و گرفتن حاجب برای رفتن زیر قبّه امام‌حسین و دعا کردن. تفکر داشتن در این حرف‌ها. امام اشراف به کلّ خلقت دارد. حدّ نداشتن خدا و ولایت و حدّ داشتن خلقت. چرا امیرالمؤمنین می‌فرماید «أنا عبد محمّد»؟(شناخت عید [1376])
  1103. مسیر ولایت را عوض کردن و جبت و طاغوت شدن عمر و ابابکر. بی‌تقصیر کردن عمر و به خیال خود روضه‌خوانِ امام حسین و حضرت زهرا بودن. غلاف شمشیر که قنفذ به بازوی زهرا زد، تیر خلاص بود، عمر «لعنة الله علیه» حضرت زهرا را کشت(آخرالزمان 76 [1376])
  1104. مشکل گشا امیرالمؤمنین علی است.(نعمت ولایت؛ اشراف؛ عبادت، ذوق اطاعت [1376])
  1105. مشورت خدا با امیرالمؤمنین علی و حضرت‌زهرا قبل از خلق‌کردن خلقت(سوم رمضان 96 [1396])
  1106. مشورت گرفتن خدا از علی و نجوا کردن با او هنگام خلق کردن خلقت؛ اما به ملائکه می‌خواست بگوید که زیرِ بار ولایت بروید(پرورش ولایت [1378])
  1107. مصداق کسی‌که از «العلم نورٌ یقذفه الله» داده شده: حاج‌شیخ‌عباس و دادن علم به او و فهمیدن آیه قرآن. ممکن است آدم در بیابان باشد و علم به او داده ‌شود(العلم نور [1378])
  1108. مصیبت، کشتن امیرالمؤمنین نیست، مصیبت این‌است که چرا امیرالمؤمنین علی را نشناختند؟! امیرالمؤمنین ارکان خداست. شب دفن کردن امیرالمؤمنین و زهرای عزیز . عبادت بی‌علی ثمره‌اش علی‌کشی است(شب قدر 76 [1376])
  1109. مطابق شأن زندگی کردن و مابقی‌ را انفاق کردن. پول‌داشتن؛ اما جوری حرف‌زدن که انگار کسری دارد. مؤمن باید هدایت‌کُنِ بشر باشد. جریان پیامبر و دادن پولی به سلمان و ابوذر. مبنای آتش ابراهیم، خنثی ‌کردنِ شیطان بود(شکر [1378])
  1110. مطابق‌بودن دروغ با هفتاد زنا(شجره توحید [1375])
  1111. معرفت اُمّ‌البنین. روز عید و رفتن حضرت‌زینب و اُمّ‌کلثوم به زیارت اُمّ‌البنین(تذکر 90 [1390])
  1112. معرفت امام(معرفت امام؛ اصحاب الیمین [1378])
  1113. معرفی نکردن امیرالمؤمنین ، کنار گذاشتن بیست و دو سال عبادت پیامبر(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  1114. معصیت ولایتی خیلی ابعاد دارد(خداشناسی [1375])
  1115. معصیت ولایتی. گناه‌کردنِ مؤمن و از ولایت جدا شدن. متصل‌شدن به حبل‌المتین و نگه‌داشتنِ آن. بیرون‌کردنِ مِهر دنیا از دل(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  1116. معلم دنیا. درس خواندن پیش امام‌زمان . کنار گذاشتنِ امر خود و امر خدا را اطاعت کردن. فرق خلق با ائمه(العلم نور [1378])
  1117. معنای «أنا عبد من عبید محمد»(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  1118. معنای آیه «کُلوا مِن الطّیبات و اعملوا صالحاً». امر اطاعت‌کردن. فردای قیامت و جواب‌گوی حیوانات هم نبودن. عبادت بی‌عمل و اسلام بی‌ولایت(ولایت عمل صالح است [1378])
  1119. معنای تفکر. جریان شخصی که می‌خواست از امام صادق سؤال بپرسد و خواست که پیش ابوحنیفه برود و از او پولی بگیرد(شب قدر 76 [1376])
  1120. معنای دانش، فرق مریض و دیوانه(اشرف مخلوقات [1375])
  1121. معنای ذکر ابوذر(القاء [1378])
  1122. معنای زمان و آخرالزمان. دلیل این‌که بعد از پیغمبر دنیا به هم نخورد. جنگ‌کردنِ امیرالمؤمنین همراه با مالک و یکی کم و زیاد کشتن(نیمه شعبان 75 [1375])
  1123. معنای شنیدن. مواظب خدشه ولایت بودن(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  1124. معنای مکان. عالَم توی امام است نه امام توی عالَم. سفارش پیغمبر در مورد قرآن و عترت. عالَم، علم تمام خلقت است(معرفت ولایت [1378])
  1125. معنای میقات‌ و مُحرِم. بردن حرف متقی با خود و عمل‌کردن به آن. امام سجاد و لبّیک‌گفتن(حج ابراهیمی [1378])
  1126. معنای واقعی «من ذا الذی یشفع الا باذنه»(اذن الله شدن و ایرادی نبودن شیعه [1375])
  1127. معنای یقین(یقین [1375])
  1128. مُغرض و نفهم! مُغرض می‌خواهد خیال خودش را پیاده کند.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  1129. مقام دوستان امیرالمؤمنین را خدا می‌داند(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  1130. مقدّس و متدیّن. دانش و دانشجو و دانشگاه. توأم بودنِ سواد با ولایت. قیامت صغری و قیامت کبری(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  1131. مقدمه(یتیم آل محمد [1378])
  1132. مقصد خدا، علی بن ابی طالب است(شناخت امام [1388])
  1133. مقصد داشتنِ هر کسی در عالم. تنظیم‌بودنِ عالم. مقصد خدا. عصاره و تولید هر چیزی در عالم. تولید خدا و ائمه(ولایت عمل صالح است [1378])
  1134. مقصد شیعه این است که جانش را فدای امام زمان کند(افشای شیعه [1384])
  1135. مکان شرط نیست.(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  1136. مکه(جاذبه و تبلیغ [1378])
  1137. مگر علی «الست» داشته است؟(شناخت الست [1387])
  1138. ملائکه آسمان فقط در مجلس ولایت شرکت می‌کنند، جایی‌که متقی صحبت می‌کند نه بدعت‌گذار(رمضان 96 [1396])
  1139. ملائکه‌های مقرّب حافظ زوّار واقعی. جریان آن رفیق متقی که برای رفتن به مشهد استخاره‌اش بد آمده بود(معرفت ولایت [1378])
  1140. ملاقات متقی با امام‌زمان(حج ابراهیمی [1378])
  1141. ملک می‌آید و نوکر تو می‌شود(شناخت الست [1387])
  1142. ممکن نیست یهودی یا نصرانی شویم، اما می‌توانیم سنی یا سنی‌زده شویم(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  1143. من را کنار گذاشتن. دوستی با ائمه طاهرین و به قابَ قوسین أدنی رسیدن، دشمنی با ائمه و به قعر جهنم افتادن(خداشناسی [1375])
  1144. من علم فلسفه را از اهل تسنن بدتر می‌دانم(غلامان ولایت [1376])
  1145. منافق بودن کسی‌که می‌گوید متقی می‌خواهد به علماء ایراد کند. جواب‌گو، روایت و حدیث و قرآن و خودِ امام است. از ماوراء اطلاع نداشتن علمای خلقی تا حتی شیخ مفید؛ چون درس را از خلق گرفته‌اند(العلم نور [1378])
  1146. منافقی هارون و مأمون. حرکت امام‌رضا از مدینه به طوس و رفتنِ امام به خانه آن زن. شفا بودنِ ولایت(ولایت عمل صالح است [1378])
  1147. منتظر یعنی آماده بودن برای جان فدا‌کردن؛ نایبان امام زمان و مراجعه نکردن مردم به آن‌ها(آدم شدن [1376])
  1148. منزوی با غیر امر باشید، نه با امر(آخرالزمان یا شر الازمنه [1380])
  1149. مواظب باشیم خدشه به ولایت‌مان نخورد. «بَل هُم أضلّ شدن و روز قیامت خجل‌زده بودن(شناخت عید [1376])
  1150. مواظب بودن و خود را از شجره ‌توحید‌ جدا نکردن(شجره توحید [1375])
  1151. مواظب روزی و مال حلال بودن. تأثیر مال حرام. جریان حاج‌شیخ‌فضل‌الله نوری و پسرش که شیر ناصبی خورد و پای دار پدرش کف می‌زد.(خلق و امر [1375])
  1152. مواظب سِیر و امتحان بودن. به چه چیزهایی نگاه کنیم؟ انجام واجبات و ترک محرّمات. با فکر رفع حاجت مؤمن خوابیدن. امر خواستن نه ثواب‌ خواستن(تجسس [1378])
  1153. مواظب مملکت خود بودن، دروغ گفتن و نتایج آن(خلق و امر [1375])
  1154. مواظب نمره علی بودم(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  1155. موسی و همسایه مریضش. ولایت پیش خدا ارزش دارد که می‌گوید خود من است. خداشناسی این‌است که در همه چیز احتیاج به خدا داری. پیاده شدن همه حرف‌ها روی ولایت(شکر [1378])
  1156. موقعی که امر حلال به شما حرام می‌شود.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  1157. مُهر زننده در رجعت. نگاه‌کردنِ امیرالمؤمنین به مریم و آبستن شدن به عیسی. احترام شیعه به واسطه این‌است که قلبش جای ولایت است. دو تقاضای شیطان از خدا. تأیید خلق(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  1158. مهریه حضرت‌زهرا . نهرهای بهشتی. امام‌حسن عسکری و دادن پول گوسفند به قمی‌ها. حضرت‌زهرا و جمع‌کردنِ دوستانش در محشر(شناخت عید [1376])
  1159. میوه تمام انبیاء، ولایت هست، اگر نه میوه ندارد(افشای شیعه [1384])
  1160. ناراحتی و جوش‌زدن متقی و امام‌زمان او را از ناراحتی درآوردن. تأیید‌نکردن امام‌زمان آن‌هایی را که می‌روند و دنبال تکذیبی می‌روند. ناراحتی پیامبر و خدا او را از ناراحتی درآوردن(شکر [1378])
  1161. نازل‌شدنِ آیه در مورد سگ اصحاب‌کهف. سلام‌کردنِ سنگ‌ریزه به پیغمبر هنگام بازگشت از غار حرا. برتریِ هر چیز در عالم به واسطه ولایت است. پرنده و غافل‌شدن از ذکر خدا. ذکر تمام اشیاء. گوش‌دادن به ساز و مُهر زدن بر دل. خدا هر چیزی را خلق کرده، نسبت به خودش یک شعوری در آن گذاشته‌است(شناخت عید [1376])
  1162. نازل‌شدنِ قرآن به متقی و قبولیِ اعمال از او(شجره توحید [1375])
  1163. ناقصی خلقت درباره ولایت(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  1164. نام‌گذاری امیرالمؤمنین علی . معرفت‌نداشتن و از خود حرف‌زدن. حفظ ابوطالب پیغمبر را. ظاهر شدن امیرالمؤمنین و خواندن قرآن و انجیل و تورات و عصاره آن(تذکر 90 [1390])
  1165. نامه معاویه به عایشه راجع به دفن نکردن امام حسن کنار قبر پیغمبر(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  1166. نباید به خود نازید، باید به ولایت نازید(حضرت یوسف [1389])
  1167. نباید به طرفدار بدعت‌گذار انفاق کرد(ارتباط 87 [1387])
  1168. نباید در مؤمن غیظ باشد(یتیم آل محمد [1378])
  1169. نباید هر چیز را از امر جدا کرد(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  1170. نبوت کفایت تمام خلقت نمی‌کند، ولایت کفایت تمام خلقت می‌کند(ارتباط 87 [1387])
  1171. نپذیرفتن امیرالمؤمنین علی و حضرت‌زهرا بشر را به خاطر طرف خلق‌رفتن. مشورت‌کردن با متقی و گرفتار نشدن؛ چون تمام دنیا و مشکل دنیا پیش متقی است(سوم رمضان 96 [1396])
  1172. نجات نسل بشر به واسطه وجود مبارک امیرالمؤمنین(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  1173. نجوای متقی با خدا در مورد دادن دیگران چیزی به او. اتصال‌بودنِ هر چیزی به ولایت. امیرالمؤمنین مظلوم قوی است. مؤمن در نظر مردم ضعیف است؛ اما قوی است. در سنگر ولایت بودن و تزلزل نداشتن(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  1174. نزول دادن و دو چوب خوردن. پیغمبر و اوقات تلخی‌‌اش. امام حسن و سالی دوبار مالش را بین فقرا تقسیم کردن. خمس و سهم امام به اهلش ندادن و قیامت دو چوب خوردن. آقای خوانساری و آوردن خمس و سهم امام پیشش(تجسس [1378])
  1175. نشناختن اسم ائمه . نفرین‌کردن نوح قومش را و معطل‌کردنِ خدا او را. کشتی نوح و اسم پنج تن. گردش خلقت به اسم ائمه . به جز دنیا، کرات زیادی وجود دارد که علی رهبر آن‌هاست. آوردن ائمه در دنیا. کافر شدن اکثرِ مردم؛ پس چه کسانی در بهشت هستند؟ فاطمه یعنی‌چه؟ شناخت ائمه‌طاهرین . رفتن پیغمبر به معراج و صحبت خدا با او.(معرفت ولایت [1378])
  1176. نشناختنِ اسم ائمه‌طاهرین . کشتی نوح و اسم ائمه . پسر نوح و اهلیّت‌نداشتن. اهلیّت‌نداشتنِ بیشتر ماها. کشتی‌بودنِ تمام خلقت و حرکت آن به اسم ائمه . هیچ‌کس از ولایت سر درنمی‌آورد(ولایت عمل صالح است [1378])
  1177. نشناختن حضرت‌زهرا و گفتن این‌که دختر فلانی مثل اوست(شجره توحید [1375])
  1178. نظر و غضب حضرت زهرا . سفارش به خانم‌ها. دیوث اُمّت پیغمبر . بهترین عبادت برای زن(معرفت ولایت [1378])
  1179. نعمت تمام کردن؛ یعنی همه نعمت‌های خدا امیرالمؤمنین علی است، به فکر چیز دیگر نباشید(القاء [1378])
  1180. نفرین امام به اسرائیلی‌ها و همیشه در گردش بودن آن‌ها؛ اما موسی را قبول دارند و مشابه برایش درست نمی‌کنند. مشابه درست کردن مسلمان‌ها و بی‌دین از دنیا رفتن(عید غدیر 94 [1394])
  1181. نقش امام‌حسین در دل. محرّم و مشکی‌پوشیدن. حضرت زینب و محمل‌های اهل‌بیت و سیاه‌پوش کردن یزید آن‌ها را(تذکر 90 [1390])
  1182. نگاه به روی ظلمه باعث غضب خدا می‌شود(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  1183. نگاه غیر امر نکردن و مبتلا نشدن یوسف. بی‌احترامی و کوتاهی در حق پدرش و رفتن نبوت از کف او.(معرفت ولایت [1378])
  1184. نگه‌داشتن یقین و انسان‌ساز بودن یقین. یقین‌داشتن و ساخته‌بودن. ساخته یعنی چه؟ تمامی این‌که حواس‌تان این‌طرف و آن‌طرف می‌رود برای این‌است که شکرانه نمی‌کنید(شکر [1378])
  1185. نماز باران خواندن صدها مردم و نباریدن باران(شجره توحید [1375])
  1186. نماز بی‌علی؛ بی‌وضو است(تاسوعای 86 [1386])
  1187. نماز، باید شکرانه ولایت باشد(افشای شیعه [1384])
  1188. نمونه‌هایی از یقین داشتن و یقین نداشتن(یقین [1375])
  1189. نوحه(عاشورای 84 [1384])
  1190. نور تمام خلقت به واسطه علی است. خدا گفته والله ‌خیر‌الرّازقین، تو رزق از چه کسی می‌خواهی؟!(رمضان 96 [1396])
  1191. نور تمام خلقت به واسطه علی و بچه‌های علی است. شنیدن ندای خدا نه صدای تلویزیون(خداشناسی [1375])
  1192. نورٌ ‌‌علی نور یعنی نور‌ علی و زهرا با هم اتصال شد.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  1193. نور ولایت عظمت دارد، هر چه در تمام خلقت ارزش دارد به واسطه ولایت است. بی‌ارزشی دنیا و ارزشِ بهشت و فردوس و ماوراء(پرورش ولایت [1378])
  1194. واجبات، ترک محرمات، انتظار الفرج، به خیر و شر مردم شرکت نکن؛ خیرش، شر است(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  1195. واجب‌تر از ولایت چیست که ما به جا بیاوریم؟!؛ یقین به ولایت داشتن و اطاعت کردن(آدم شدن [1376])
  1196. واسطه وحی امیرالمؤمنین بود. همه جا امیرالمؤمنین علی دست دارد. چرا حضرت زهرا را کشتند؟(خلق و امر [1375])
  1197. واقع درِ خانه امام‌زمان رفتن و اظهار بیچارگی کردن(شجره توحید [1375])
  1198. والله، اگر در مقابل خدا صغیر و یتیم باشیم، خدا بار تو را بار می‌کند(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  1199. وحدت اسلام و پیشرفتش در زمان پیغمبر . معرفی امیرالمؤمنین علی امر و امتحان مردم بود. قضیه موسی و آوردن الواح(پرورش ولایت [1378])
  1200. وداع آقا امام‌حسین . سکینه و وداعش با آقا امام‌حسین . حضرت‌زینب بعد از شهادت برادرش. نجوای حضرت‌سکینه با ذوالجناح بعد از شهادت پدرش(اصول دین و سلامت ولایت [1378])
  1201. وصل‌بودن به شجره ولایت و تصرف به آسمان(شجره توحید [1375])
  1202. وصیت امیرالمؤمنین علی به امام حسن و امام حسین . شاگرد امام‌زمان بودن و رضایت امام‌زمان . متقی و ما را به ائمه سوق دادن(عید غدیر 94 [1394])
  1203. وقتی اتصال شدی، همین‌جور که امام زمان یک خلقتی را می‌بیند، تو یک عالمی را می‌بینی(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  1204. وقتی از کار دست کشیدی، بیا یک جایی آرامش پیدا کن، منتظر ندای امام زمانت باش(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  1205. وقتی تبلیغ ولایت شد؛ یعنی امر شد که همه اشیاء به پیغمبر تعظیم کنند(القاء [1378])
  1206. وقتی که آقا امام زمان تشریف می‌آوردند، عدالت را روی زمین پیاده می‌کنند، آن‌وقت اینجا بهشت می‌شود(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  1207. وقتی مُبرّا هستی که سخی باشی. قدردانی ‌کردن از مجلس ولایت، جایی بروید که تأیید خلق نباشد(رمضان 96 [1396])
  1208. وقتی می‌گوید پیامبر رحمه العالمین [للعالمین] است عالم را می‌گوید، نمی‌گوید دنیا! رحمتش امرش است. رحمت پیغمبر امرش است نه خودش(القاء [1378])
  1209. وقتی ولایت تو را تأیید کرد، هم کبیر می‌شوی و هم غنی(در محضر خدا؛ در امر ولایت [نامشخص])
  1210. وقتی ولایت نباشد، درون تو کفر است؛ کفر، بی‌رحمی است(تاسوعای 86 [1386])
  1211. ولادت امام‌زمان و دل یک نفر را خوش کردن! این بساط‌ها که درست می‌کنید چیست؟ این امر امام‌زمان نیست(القاء [1378])
  1212. ولایت(ولایت؛ حقیقت توحید [1373])
  1213. ولایت اصحاب شمال، رجالی است(صفات اصحاب یمین 2 [1377])
  1214. ولایت امر خداست، قرآن کلام خداست.(خلق و امر [1375])
  1215. ولایت این‌قدر سنگین است که گفت من به متقی نازل می‌کنم. نازل کردن ولایت به کوه‌‌ها و توان نداشتن آن‌ها.(خلق و امر [1375])
  1216. ولایت بالاتر از سیادت است.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  1217. ولایت به شما درجه ماورایی می‌دهد. دست‌دادن حضرت‌زهرا با متقی. نجوای متقی با خدا در مورد سگِ در خانه حضرت‌زهرا بودن(سوم رمضان 96 [1396])
  1218. ولایت حدّ ندارد، هر چه درباره‌اش گفتیم باز مافوقش هست.(خلق و امر [1375])
  1219. ‌ولایت را تا آخر رساندن‌(خلق و امر [1375])
  1220. ولایت فدایی می‌خواهد. رنگ و بَزَک‌کردنِ ما. همان‌جور که شما مقصد دارید که چیزی یاد بگیرید، متقی هم مقصد دارد که آن را به باد ندهید. ولایت‌داشتن و مقصد‌شدن. تزلزل‌داشتن و خدشه به ولایت خوردن(شکر [1378])
  1221. ولایت قطره‌بندی هست، به هر کسی یک ذره ولایت داده شده است(امام حسین؛ شناخت ولایت [1376])
  1222. ولایت کامل، آتش خاموش‌کن جهنم است(مشهد 91 - عنایت امام رضا (ماوراء) [1391])
  1223. ولایت نداشتن و از شهوت لذت بردن. تمام ابعاد مسلمانی را داشتن و دَم از ولایت زدن و اهل آتش بودن(خداشناسی [1375])
  1224. ولایت نوشیدنی است. در تمام جمعیت فقط یک نفر گفت امام مُرده و زنده ندارد.(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  1225. ولایت، انسان را از گیجی درمی‌آورد(انفاق، قانع و راضی بودن [1389])
  1226. ولایت، بالاتر از سیادت است(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  1227. ولایت، بر خاک افضل است(حضرت یوسف [1389])
  1228. ولایت، حد ندارد(آخرالزمان یا شر الازمنه [1380])
  1229. ولایت، شیعه را بالاتر از خودش می‌برد(عصاره زیارت [1377])
  1230. ولایت، مقصد خداست؛ عدالت، خواست خداست(ولایت، عدالت، سخاوت [1379])
  1231. ولایت؛ چون و چرا ندارد(ولایت، پیاده کننده عدالت در خلقت [1379])
  1232. ولایت‌شناسی متقی: تمام خلقت دست‌شان پیش علی دراز است. اگر وجدان داری در تمام خلقت مانند علی نیست!(رمضان 96 [1396])
  1233. ولایت‌شناسی، خداشناسی است(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  1234. هارون و جمع‌کردن ندیمه‌هایش و از فضائل امیرالمؤمنین گفتن(شجره توحید [1375])
  1235. هباءً منثورا بودن اعمال در قیامت(شجره توحید [1375])
  1236. هدایت از هیچ خلقی نخواستم(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  1237. هدایت با خداست، نه با خلق(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  1238. هدایت یک‌نفر و عالمی هدایت شدن. متقی و رفقایش. روایت در مورد شنیدنِ حرف‌های دیگران. نیم‌ساعت فکر کردن. بلال و اذان نگفتنش بعد از رسول‌الله(نیمه شعبان 75 [1375])
  1239. هدایت‌کردن یک نفر، هدایت‌کردن عالَم است؛ چون یک نفر از شما به قدر عالَم، ارزش دارد. بی‌وجدانیِ ما نسبت به خدا. مهربان‌تر بودن خدا از پدر و مادر نسبت به ما(شکر [1378])
  1240. هدف عمر و ابابکر و باندشان این بود که می‌خواستند ایمان را از بین ببرند(امام حسین؛ شناخت ولایت [1376])
  1241. هر اشعاری، اشعار نیست(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  1242. هر چه پیامبر دارد، از خدا دارد.(خلق و امر [1375])
  1243. هر چه را علی می‌داند، زهرا می‌داند(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  1244. هر چیزی وابست به ولایت نباشد، باطل است(شناخت عید [1376])
  1245. هر کاری خواستید بکنید با فکر و اندیشه بکنید تا جواب داشته باشید. نجوای متقی با خدا. ترجیح دادن رضایت خود بر رضایت خدا و بالاترش این‎‌که اصلاً رضایت نداشته باشیم(پرورش ولایت [1378])
  1246. هر کاری در عالم برایتان روی داد فوری لبیک نگویید. لبّیک گفتن به خدا. به جای یقین، الفاظ داشتن(پرورش ولایت [1378])
  1247. هر کجا رفتید مقصد داشته باشید و بخواهید بفهمید و تصفیه شوید، نه این‌که فقط شرکت کنید. متقی و جایی رفتن و مقصد داشتن(شکر [1378])
  1248. هر کس به فراخور حال خود، باید از فقرا دستگیری کند(ناراحتی از حرف خلق [1374])
  1249. هر کس را دوست داشته باشی، با او محشور می‌شوی(وابستگی [1386])
  1250. هر کسی به هر کجا رسید، باید از کانال علی برسد(بوی ولایت [1376])
  1251. هرکس بخواهد ائمه را ببیند باید مَحرم باشد. هر کسی خودش می‌خواهد که «إنّه لیس من أهلک» می‌شوی. باید روح شوید تا خدمت ائمه طاهرین برسید.(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  1252. هزار حرفی که خدا به پیامبر گفت نزن، راجع به امیرالمؤمنین است(امیرالمؤمنین را بهتر بشناسیم [1390])
  1253. هشدار متقی به خانم‌ها راجع به چادر سر نکردن و مشابه پهلَوی شدن. روایت پیامبر در مورد راضی‌بودن به عمل قومی. افضل عبادت برای زن. چادر حضرت‌زهرا . رعایت حجاب در آمریکا و عکس‌العمل آمریکایی‌ها. غصه‌خوردن مؤمن(تذکر 90 [1390])
  1254. هم علی و هم عمر گفتن و منافق شدن. گذران بودن دنیا و قیمت نداشتن آن که امیرالمؤمنین فرمود به منزله استخوان خوک در دهان سگ خوره‌دار است(آخرالزمان 76 [1376])
  1255. هم غدیر در عالم بوده است، هم عاشورا(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
  1256. همان‌طورکه تو امر خدا و ائمه را اطاعت کردی، آن‌ها هم امر تو را اطاعت می‌کنند. جریان موشک‌باران قم و رفتن متقی به حرم حضرت معصومه(اشرف مخلوقات [1375])
  1257. همسر حضرت زهرا . عصاره تسبیحات حضرت فاطمه زهرا(ولایت و تسبیحات حضرت زهرا [1375])
  1258. همه خلقت باید به امر ولی باشند(شناخت امام [1388])
  1259. همه درستی در پرتو ولایت است. بی‌حجت شدن زمین و ظاهر کردن حجت، خودش را(آخرالزمان 76 [1376])
  1260. همه علائم ظهور شده، به غیر از سه تا علامت حتمی: صیحه آسمانی، ظهور یمانی و سید حسنی(آخرالزمان 76 [1376])
  1261. همین‌طور که ولایت، هستی خدا است؛ هستی ولایت، شیعه است(افشای شیعه [1384])
  1262. هیچ قدرتی به غیر از خدا نمی‌تواند اجر ولایت را بدهد. کسانی‌که عید غدیر را افشا نکردند، در روز قیامت جلوی حضرت‌زهرا سر به زیر هستند. فدا کردنِ حضرت زهرا و امام‌حسین ، جان‌شان را برای ولایت. انبیاء و تسلیم پیغمبر شدن(شناخت عید [1376])
  1263. هیچ‌کس به کُنه خدا و کُنه ولایت نمی‌رسد(شجره توحید [1375])
  1264. هیچ‌کس حق ولایت را نمی‌تواند ادا کند به غیر از خود خدا. کربلا رفتن و امر امام حسین را اطاعت نکردن(شب قدر 76 [1376])
  1265. هیچ‌کس نمی‌تواند هدایت کند، هدایت با خداست. امام حسن و دعا کردنِ حضرت‌زهرا از شب تا صبح به مردم. دعا کردن به دیگران(بی ولایتی گناه کبیره [1378])
  1266. یتیم آل محمد یعنی چه؟(یتیم آل محمد [1378])
  1267. یزید، می‌خواهد از امام حسین بیعت بگیرد(شناخت امام حسین و محرم [1374])
  1268. یقین اویس به امام زمانش با این‌که او را ندیده اما به دل خریده و یقین کرده است.؛ یقین به امام زمان(آدم شدن [1376])
  1269. یقین بالاتر از ایمان است(صادرات مؤمن، اطاعت است [1381])
  1270. یقین به امام زمان ؛ چه کار کنیم که امام زمان ما را بخرد؟(آدم شدن [1376])
  1271. یقین به خدا و ولایت. عظمایبت هر چیز به واسطه ولایت است(شناخت عید [1376])
  1272. یقین به ولایت(یقین [1375])
  1273. یقین به ولایت و ساکت شدن، کتاب دیدن و در شک افتادن(ولایت امر خداست؛ سر الله [1377])
  1274. یقین داشتن به قیامت(خلق و امر [1375])
  1275. یقین داشتن و به امر بودن و از علی گذشتن. جریان متقی در محشر و دیدن امیرالمؤمنین(القاء [1378])
  1276. یقین کردم بهشت، مقصد خدا نیست(هدایت با خداست نه با خلق [1381])
  1277. یقین کردن به حرف ولایت. زنده‌کردنِ حرف‌ولایت در خود و آرامش پیدا کردن؛ یعنی به تقدیر خدا راضی شدن(حج ابراهیمی [1378])
  1278. یقین نداشتن ما به حرف امیرالمؤمنین . آن شخصی که امیرالمؤمنین به او گفت از شهر بیرون برو و انفاق کن. در زندگی امر را اطاعت کردن(شب قدر 76 [1376])
  1279. یقین و اطاعت و مصداق‌های آن(آدم شدن [1376])
  1280. یقین‌کردن به ولایت(شجره توحید [1375])
  1281. یک «لا اله الا الله» گفتم؛ هیچ موثری را مؤثر نمی‌دانم(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  1282. یک ثوابهایی است که ما اهمیتی به آن نمی‌دهیم(آفات ولایت [1381])
  1283. یک دوست علی، باید مقصد داشته باشد که شیعه بشود(غلامان ولایت [1376])
  1284. یک ‌شب وقت‌خواستن امام حسین(عاشورای 77 [1377])
  1285. یک عالَم در اختیار زهرا است(مشهد 91 (حضرت زهرا، اعتقاد) [1391])
  1286. یک نگاه اطاعت به علی، موجب رستگاری ثقلین می‌شود(شرط احسن الخالقین شدن؛ اطاعت ولایت و بیزاری از دنیا [1373])
  1287. یک‌احتمال بدهیم که خدا و قرآن راست می‌گویند. آخرالزمان و از راست‌گفتنِ مردم تعجب‌کردن(نیمه شعبان 75 [1375])
  1288. یکی از عظمت خدا این است که هر چه را خلق کند، مثل خودش واحد است(علی، علی [1384])
  1289. یمینی که خودت درست کنی، اصحاب شمال است(صفات اصحاب یمین 1 [1377])
ائمه (20 موضوع)
  1. ائمه تا وقتی‌که در ظاهر در دنیا بودند، به شخص نفرین نمی‌کردند(میلاد امام حسین 78 [1378])
  2. ائمه خودِ تفکّرند؛ نه این‌که محتاج تفکّر باشند(تفکر [1376])
  3. اگر ائمه عظماییت خودشان را افشا کردند، برای این‌است که مردم به آن‌ها شناخت پیدا کنند و دنبال خلق نروند(پرچم امر و پرچم من [1378])
  4. اگر امام‌حسین سفینه هست، هر کدام از ائمه عظماییت خودشان را داشته‌اند(میلاد امام حسین 78 [1378])
  5. امام خلق نیست، مرده هم نیست(پرچم امر و پرچم من [1378])
  6. بیان عظماییت ائمه؛ امر امام‌موسی‌کاظم به جانِ بیرون‌رفته گاو برای بازگشت به جسم گاو(پرچم امر و پرچم من [1378])
  7. بیان عظماییت ائمه؛ امیرالمؤمنین خورشید را برمی‌گرداند(پرچم امر و پرچم من [1378])
  8. بیان عظماییت ائمه؛ به‌طوس رساندن علی‌بن‌یقطین در چند لحظه(پرچم امر و پرچم من [1378])
  9. بیان عظماییت ائمه؛ صحبت‌کردن امام‌موسی‌کاظم در گهواره و خبر دادن از غیب(پرچم امر و پرچم من [1378])
  10. تفکّر یعنی دنبال ائمه و کسانی که خدا معلم آن‌ها بوده، رفتن است(تفکر [1376])
  11. تنها خداست که جان می‌دهد؛ اما جان، به امر پیامبر و ائمه است(پرچم امر و پرچم من [1378])
  12. چیزی پیش خلق نیست؛ همه چیز پیش خدا، دوازه‌امام، چهارده‌معصوم است(تفکر [1376])
  13. خدا، خلقت را با تمام عظمتش محض محبت امام‌حسین و ائمه خلق کرده‌است(میلاد امام حسین 78 [1378])
  14. سخاوت خدا این‌است که خدا هستی‌اش را در اختیار ائمه گذاشته‌است(تفکر [1376])
  15. ما نمی‌دانیم چه چیزی از ائمه بخواهیم؛ همین خواستن را هم آن‌ها باید به ما بدهند(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  16. مصادیق مرده‌نبودن امام؛ امام‌رضا در قبر و میزان اعمال، سفارش ما را می‌کند(پرچم امر و پرچم من [1378])
  17. مصادیق مرده‌نبودن امام؛ امام‌موسی‌کاظم بر روی جسر بغداد جواب آن مرد امام‌شناس را داد(پرچم امر و پرچم من [1378])
  18. مصادیق مرده‌نبودن امام؛ امیرالمؤمنین جلوی جنازه خودش را می‌گیرد و بلند می‌کند(پرچم امر و پرچم من [1378])
  19. معلم ائمه تنها خداست؛ نه خلق(تفکر [1376])
  20. یکی از شرایط امام این‌است که باید زبان همه ممکنات را بداند(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
ارتباط (6 موضوع)
  1. اگر ارتباط با امام‌حسین داشته‌باشید و بر مظلومیت ایشان لکه اشکی بریزید، خدا تمام گناهان شما را می‌آمرزد، اما به‌شرطی که به‌عمد گناه نکنید(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  2. اگر بخواهید ارتباط شما با ولایت حفظ باشد، باید خلق را نخواهید و ولایت را بخواهید(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  3. درخواست متقی از امام‌رضا؛ خدشه به ارتباط رفقا با ولایت نخورد، ارتباط آن‌ها را زیاد کن(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  4. شکر کنید که با ائمه و عدالت و سخاوت ارتباط دارید؛ قضیه عدالت متقی که بابت شکسته‌شدن بال یک کبوتر سربرهنه دوید(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  5. شما باید بابت ارتباط‌داشتن با ائمه و داشتن تنِ ساز خدا را شکر کنید تا این نعمت‌ها از شما گرفته‌نشود(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  6. شناخت ملاک نیست، ارتباط با ولایت ملاک است؛ قضیه عمروعاص که می‌دانست مرگ آن‌ها دست امیرالمؤمنین است، اما ارتباط نداشت(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
اسامه (1 موضوع)
  1. مثل اسامه نشوید که به آخر نرساند(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
اصول‌دین (1 موضوع)
  1. مقصد خدا ولایت و خواست خدا عدالت است(رمضان 83 [1383])
اطاعت امر (15 موضوع)
  1. اصل، تقوا و پیروی از ولایت است، نه عبادت(تفکر [1376])
  2. اطاعت امر ولایت باعث سرافرازی انسان در قیامت می‌شود(میلاد امام حسین 78 [1378])
  3. اگر به احکام و ماوراء یقین کنید، پرچم امر به دست می‌گیرید، وگرنه پرچم من دارید(پرچم امر و پرچم من [1378])
  4. اگر پرچم امر داشته‌باشید، وصل به ائمه هستید و اگر پرچم من داشته‌باشید، وصل به شیطان و ظالمین هستید(پرچم امر و پرچم من [1378])
  5. اگر پرچم امر دستت باشد، از ولایت به تو داده‌می‌شود و تا حتی آتش جهنم هم تو را احترام می‌کند(پرچم امر و پرچم من [1378])
  6. اگر پرچم امر دستت باشد، همه کارهایت روی امر می‌شود و محبت دنیا از دلت بیرون می‌رود(پرچم امر و پرچم من [1378])
  7. تولید پرچم امر، انسان‌سازی و ولایت است و تولید پرچم من، جنایت(پرچم امر و پرچم من [1378])
  8. تولید پرچم من، امام‌کشی، خیانت و شهوت است و تولید پرچم امر، ولایت است(پرچم امر و پرچم من [1378])
  9. خواست خدا از مخلوقات، اطاعت امر ولایت و اتصال به ولایت است(میلاد امام حسین 78 [1378])
  10. خودت اولیای امور و حکمرانِ ولایت بشو؛ یعنی امر را عمل کن!(بیستم رمضان 95 [1395])
  11. شرط شیعگی این‌است؛ امر را اطاعت کن؛ من نداشته‌باش، دنیا را نبین(میلاد امام حسین 78 [1378])
  12. شرط قبولی زیارت اطاعت امر امام است؛ پاسخ امام‌رضا به متقی درباره فرمایش امام‌جواد درباره ثواب زیارت پدرشان(رمضان 83 [1383])
  13. عظمت یک مؤمن به خاطر اطاعت امر است(رمضان 83 [1383])
  14. عمل صالح نماز و روزه نیست؛ اطاعت امر است(میلاد امام حسین 78 [1378])
  15. واجب کردن نماز شب صحیح نیست(رمضان 83 [1383])
القاء (1 موضوع)
  1. عبادت و بیتوته و قرآن‌خواندن و سواد ملاک نیست؛ القاء ملاک است(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
امام‌حسین (12 موضوع)
  1. اگر ارتباط با امام‌حسین داشته‌باشید و بر مظلومیت ایشان لکه اشکی بریزید، خدا تمام گناهان شما را می‌آمرزد، اما به‌شرطی که به‌عمد گناه نکنید(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  2. امام‌حسین برای این سفینه نجات است که با تمام مصیبت‌ها، تا آخرین لحظه به فکر این بود که کسی را به طرف ولایت بیاورد(میلاد امام حسین 78 [1378])
  3. امام‌حسین نه‌تنها برای مردم سفینه است، برای انبیاء هم سفینه است(میلاد امام حسین 78 [1378])
  4. امام‌حسین هستی‌اش را به خدا داد، خدا هم هستی‌اش را به او داد(تفکر [1376])
  5. امام‌حسین هم‌چون پیامبر به‌دنبال نجات اُمت است(میلاد امام حسین 78 [1378])
  6. امام‌حسین، نه‌تنها نجات‌دهنده مردم است؛ بلکه نجات‌دهنده کل خلقت است(میلاد امام حسین 78 [1378])
  7. تمام خلقت در مقابل خدا شرمنده هستند؛ گریه بر امام‌حسین، باعث قبولی و نجات آن‌هاست(میلاد امام حسین 78 [1378])
  8. خدا در قیامت به هر مخلوقی که برای امام‌حسین گریه کرده‌باشد، جزا می‌دهد(میلاد امام حسین 78 [1378])
  9. خدا، خلقت را با تمام عظمتش محض محبت امام‌حسین و ائمه خلق کرده‌است(میلاد امام حسین 78 [1378])
  10. خداوند حامی ولایت و به فکر آینده ولایت است؛ قضیه آماده‌بودن سردابه امام‌حسین و حضرت‌رقیه(پرچم امر و پرچم من [1378])
  11. عصاره روایت «حسینٌ مِنّی و أنا مِن حسین» این‌است که امام‌حسین با پیامبر یک مقصد دارند و هر دو یکی هستند؛ لذا پیامبر سفارش امام‌حسین را می‌کند که مبادا اهل‌تسنن با امام‌حسین بدرفتاری کنند(میلاد امام حسین 78 [1378])
  12. معنی «یا ثارالله و ابن ثاره» این‌است که خدا دارد می‌گوید حیات من ولایت است(میلاد امام حسین 78 [1378])
امر رسول‌الله (1 موضوع)
  1. رسول‌الله امرش است؛ امرش علی‌بن‌‌ابی‌طالب است(رمضان 83 [1383])
انتظار (1 موضوع)
  1. تمام خلقت منتظر ظهور امام‌زمان هستند و به امام لبیک می‌گویند(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
انتقاد (1 موضوع)
  1. انتقاد و مباحثه عیبی ندارد(رمضان 83 [1383])
به آخر رساندن (1 موضوع)
  1. مثل اسامه نشوید که به آخر نرساند(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
بهشت (3 موضوع)
  1. اگر به‌جای خلق با امام‌زمان بیعت کنید، خدا به شما بهشت می‌دهد(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  2. بهشتِ بی‌علی برای متقی آخور است. (ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  3. خواست متقی خود علی است، نه بهشت. بهشت هم اگر عطای علی باشد دوست دارد(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
بیعت (4 موضوع)
  1. اگر به‌جای خلق با امام‌زمان بیعت کنید، خدا به شما بهشت می‌دهد(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  2. باید به امام لبیک بگوییم و با او بیعت کنیم، نه با خلق(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  3. بیاییم زیر دامن امام‌زمان برویم، نه خلق(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  4. بیعت آن‌است که امر کسی را اطاعت کنید؛ آن‌وقت در تمام اعمالش شریک هستید(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
پیامبر (8 موضوع)
  1. امام‌حسین هم‌چون پیامبر به‌دنبال نجات اُمت است(میلاد امام حسین 78 [1378])
  2. برای شناخت عظمت ولایت، باید عظمت خدا و پیامبر و قرآن را بدانید؛ بعد از آن بدانید همه این‌ها سفارش ولایت کرده‌اند(پرچم امر و پرچم من [1378])
  3. بعد از مبعث، به‌واسطه تبلیغ ولایت سنگ و درخت و اشیاء تسلیم پیامبر شدند و ایشان را احترام کردند(پرچم امر و پرچم من [1378])
  4. تنها خداست که جان می‌دهد؛ اما جان، به امر پیامبر و ائمه است(پرچم امر و پرچم من [1378])
  5. خواست پیامبر هم این‌بود که امیرالمؤمنین افشا شود؛ تا حتی حاضر بود جانش فدای ولایت شود؛ چون ولایت مقصد خداست(پرچم امر و پرچم من [1378])
  6. در روز مبعث تاج ولایت بر سر پیامبر گذاشته‌شد(پرچم امر و پرچم من [1378])
  7. عصاره روایت «حسینٌ مِنّی و أنا مِن حسین» این‌است که امام‌حسین با پیامبر یک مقصد دارند و هر دو یکی هستند؛ لذا پیامبر سفارش امام‌حسین را می‌کند که مبادا اهل‌تسنن با امام‌حسین بدرفتاری کنند(میلاد امام حسین 78 [1378])
  8. ولایت آن‌قدر بالاست که پیامبر، تبلیغ‌کن ولایت است(پرچم امر و پرچم من [1378])
پیروی از ولایت (1 موضوع)
  1. اگر بخواهید دنباله‌رو ولایت باشید، باید با تفکر باشید(پرچم امر و پرچم من [1378])
تبلیغ (6 موضوع)
  1. اگر کسی اجازه حرف‌زدن از امام‌زمان هم داشته‌باشد، باز هم باید شکرانه‌اش را به‌جا بیاورد و [خیال و من] خودش را قاطی نکند؛ قضیه نجوای متقی با خداوند بابت کمک به حرف‌زدن(میلاد امام حسین 78 [1378])
  2. اگر یک منبری اجازه از امام‌زمان نداشته‌باشد و تبلیغ‌کن اهل‌تسنن باشد، در قیامت حساب سختی خواهد داشت(میلاد امام حسین 78 [1378])
  3. اگر یک منبری، منبرش را که حرف غیر امر در آن زده می‌شود، ترک کند، خداوند از راهی بهتر اموراتش را می‌گذراند؛ قضیه آن منبری که حرف متقی را شنید و منبرش را ترک کرد و اموراتش بهتر شد(میلاد امام حسین 78 [1378])
  4. به اسم روضه حضرت زهرا و امام‌حسین، خلق را تبلیغ می‌کنند(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
  5. علماء تبلیغ علی را نکردند که مردم دنبال عمر رفتند؛ تبلیغ خودشان را کردند!(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
  6. یک منبری تنها حدیث و روایتی را می‌تواند بخواند که مطابق قرآن باشد و برای اهل‌تسنن نباشد؛ وگرنه تبلیغ‌کن اهل‌تسنن است(میلاد امام حسین 78 [1378])
تفکّر (24 موضوع)
  1. نیم‌ساعت فکر از هفتاد سال عبادت بهتر است(تفکر [1376])
  2. آدم تفکّر نداشت که گول شیطان را خورد(تفکر [1376])
  3. ائمه خودِ تفکّرند؛ نه این‌که محتاج تفکّر باشند(تفکر [1376])
  4. اگر با تفکر باشید و بخواهید بفهمید، خدا فهم را به شما می‌دهد و شما را رشد می‌دهد(میلاد امام حسین 78 [1378])
  5. اگر بخواهید دنباله‌رو ولایت باشید، باید با تفکر باشید(پرچم امر و پرچم من [1378])
  6. اگر تفکّر داشته‌باشیم، خدا همچون لقمان به ما علم حکمت می‌دهد(تفکر [1376])
  7. اگر خدا و ولایت و حضرت‌زهرا را ببینید، خجالت می‌کشید که نافرمانی ولایت بکنید؛ قضیه متقی که وقتی می‌خواست بچه‌ای را به‌خاطر جسارتش ادب کند، پدر و مادرش را [حاضر] می‌دید و از ادب‌کردن او صرف‌نظر می‌کرد(پرچم امر و پرچم من [1378])
  8. بشر به جایی می‌رسد که زیارتش، مطابق زیارت دوازده‌امام، چهارده‌معصوم است و می‌تواند به عرش برود(تفکر [1376])
  9. تفکّر این‌است که بدانیم اسم علی در تمام خلقت کارساز است(تفکر [1376])
  10. تفکّر توأم به عقل و ولایت است(تفکر [1376])
  11. تفکّر شامل همه افراد از عمله تا انبیاء می‌شود(تفکر [1376])
  12. تفکّر نگهبان تقوا، «العلم نور»، اشراف، من‌نداشتن و عناد نداشتن است؛ قضیه بلعم که تفکّر نداشت و اشرافش را از دست داد(تفکر [1376])
  13. تفکّر یعنی به جز امیرالمؤمنین کسی را ولیّ نکنی(تفکر [1376])
  14. تفکّر یعنی حاجت برادر مؤمن را برآورده‌کردن؛ قضیه حمزه که برای رفع حاجت مؤمن خودش را فروخت(تفکر [1376])
  15. تفکّر یعنی دنبال ائمه و کسانی که خدا معلم آن‌ها بوده، رفتن است(تفکر [1376])
  16. تفکّر یعنی منافق و مقدس نبودن؛ قضیه کسی‌که به استفاده از خودکارِ اداره حساس بود؛ اما چندین میلیون دزدید(تفکر [1376])
  17. تفکّر، یقین می‌آورد(تفکر [1376])
  18. تفکّر؛ یعنی دنیا را فانی بدانیم و آخرت را باقی(تفکر [1376])
  19. تفکّر؛ یعنی رسیدگی به امور مردم(تفکر [1376])
  20. تفکّر؛ یعنی فریب عبادت و ظاهر افراد را نخوریم، به تقوای آن‌ها توجه کنیم(تفکر [1376])
  21. خدا تفکّر را درون ما گذاشته، ما آن را به کار نمی‌اندازیم(تفکر [1376])
  22. فهمیدن حرف‌های ولایت با تفکر و کمک‌خواستن از امام‌زمان ممکن است؛ نه با این‌طرف و آن‌طرف زدن(میلاد امام حسین 78 [1378])
  23. ما باید تفکّر داشته‌باشیم که سواد به درد نمی‌خورد: خواب یکی از رفقا در مورد بهاء‌الدینی(تفکر [1376])
  24. هر فکری مورد تأیید شرع نیست(تفکر [1376])
جلسه بنی‌ساعده (1 موضوع)
  1. مجلسی که اسم علی در آن نباشد، بنی‌ساعده است(بیستم رمضان 95 [1395])
حد به گردن داشتن (1 موضوع)
  1. اگر بخواهید بفهیمد که اهل دنیا نیستید، باید حد به گردنتان نباشد(بیستم رمضان 95 [1395])
خارجی‌ها (1 موضوع)
  1. به زبان با آمریکا و انگلیس مخالفت کردن؛ اما با تولید او شریک بودن(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
درباره متقی (19 موضوع)
  1. ابلاغ متقی به تمام مراجع در مورد برداشتن لعن از عمر(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
  2. اگر کسی اجازه حرف‌زدن از امام‌زمان هم داشته‌باشد، باز هم باید شکرانه‌اش را به‌جا بیاورد و [خیال و من] خودش را قاطی نکند؛ قضیه نجوای متقی با خداوند بابت کمک به حرف‌زدن(میلاد امام حسین 78 [1378])
  3. اگر یک منبری، منبرش را که حرف غیر امر در آن زده می‌شود، ترک کند، خداوند از راهی بهتر اموراتش را می‌گذراند؛ قضیه آن منبری که حرف متقی را شنید و منبرش را ترک کرد و اموراتش بهتر شد(میلاد امام حسین 78 [1378])
  4. امام‌زمان تنهاست؛ امام‌زمان کتاب متقی را تأیید کرده و دنیا را تکذیب(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
  5. بهشتِ بی‌علی برای متقی آخور است. (ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  6. تا حتی باید نسبت به حیوانات هم رحم داشت؛ قضیه آن کسی‌که به خرها رحم نمی‌کرد. متقی رحم‌پرست است(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
  7. تواضع متقی در مورد صحبت‌کردن برای رفقا و نجوایش با خدا که پاسخ آمد من معلمت می‌شوم(تفکر [1376])
  8. خواست متقی خود علی است، نه بهشت. بهشت هم اگر عطای علی باشد دوست دارد(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  9. دعای متقی بالای سر امام‌حسین؛ دل من را پاک‌سازی کن، ولایتم را حفظ کن، آن ها را که از تو دورند، از ما دور کن(پرچم امر و پرچم من [1378])
  10. سخاوت به امر: پولت را به متقی بده نه به هر کسی: متقی صدقه و خمس و ردّ مظالم مصرف نمی‌کند(بیستم رمضان 95 [1395])
  11. سفارش متقی بابت گربه‌ای که در خانه‌شان بچه گذاشته‌بود(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
  12. شرط قبولی زیارت اطاعت امر امام است؛ پاسخ امام‌رضا به متقی درباره فرمایش امام‌جواد درباره ثواب زیارت پدرشان(رمضان 83 [1383])
  13. شکر کنید که با ائمه و عدالت و سخاوت ارتباط دارید؛ قضیه عدالت متقی که بابت شکسته‌شدن بال یک کبوتر سربرهنه دوید(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  14. فهم متقی با مردم متفاوت است؛ قضیه غصه متقی در هنگام طواف و نرفتن در مسجدالنّبی(بیستم رمضان 95 [1395])
  15. ما باید محبت زهرا پیش‌مان باشد، نه محبت خلق؛ قضیه غبطه‌خوردن متقی به آن یهودی که چادر حضرت‌زهرا دستش بود(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  16. متقی ارتباط با امر دارد که برچیده‌شدن تهران را به خدا واگذار کرد(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  17. متقی رفقا را می‌خواهد که داد می‌زند(رمضان 83 [1383])
  18. مجلس ولایت را احترام کنید؛ قضیه باوضو رفتن متقی در مجالس امام‌حسین و نرفتن ایشان در مجلس وقتی که پایشان قدری نجس بود(پرچم امر و پرچم من [1378])
  19. هر چیزی [از عمل و عقیده] بکارید، در آینده درو خواهید کرد؛ قضیه حمایت از مظلوم‌کردن و ستار العیوب‌بودن و چشم‌پاک‌بودن متقی در تمام جوانی(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
رستگاری (1 موضوع)
  1. رستگاری در من‌نداشتن و پیرو خلق‌نبودن و سخاوت است(بیستم رمضان 95 [1395])
رفع حاجت مؤمن (1 موضوع)
  1. برآوردن یک حاجت برادر مؤمن بالاتر از زیارت امام است(رمضان 83 [1383])
روایت امام‌صادق درباره کسی‌که تمام ابعاد مسلمانی به او جمع است (1 موضوع)
  1. کسی‌که مال دنیا را چنگ می‌زند و توجه به حرام و حلالش ندارد، اهل آتش است(رمضان 83 [1383])
روضه (2 موضوع)
  1. روضه آقا علی‌اکبر(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  2. روضه حضرت‌زهرا(بیستم رمضان 95 [1395])
سخاوت (15 موضوع)
  1. آدم سخی از روی اعتقاد به خدا سخاوت می‌کند(رمضان 83 [1383])
  2. ارزش سخاوت برای این‌است که انسان با داشتن یقین و توکل به خدا، نگران از دست‌دادنِ مال خود نیست(تفکر [1376])
  3. تفکّر یعنی حاجت برادر مؤمن را برآورده‌کردن؛ قضیه حمزه که برای رفع حاجت مؤمن خودش را فروخت(تفکر [1376])
  4. خدا صفات خودش را به کسی می‌دهد که سخی باشد(رمضان 83 [1383])
  5. خداوند صفات‌الله را به شخص سخی می‌دهد. اهل جلسه، همه سالمند. مثل آهن‌ربا باید ولایت را بگیرید(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
  6. دستی که با آن در دنیا سخاوت کنی، در قیامت آن را نمی‌جَوی؛ قضیه امیرالمؤمنین و صحبتش با مُرده‌ها در قبرستان(رمضان 83 [1383])
  7. رستگاری در من‌نداشتن و پیرو خلق‌نبودن و سخاوت است(بیستم رمضان 95 [1395])
  8. سخاوت به امر: پولت را به متقی بده نه به هر کسی: متقی صدقه و خمس و ردّ مظالم مصرف نمی‌کند(بیستم رمضان 95 [1395])
  9. سخاوت خدا این‌است که خدا هستی‌اش را در اختیار ائمه گذاشته‌است(تفکر [1376])
  10. سخاوت شما باید اتصال به جلسه ولایت باشد(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
  11. کسی‌که سخاوتِ به امر دارد، اتصال به جلسه است(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
  12. گرفتاری و تصادفات نتیجه بی‌سخاوتی است(رمضان 83 [1383])
  13. متقی دائم برای شخص سخی دعا می‌کند(بیستم رمضان 95 [1395])
  14. میثم فدای ولایت شد، شما قدری مال‌تان را فدا کنید؛ نجوای میثم با درخت(رمضان 83 [1383])
  15. هیچ چیزی بالاتر از این نیست که شب به فکر رفع حاجت مؤمن بخوابی(بیستم رمضان 95 [1395])
سخاوت به‌جا (1 موضوع)
  1. مطابق شأنت زندگی کن و منزوی نشو(رمضان 83 [1383])
سیادت (1 موضوع)
  1. بالاتر بودن ولایت از سیادت(تفکر [1376])
شأن (1 موضوع)
  1. مطابق شأنت زندگی کن و منزوی نشو(رمضان 83 [1383])
شب قدر (1 موضوع)
  1. درخواست‌های شب قدر(بیستم رمضان 95 [1395])
صفات‌الله (1 موضوع)
  1. خدا صفات خودش را به کسی می‌دهد که سخی باشد(رمضان 83 [1383])
عظمت مؤمن (1 موضوع)
  1. عظمت یک مؤمن به خاطر اطاعت امر است(رمضان 83 [1383])
علی‌اکبر (1 موضوع)
  1. روضه آقا علی‌اکبر(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
عمر و ابابکر (1 موضوع)
  1. ابلاغ متقی به تمام مراجع در مورد برداشتن لعن از عمر(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
فکر رفع حاجت مؤمن (1 موضوع)
  1. با فکر رفع حاجت مؤمن بخوابی، بهتر از نماز شب است(رمضان 83 [1383])
کشتنِ حضرت‌زهرا (1 موضوع)
  1. عدالت نداشتند که حضرت‌زهرا را کشتند(رمضان 83 [1383])
کنار رفتن (2 موضوع)
  1. در آخرالزمان کنار بروید(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
  2. در آخرالزمان کنار بروید(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
لبیک (1 موضوع)
  1. باید به امام لبیک بگوییم و با او بیعت کنیم، نه با خلق(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
مجلس غیر امر (1 موضوع)
  1. به اسم روضه حضرت زهرا و امام‌حسین، خلق را تبلیغ می‌کنند(شب بیست و یکم رمضان 94 [1394])
ولایت (19 موضوع)
  1. ارزش اصحاب امام‌حسین به‌خاطر ولایت‌شان است که امام‌زمان می‌فرماید: پدر و مادرم به قربان‌تان؛ وگرنه خود شخص ارزش ندارد(پرچم امر و پرچم من [1378])
  2. اگر بخواهید ارتباط شما با ولایت حفظ باشد، باید خلق را نخواهید و ولایت را بخواهید(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])
  3. اگر ولایت شما قدری کامل باشد، دل شما دائم شاد است(پرچم امر و پرچم من [1378])
  4. بالاتر بودن ولایت از سیادت(تفکر [1376])
  5. برای شناخت عظمت ولایت، باید عظمت خدا و پیامبر و قرآن را بدانید؛ بعد از آن بدانید همه این‌ها سفارش ولایت کرده‌اند(پرچم امر و پرچم من [1378])
  6. بعد از مبعث، به‌واسطه تبلیغ ولایت سنگ و درخت و اشیاء تسلیم پیامبر شدند و ایشان را احترام کردند(پرچم امر و پرچم من [1378])
  7. تا می‌توانید نگذارید به ولایت شما خدشه بخورد(پرچم امر و پرچم من [1378])
  8. تفکّر این‌است که بدانیم اسم علی در تمام خلقت کارساز است(تفکر [1376])
  9. تفکّر یعنی به جز امیرالمؤمنین کسی را ولیّ نکنی(تفکر [1376])
  10. حکمتِ قرار دادنِ پاداش برای اطاعت امر برای این‌است که ولایتِ بسیاری از ما تجاری است [نه امری](تفکر [1376])
  11. خدا خودش امیرالمؤمنین را از خودش بالاتر برده‌است(تفکر [1376])
  12. خداوند حامی ولایت و به فکر آینده ولایت است؛ قضیه آماده‌بودن سردابه امام‌حسین و حضرت‌رقیه(پرچم امر و پرچم من [1378])
  13. خواست پیامبر هم این‌بود که امیرالمؤمنین افشا شود؛ تا حتی حاضر بود جانش فدای ولایت شود؛ چون ولایت مقصد خداست(پرچم امر و پرچم من [1378])
  14. در تمام خلقت چیزی بالاتر از قرآن نیست؛ اما امیرالمؤمنین قرآن ناطق است(تفکر [1376])
  15. در روز مبعث تاج ولایت بر سر پیامبر گذاشته‌شد(پرچم امر و پرچم من [1378])
  16. ما باید ولایت کسی را بخواهیم، نه شخص را؛ قضیه سر زدن امیرالمؤمنین به میثم(تفکر [1376])
  17. معنی «یا ثارالله و ابن ثاره» این‌است که خدا دارد می‌گوید حیات من ولایت است(میلاد امام حسین 78 [1378])
  18. وقتی ولایت داری، من هم ولایت دارم، من دین تو هستم، تو هم دین من هستی. ما باید ولایت هم‌دیگر را بخواهیم(رمضان 83 [1383])
  19. ولایت آن‌قدر بالاست که پیامبر، تبلیغ‌کن ولایت است(پرچم امر و پرچم من [1378])
یاوری امام‌زمان (1 موضوع)
  1. یاور امام‌زمان، یاور و رحم تمام خلقت است و عدالت‌فرساست(ارتباط و درخواست از امام‌رضا [1389])

یا علی

حاج حسین خوش لهجه نابغه ولایت؛ حاج حسین خوش لهجه